خبر یزد

آخرين مطالب

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز 10 اسفند: از خوراک خاویار بادمجان تا دوپیازه آلو شیرازی مقالات

پیشنهاد سرآشپز برای ناهار و شام امروز 10 اسفند: از خوراک خاویار بادمجان تا دوپیازه آلو شیرازی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امروز 10 اسفند برای ناهار و شام چی بپزیم؟ دو دستور پخت را برای امروز در نظر گرفته‌ایم که هر دو بدون گوشت هستند و غذاهایی با سبزیجات و نانی محسوب می‌شوند. غذای ناهار امروز یک غذای ساده و از آن غذاهایی است که عاشقان بادمجان از آن لذت خواهند برد و غذای شام هم یک غذای شیرازی معروف است. با سرآشپز زی‌سان همراه باشید تا ناهار و شام امروزتان را هم بپزید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش سرویس آشپزی زی‌سان، مثل همیشه قبل از هر کاری، باید ببینیم که برای منوی امروز چه مواد غذایی لازم داریم و اگر آن‌ها را نداریم، آماده کنیم. پس لیست زیر را چک کنید:

خبر یزد

مواد لازم برای خوراک خاویار (برای 2 تا 3 نفر): بادمجان: 3 عدد بزرگ پیاز: 1 عدد درشت سیر: 2 حبه فلفل دلمه‌ای: 1 عدد گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش: 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

خبر یزد

طرز تهیه خوراک خاویار: برای تهیه خاویار بادمجان ابتدا بادمجان‌ها را باید به صورت کبابی آماده کنیم. برای این منظور می‌توانیم از منقل زغال یا شعله گاز استفاده کنیم. اگر از طعم بادمجان کبابی خوشتان نمی‌آید می‌توانید بادمجان‌ها را در فر کباب کنید. پس از اینکه بادمجان‌ها را کباب کردیم، پوستشان را جدا و با گوشت‌کوب یا چاقو بادمجان‌ها را به خوبی له می‌کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم. پس از اینکه پیاز طلایی شد، سیر‌ها را رنده و به تابه اضافه می‌کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می‌دهیم که عطرش بلند شود. در ادامه فلفل دلمه‌ای را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم. پس از اینکه فلفل دلمه‌ای به خوبی نرم شد، پوست گوجه‌فرنگی‌ها را می‌گیریم، سپس رنده کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را می‌ریزیم و مواد را به خوبی تفت می‌دهیم تا کاملا یک‌دست شوند. حالا بادمجان‌های له‌شده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا تمام مواد خوراک یکدست شوند. سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم. در انتهای کار، یک لیوان آب جوش روی این غذا می‌ریزیم. درب تابه را می‌گذاریم تا خوراک به طور کامل پخته شود. پس از اینکه آب خوراک تبخیر شد و مانند املت گوجه فرنگی به روغن افتاد، خوراک خاویار بادمجان آماده است. خوراک را در ظرف مورد نظرمان می‌کشیم و به همراه نان و سبزی خوردن سرو می‌کنیم. پیشنهاد سرآشپز برای شام: دوپیازه آلو (برای 4 نفر): به گزارش زی‌سان دوپیازه آلو یک غذای بسیار ساده، خوشمزه و مقوی است. این غذا نیز مانند غذای ناهار امروز بدون گوشت و یک غذای گیاهی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای دوپیازه آلو شیرازی: سیب زمینی: 4 عددمتوسط پیاز: 2 عدد متوسط فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری نمک و زردچوبه: از هرکدام 1 قاشق چایخوری

خبر یزد

طرز تهیه دوپیازه آلو برای شام: در ابتدای کار سیب زمینی‌ها را شسته و درون یک قابلمه مناسب قرار می‌دهیم. سپس به اندازه‌ای که روی سیب زمینی‌ها را بگیرد آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم. حالا اجازه می‌دهیم سیب زمینی‌ها به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت درون آب بجوشند تا کاملا پخته و مغز آن‌ها نرم شود. پس از گذشت این زمان سیب زمینی‌ها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را جدا می‌کنیم. در این مرحله سیب زمینی‌ها را با گوشت کوب به خوبی می‌کوبیم تا له و پوره شوند. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن مایع به تابه می‌افزاییم. دوپیازه ماهی یک غذای سنتی و اصیل جنوبی است که با استفاده از ماهی پخته شده لابه لای شوید پلو طبخ می‌شود. حالا پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا پیاز کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه سیب زمینی پوره شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. حالا دو پیازه آلو را به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت می‌دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می‌داریم. در این مرحله دو پیازه آلو را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با برگ ریحان تزیین می‌کنیم، سپس به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، دوغ و نان تازه سرو می‌کنیم. به دلخواه می‌توانید دو پیازه الو را با رب گوجه فرنگی درست کنید. دوپیازه یک غذای سنتی و اصیل جنوبی است که با استفاده از مرغ، ماهی، سیب زمینی یا هر ماده… برای این منظور زمانی که پیاز کاملا سرخ و طلایی شد، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس پوره سیب زمینی را به تابه افزوده و مخلوط می‌کنیم. نوش جان!
tags # غذای شام ، غذای محلی ، غذای نهار ، دستور پخت سایر اخبار

خبر یزد

(ویدئو + 18) فوران خون از شکم گورخر بعد از دریده شدن توسط پلنگ !

