خبر یزد
معاون فرماندار ابرکوه:
توسعه گردشگری در ابرکوه بسترساز درآمدزایی و ایجاد اشتغال
چهارشنبه 19 تير 1398 - 12:58:32
خبر یزد - معاون فرماندار ابرکوه گفت: توجه به توسعه گردشگری می‌تواند زمینه رسیدن به اهداف توسعه درآمدزایی و اشتغال را فراهم و ابرکوه را به عنوان یکی از نقاط مهم باستانی، فرهنگی و تاریخی در دنیا معرفی کند. به گزارش ایسنا-منطقه یزد، اولین جلسه هم‌اندیشی گردشگری پس از تغییر مدیریت اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با محوریت راهکارهای مؤثر در جذب گردشگر و با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، فعالین حوزه گردشگری و مسئولین مربوطه در فرمانداری ابرکوه برگزار شد.
آموزش و کسب تخصص در حوزه گردشگری ضروری است
«علی‌اکبر اسحاقی» در ابتدای این نشست صنعت گردشگری را در ردیف یکی از صنایع پر درآمد، پاک و کم‌هزینه دنیا عنوان کرد و گفت: انتخاب ابرکوه به عنوان یکی از 14 شهر نمونه گردشگری به دلیل پتانسیل‌های بالای تاریخی، طبیعی، گردشگری، صنایع‌دستی ...است.
اسحاقی تصریح کرد: با توجه به جمعیت جوان رو به گسترش، نرخ بالای بیکاری، لزوم افزایش درآمد، سرمایه‌گذاری و رونق تولید، توجه بیش‌ازپیش در حوزه گردشگری می‌تواند زمینه رسیدن به اهداف توسعه همه‌جانبه شهرستان را فراهم و از سوی دیگر ابرکوه را به عنوان یکی از نقاط مهم باستانی، فرهنگی و تاریخی در دنیا معرفی کند.
معاون فرماندار ابرکوه بر ضرورت آموزش و یادگیری بیشتر و تخصصی شدن بحث گردشگری تأکید کرد و افزود: تعامل فعالین حوزه گردشگری با مسئولین، ارتقاء سطح کیفی خدمات، برقراری ارتباط با آژانس‌های مهم گردشگری و همچنین ارتباط با محورهای گردشگری شهرهای مهم در این حوزه، می‌تواند به عنوان راهکارهای جذب گردشگر محسوب شود.
عدم آگاهی و کمبود اعتبارات مشکلات اصلی بخش گردشگری
در ادامه رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ابرکوه با اشاره به وضعیت مطلوب سرمایه‌گذاری گردشگری در ابرکوه، اظهار کرد: سهم استان یزد در سال 2017 از تعداد 5 میلیون نفر گردشگری که در ایران حضور یافتند، 120 هزار نفر و سهم ابرکوه از این آمار تنها یک درصد از جمعیت گردشگر استان یزد بوده است.
حمید مشتاقیان با اشاره به افزایش جمعیت هزار نفری گردشگران ابرکوه در سال 2018 نسبت به گذشته، اضافه کرد: ابرکوه امروز با داشتن پتانسیل‌های بسیار قوی، مسئولین و فعالین علاقمند به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری، دوران طلایی خود را سپری می‌کند.
مشتاقیان مشکلات اصلی حوزه گردشگری را عدم آگاهی برخی افراد و فقدان اعتبارات کافی برای توسعه این بخش برشمرد و عنوان کرد: برگزاری جشنواره و همایش‌ها، توجه بیشتر به محورهای گردشگری شهرستان‌های هم‌جوار، نیاز به نیروی متخصص و توانمند در حوزه گردشگری، تعیین محور گردشگری شهرستان جهت توسعه، ایجاد کتابخانه گردشگری و برپایی کارگاه‌های آموزشی از جمله راهکاری بهبود صنعت گردشگری است.
وی از دیگر اقدامات مؤثر در توسعه صنعت گردشگری را نگرش سیستمی به این مقوله، ایجاد موزه، برند سازی تولیدات منحصربه ‌فرد در زمینه‌های مختلف، به‌کارگیری مشاور متخصص، ایجاد صنف گردشگری، توسعه تبلیغات و رسانه و همراه شدن با تکنولوژی روز، انجام امور به‌صورت منسجم و تیمی، اجرایی کردن مصوبات جلسات و ... عنوان کرد.
ضرورت توجه به صنعت حمل و نقل در توسعه گردشگری و جذب توریست
شهردار ابرکوه نیز فعالیت گسترده در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را از جمله رسالت‌های مهم این مجموعه دانست و اذعان کرد: تکمیل محور گردشگری گنبد عالی، سامان دادن به زیرساخت‌های گردشگری و خندق‌ها، تکمیل طرح یخچال خشتی و برگزاری برنامه‌های فرهنگی در طول سال با محوریت گردشگری، بخشی از اقدامات شهرداری در این حوزه است.
سید علیرضا رسولی به تهیه طرح‌های مربوط به مرکز محلات و بافت تاریخی اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر بافت تاریخی شرایط مطلوبی نداشته و نیاز است با ایجاد حس همکاری و همدلی در افراد و به‌کارگیری مشارکت‌های اهالی محلی، این بافت را ساماندهی کرد.
رسولی حمل‌ونقل را یکی از بخش‌های مؤثر در بحث توسعه گردشگری برشمرد و گفت: رویکرد و نگرش شهرداری بر احداث زیرساخت و بهبود فرآیند توسعه و رونق شهرستان قرار گرفته است که در این مسیر، گردشگری یکی از بخش‌های حائز اهمیت بوده و شهرداری آمادگی خود را جهت حمایت همه‌جانبه اعلام می‌کند.
در پایان نیز هر یک از فعالین حوزه گردشگری، راهکارها، پیشنهادات و نقطه نظرات خود را به‌منظور رسیدن به نقطه مطلوب در بحث جذب توریست و گردشگر و همچنین رونق بخشیدن به صنعت گردشگری، بیان کردند.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/92440/توسعه-گردشگری-در-ابرکوه-بسترساز-درآمدزایی-و-ایجاد-اشتغال
بستن   چاپ