خبر یزد

آخرين مطالب

در مجمع عمومی فوق‌العاده چادرملو؛

افزایش سرمایه چادرملو به رقم 67 هزار میلیارد ریال تصویب شد اقتصادي

افزایش سرمایه چادرملو به رقم 67 هزار میلیارد ریال تصویب شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یزد ـ مجمع عمومی فوق ‌العاده چادرملو تشکیل و در آن افزایش سرمایه چادرملو به رقم 67 هزار میلیارد ریال تصویب شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مجمع عمومی فوق‌العاده چادرملو که با حضور بیش از 91 درصد از سهامداران به منظور افزایش سرمایه این شرکت در سالن تلاش برگزار شد، با افزایش سرمایه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو( سهامی عام) از مبلغ 33 هزار و 500 میلیارد ریال فعلی به 67 هزار میلیارد ریال در دو مرحله موافقت شد.
مدیرعامل چادرملو و دبیر مجمع در این جلسه با اشاره به میزان سرمایه شرکت در زمان تأسیس که 10 میلیون ریال بوده و آخرین سرمایه ثبت شده که 33 هزار و 500 میلیارد ریال است، اظهار داشت: بر اساس اطلاعیه صدور مجوز افزایش سرمایه در تاریخ 17 بهمن‌ماه سال جاری، سازمان بورس و اوراق بهادار تهران شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (سهامی عام) در نظر دارد سرمایه خود را از مبلغ 33 هزار و 500 میلیارد ریال به 67 هزار میلیارد ریال (معادل 100 درصد سرمایه فعلی) و طی دو مرحله از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی افزایش دهد.
نوریان افزود: این افزایش سرمایه در مرحله اول 31 درصد سرمایه فعلی یعنی از مبلغ 33 هزار و 500 میلیارد ریال به 44 هزار میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی و در مرحله دوم از مبلغ 44 هزار میلیارد ریال به 67 هزار میلیارد ریال (معادل 69 درصد سرمایۀ فعلی) از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی است.
وی در مورد منابع تأمین افزایش سرمایه، از ابتدا تاکنون بیان کرد: آورده نقدی سهامداران در آخرین سرمایه به میزان یک هزار و 134 میلیارد ریال و تبدیل مطالبات حال شده سهامداران به میزان 32 هزار و 366 میلیارد ریال بوده و با توجه به ثبت آخرین مرحله افزایش سرمایه شرکت در تاریخ هفتم بهمن‌ماه سال جاری به میزان 33 هزار و 500 میلیارد ریال، از مجموع 77 هزار و 402 میلیارد ریال سود سنوات 1379 لغایت 1395، مبلغ 32 هزار و 366 میلیارد ریال، معادل 42 درصد کل سود به عنوان مطالبات حال شده سهامداران به سرمایه تبدیل شده است.
مدیرعامل چادرملو همچنین عنوان کرد: به موجب رهنمود دریافتی از سهامداران عمده و تصمیم هیئت مدیره، این افزایش سرمایه به منظور اجرای طرح‌ها و سایر سرمایه‌گذاری‌های شرکت است و و هزینه‌های اجرایی آن به شرح ذیل برآورد شده است.