خبر یزد

(ویدئو) تصویری ترسناک از هزارپای کشنده ونزوئلایی که هرگز ندیده‌اید

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/641992/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف محققان با کمک هوش مصنوعی؛ زبان نهنگ عنبر احتمالاً همانند انسان «الفبایی» است

نقیضه‌سرایی با اشعار حافظ و سعدی

ربات اپتیموس حالا می‌تواند در کارخانه تسلا کارهای واقعی انجام دهد

تصاویری از مرکز کهکشان راه شیری که توسط تلسکوپ بسیار بزرگ ESO ثبت شده است

جزیره‌ی خوشمزه‌ها/ اولین گردهمایی بزرگ سرآشپزهای ایرانی در کیش

مجموعه 14 جلدی «به دنیا آمده‌ام» رونمایی می‌شود

ماجرای «گورهای گاوچران» چیست؟

معرفی روشی برای شناخت بیشتر آفت‌کش‌ها

70 درصد هزینه‌های حج صرف مسکن حجاج می‌شود / تمام اعزام درون شهری حجاج با قطارهای عربستانی

پژوهش باید در راستای حل مشکلات صنعت باشد

دهه کرامت با حال و هوای شهدایی/اجلاسیه‌های کنگره 12هزار شهید استان تهران در دهه کرامت آغاز می‌شود

پیام تسلیت دکتر رئیسی در پی درگذشت پدر شهیدان «شیخ‌شعبانی»

اولویت اصلی دولت رسیدگی به خانواده‌های شاهد و ایثارگر است

«انسان و فناوری» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود

ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون

23 مجموعه آبزی پروری در نیر فعال هستند

کاهش موقت دما در یزد

«سرباز روز نهم» با تقریظ رهبر انقلاب به نمایشگاه آمد

دیوار مرگ؛ پیشنهادی هیجان انگیز برای ایمنی فضانوردان در ماه

ابداع پارچه‌ای نازک‌تر از موی انسان که جاذب صداست

برق جان 2 کارگر جوان در یزد را گرفت

برگزاری جشن بزرگداشت مقام معلم با عنوان سپاس معلم در یزد

ظرفیت عظیم علمی یزد در تمدن‌سازی

جداسازی آب فضای سبز از شرب در بفروئیه

1000 میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

تدارک نمایشگاه کتاب در روز دوم

تازه‌های کتاب برای بچه‌ها

راه‌های مقابله با انتشار حشرات در هوای گرم بدون استفاده از حشره کش

تاثیر هوش مصنوعی در روایت یک رستاخیز

کاهش زمان سرددَم کردن قهوه از 24 ساعت به 3 دقیقه

بازگشت قطار ترنست‌ تهران - یزد از شنبه

دیدار مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران  با تیم ایثار جانبازان قم

جانبازان گرانقدر در صف اول ترویج فرهنگ متعالی ایثار و شهادت هستند

تجلیل مدیرکل بنیاد کرمانشاه از خانواده شهید «کریمی»

حدود 1000 میلیارد ریال به توسعه زیر ساخت‌های جامعه ایثارگری قم اختصاص یافت

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جانباز معزز حمید گلچی در قم

حضور مرکز اسناد انقلاب اسلامی با 40 عنوان تازه در نمایشگاه کتاب

وقتی چشم‌های ناسا به روی زمین بسته شوند!

مردی که مانند «زبل خان» اینجا، آنجا و همه جا هست!

تخریب قنات یمامه بافق در اثر سیلاب و بارندگی‌های اخیر

«جوکار» رئیس هیات ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی یزد شد

افشای پرونده قتل مردی جوان در بشکه اسید

ماجرای زنی که دختر 2 ساله‌ اش را با قرص کشت

جنایت باورنکردنی دختر 10 ساله همه را شوکه کرد

اسامی 3 ساختمان‌ ناایمن تهران اعلام شد

جزییات کاهش سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت

ادای احترام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مقام شامخ شهدا در گلزار امامزاده ابراهیم قم

دیدار نماینده تام ‌الاختیار بنیاد شهید و امور ایثارگران  با تیم ایثار جانبازان قم

ستاد ارتباطات مردمی در مرکز توانبخشی ایثار قم برپا شد

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهید کنسولگری ایران