خبر یزد
هنرمندان بازار فروششان را خودشان پیدا کنند
چهارشنبه 8 خرداد 1398 - 10:39:29 AM
ایسنا
خبر یزد - رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اردکان با اشاره به این‌که وظیفه یک هنرمند بازاریابی نیست، گفت: با این وجود از هنرمندان درخواست می‌کنیم، خودشان بازار فروش پیدا کنند و محصولات خود را به فروش برسانند .
  «حمید مشتاقیان» در نشست راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی شهرستان اردکان با بیان اینکه هنرهای دستی و صنایع‌دستی دو مقوله جدا در بخش صنعت است، تصریح کرد: هنردستی یعنی حرکت به سمت صنعتی شدن، تولید انبوه و ورود به بازار چرا که وقتی بحث هنر دستی مطرح می‌شود یعنی باید به سمت هنرهایی حرکت کرد که به‌صورت فرهنگی و تمدنی از گذشته بوده و در حال احیاست .
وی با بیان این که وظیفه یک هنرمند بازاریابی نیست، افزود: به دلیل شرایط موجود، از هنرمندان درخواست می‌کنیم، خودشان بازار فروش را پیدا کنند و محصولات خود را به فروش برسانند البته براساس مسئولیت میراث فرهنگی، بازارچه صنایع‌دستی آماده و به‌ صورت رایگان در اختیار هنرمندان قرارگرفته آن‌ها کارهای هنری خود را انجام می‌دهند اما در بازار به‌ عنوان فروش هیچ‌وقت دیده نشده است .
این مسئول از تجهیز کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی به منظور درخواست تسهیلات از بانک کارآفرینی تصریح کرد: در این زمینه هنرمندان با مشکلات زیادی نظیر سرپرست خانوار نبودن، نداشتن سابقه بیمه و سایر موارد روبرو هستند .
وی از برگزاری کلاس‌های نقاشی روی شیشه، گوهرتراشی، قلم‌زنی و کار با سفال در اداره میراث فرهنگی اردکان یاد کرد و گفت: در هر کارگاه 15 هنرجو جمعاً به تعداد 60 نفر زیر نظر چهار مربی در حال آموزش هستند، از طرفی اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی اردکان نیز در نظر دارد که حرفه کاربافی را به‌عنوان یک برند مطرح کند .
مشتاقیان با اشاره به آموزش 115 هنرجو در شهر اردکان و عقدا در رشته کاربافی اظهار کرد: 200 نفر نیز در بخش صنایع‌دستی اردکان فعالیت می‌کنند که 100 نفر در صنعت کاربافی، 20 نفر سبدبافی، 20 نفر کار چوب و خراطی، 15 نفر گلیم‌بافی و سه نفر در چلنگری مشغول به کار هستند و بقیه این افراد نیز در رشته‌های قلم‌زنی، جارو و خورجین‌بافی به فعالیت اشتغال دارند .
در ادامه نیز «محمدرضا دهقان مهرجردی» معاون صنایع‌دستی استان یزد نیز با بیان اینکه فعالیت در حوزه صنایع‌دستی اشتغالزایی را به دنبال دارد اظهار کرد: اهمیت صنایع‌دستی در توسعه اشتغال خرد و مشاغل خانگی بر کسی پوشیده نیست چرا که هم به اقتصاد خانواده کمک می‌کند و هم در زنده نگه‌داشتن هویت ملی، منطقه‌ای و بومی حائز اهمیت است و برای زنده کردن صنایع‌دستی هنرمندان شهرستان اردکان تلاش می‌شود .
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/87091/هنرمندان-بازار-فروششان-را-خودشان-پیدا-کنند
بستن   چاپ