نـام و مـوضـوع طـرح مبلغ – میلیارد تومان
احداث و بهره برداری از معدن جدید (طرح آنومالی D19 )
1,923
جبران مخارج بابت مشارکت نقدی در افزایش سرمایه های شرکت های سرمایه پذیر
920
جبران مخارج بابت سرمایه گذاری های انجام شده دراجرای طرح کارخانه احیاء مستقیم
328
جبران مخارج بابت خرید تجهیزات و ماشین آلات (اقلام سرمایه ای)
96
جبران مخارج سرمایه گذاری انجام شده در اجرای طرح کارخانه فولاد
221
جمـع مصـارف
3,488
منابع مورد نظر :
افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی صاحبان سهام
3,350
منابع داخلی
138
جمـع منـابع
3,488
احداث و بهره برداری از معدن جدید (طرح آنومالی D19 )
نوریان ادامه داد: شرکت معدنی و صنعتی چادرملو یکی از شرکت های بزرگ سنگ‌آهنی کشور است که طی چند سال گذشته در راستای تکمیل زنجیره ارزش افزوده در زمینه فرآوری سنگ‌آهن، سرمایه‌گذاری‌های سنگینی انجام داده در سال 1396 حدود 9 میلیون و 400 هزار تن کنسانتره سنگ‌آهن تولید و به مجتمع صنعتی چادرملو، فولاد مبارکه و فولاد خوزستان عرضه کرده و در حال حاضر نیز تقریباً 22 درصد از کنسانتره مورد نیاز صنایع فولاد کشور ، توسط چادرملو تأمین می‌شود از طرفی بر اساس برآوردهای صورت گرفته حدود 65 میلیون تن از ذخیره معدن فعلی باقیمانده و پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که طی چهار تا پنج سال آینده این ذخیره با حفظ تولید به میزان وضعیت فعلی به پایان می‌رسد.
وی با یادآوری اینکه، در چند سال اخیر بارها نسبت به رو به اتمام بودن ذخایر معدن این شرکت تأکید شده است، گفت: چادرملو برای دستیابی به هدف تولید 55 میلیون تن فولاد در افق 1404 کشور، نیازمند بهره‌برداری از ذخایر جدید سنگ‌آهن است در صورتی که شرکت قادر به تأمین منابع اولیه در داخل نباشد به ناچار مجبور به واردات می‌شود که این امر مغایر با سیاست‌های داخلی شرکت و همچنین اهداف استراتژیک طرح جامع فولاد است.
نوریان افزود: آنومالی D19 یکی از پهنه‌های معدنی شناسایی شده برای استخراج سنگ‌ آهن است که در استان یزد و کویر مرکزی ایران و در فاصله هوایی 30 کیلومتری معدن کنونی چادرملو واقع شده که از نظر فاصله نیز در بهترین نقطه از معدن کنونی ماشین آلات و تجهیزات موجود شرکت چادرملو قرار دارد که مشکلات حمل‌ و نقل سنگ آهن را برای کارخانه های تولید کنسانتره رفع می‌کند.
وی عنوان کرد: پس از 12 سال پیگیری‌های مستمر، مجوز اولیه استفاده از ذخیره سنگ‌آهن آنومالی D19 با ذخیره تقریبی70 تا 100 میلیون تن برای شرکت‌های معدنی و صنعتی چادرملو و سنگ ‌آهن مرکزی ایران صادر شده و در همین راستا، شرکت معدنی و اکتشافی (دشت یوز دره انجیر) در سال 1395 جهت تسهیل در راهبری موضوع تأسیس شد اما کار بر روی آنومالی D19 برای اکتشاف به میزان دو سال و برای باطله برداری بین سه تا چهار سال زمان می‌برد.
جبران مخارج سرمایه گذاری‌های انجام شده
مدیر عامل چادرملو اظهار داشت: با توجه به مصارف برنامه ریزی شده بابت جبران هزینه‌های سرمایه‌ای طرح‌های توسعه از جمله اصلاحات سخت افزاری در طرح‌های فولاد و احیا از قبیل شارژ آهن اسفنجی داغ، سیستم پیشرفته بـازیـافت آب مصرفی، افـزایش نوسانات نرخ ارز ، افزایش سطح عمومی قیمت‌ها و سایر هزینه‌های مستقیم و غیر مستقیم، موجب افزوده شدن مبلغ 549 میلیارد تومان شده که به عنوان مخارج باقیمانده برای تکمیل طرح‌های توسعه شرکت در افزایش سرمایه فعلی منظور شده است و با توجه به اصلاحات انجام شده موجب افزایش تولید فولاد از یک میلیون تن به یک میلیون و 300 هزار تن در سال خواهد شد.
نوریان یادآور شد: همچنین این شرکت از بابت جبران مخارج تجهیزات و ماشین آلات (اقلام سرمایه ای) مبلغ 96 میلیارد تومان در افزایش سرمایه فعلی منظور کرده است.
جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه و سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های سرمایه‌پذیر
نوریان، کـل مخـارج جبـران سـرمایه گـذاری‌های انجام شده را مبلغ 920 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این رقم مبلغ 837 میلیارد تومان آن مجموع مشارکت‌های نقدی و یا تبدیل مطالبات حال شده به افزایش سرمایه و با هدف حفظ درصد مالکیت خود در شرکت‌های سرمایه پذیر بوده و مبلغ 83 میلیارد تومان نیز بابت ایجاد سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های سرمایه‌پذیر پرداخت شده است.
به گزارش مهر، بر اساس همین گزارش در پایان سخنرانی مدیر عامل چادرملو، سهامداران حاضر در مجمع با عنایت به مفاد گزارش توجیهی افزایش سرمایه ـ گزارش بازرس قانونی و اطلاعیۀ صدور مجوز افزایش سرمایه به شماره 096-489894/974 مورخ 17 بهمن‌ماه 1397 اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار سرمایه ای سازمان بورس و اوراق بهادار ، پیشنهاد ارائه شده در مورد مراحل افزایش سرمایه به شرح ذیل را تصویب کردند:
مرحله اول: افزایش سرمایه از مبلغ 33 هزارو 500 میلیارد ریال به مبلغ 44 هزار میلیارد ریال در سال جاری و از محل آورده نقدی و تبدیل مطالبات حال شده سهامداران.
تعداد سهام قابل انتشار : 10 میلیون 500 هزار سهم
ارزش اسمی هر سهم: یک هزار ریال
مبلغ افزایش سرمایه: 10 هزار و 500 میلیارد ریال
مرحله دوم: تفویض اختیار از سوی مجمع عمومی فوق العاده به هیأت مدیرۀ شرکت ، جهت افزایش سرمایه از مبلغ 44 هزار میلیارد ریال به مبلغ 67 هزار میلیارد ریال، حداکثر ظرف مدت دو سال پس از تحقق افزایش سرمایه مرحله اول و از محل آورده نقدی و تبدیل مطالبات حال شده سهامداران( از محل سود سال مالی 1397 و سال مالی 1398 ).
اصلاح اساسنامه: همچنین اصلاح اساسنامه چادرملو به شرح مندرج در بند «الف» ماده «2» اساسنامه به شرح زیر به تصویب رسید: «اکتشاف، استخراج، مهندسی، تکنولوژی، طراحی، احداث و بهره‌برداری از معادن و صنایع معدنی وابسته، پایین دستی، جنبی و تکمیلی همچنین تولید کنسانتره، سنگ آهن دانه بندی، گندله، آهن اسفنجی و فولاد که پس از تائید و دریافت مجوز از سازمان بورس، اصلاح و به بند (ب) ماده 2 اساسنامه، موضوع زیر نیز اضافه شد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/80171/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی 6 سیلندر

تست موفق اولین موتور 6سیلندر ایرانی

طرح جمع آوری اتباع غیر مجاز در استان یزد

کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از 20 میلیاردی در استان یزد

بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر

معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو

114 هکتار نخاله‌ ساختمانی طبیعت مهریز را ویران می‌کند

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

شعر زیبای میلاد عرفان پور درباره عملیات وعده صادق

تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه

فقط 3 درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند

114 هکتار نخاله‌های ساختمانی طبیعت مهریز یزد را ویران می‌کند

کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از 20 میلیاردی

برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود

آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند

لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب

10 محور شریانی و غیر شریانی کشور همچنان مسدود است

تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه

کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از 20 میلیارد در یزد

تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب

دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»

غول باستانی که کوسه‌های سفید امروزی را کوتوله می‌کند!

لایروبی و رسوب برداری 280 هزار مترمکعب از بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد

خداحافظی والیبالیست نسل طلایی/ مهدی مهدوی وارد دنیای مربیگری شد

توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد

دومین رویداد جایزه ملی و استانی جوانی جمعیت برگزار می‌شود

مراسم گرامیداشت شهید منتظر قائم و شهدای مدافع امنیت در یزد

فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو

برخی به دنبال فراموش شدن امام خمینی(ره) هستند

در معرفی انقلاب به جهانیان ضعیف عمل کردیم

سروده علیرضا قزوه در استقبال از غزل رهبر معظم انقلاب

3 فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند

سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد

مهدوی به عنوان مربی در تیم شهداب ماند

همکاری های دوجانبه کانونهای خدمت رضوی استان و سازمان جهادکشاورزی استان یزد

معرفی بیش از یکصد واحد متخلف به مراجع قضایی استان یزد

ارتقای سواد سلامت مردم/ محور کار شورای سلامت، سند جامع سلامت باشد

114 هکتار نخاله‌های ساختمانی، طبیعت مهریز یزد را ویران می‌کند

نمادی از فرهنگ پهلوانی در «پهلوان و فیل»

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز پنجشنبه 6 اردیبهشت / ترافیک سنگین در محور چالوس

خداوند در حادثه صحرای طبس نصرت خود را آشکار کرد

تشکیل یک استان جدید تصویب شد

توضیحات قوه قضاییه درباره حکم توماج صالحی

مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو 2024 را کسب کرد

تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان

جاری شدن سیلاب و مسدود شدن برخی از جاده‌های استان یزد + فیلم

باران سیل‌آسا شهر یزد را دچار آبگرفتگی کرد

غفلت از سرکشی به خانواده های شهدا پذیرفتنی نیست

رمان جدید اکبر والایی چاپ شد/«بر فراز کشتزار» در بازار نشر

ویدیویی از کاوشگر کنجکاوی که مناطق رسوبی در مریخ را نشان می دهد