خبر یزد

آخرين مطالب

تعاملات علمی با کشورهای اسلامی مزیت اصلی گردشگری سلامت است معاونت امور زنان و خانواده

تعاملات علمی با کشورهای اسلامی مزیت اصلی گردشگری سلامت است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اشتراکات فرهنگی، اجتماعی و نیز تعاملات علمی با کشورهای اسلامی جزء مزیت‌های اصلی رشد صنعت گردشگری و به ویژه حوزه‌ی گردشگری سلامت خواهد بود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اشتراکات فرهنگی، اجتماعی و نیز تعاملات علمی با کشورهای اسلامی جزء مزیت‌های اصلی رشد صنعت گردشگری و به ویژه حوزه‌ی گردشگری سلامت خواهد بود. به گزارش روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ خانم دکتر خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده،روز دوشنبه مورخ 17 آبان ماه در پنجمین کنگره‌ی بین‌المللی سلامت کشورهای اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدا و به خصوص شهدای سلامت اظهار داشت: مسئله‌ی گردشگری یکی از مسائلی هست که همیشه به عنوان یک حرکت فرهنگی و تمدنی در جهان مورد بحث بوده واکنون نیز به نام‌های مختلف و تخصص‌های گوناگون تقسیم‌بندی و مطرح می‌شود .
معاون امور زنان و خانواده‌ی ریاست جمهوری، با بیان این مطلب که گردشگری در قرون گذشته نیز رواج داشته، افزود: متنبی شاعر معروف عرب زبان بعد از سفر خود به کشور ما، ایران را به بهشت تشبیه می‌کند اما هم‌زبان نبودن و عدم آشنایی با زبان فارسی را به عنوان یه آسیب در زبان خود مطرح کرده؛ و امروز نیز بحث مترجمی در حوزه گردشگری یکی از مباحث قابل تأمل می‌باشد .
خانم دکتر خزعلی با تأکید به این مطلب که گردشگری سلامت زمانی در گردشگری سیاحتی و زیارتی خلاصه میشد بیان داشت: الان برای توسعه‌ی گردشگری سلامت باید امکانات موجود را با همدیگر ضمیمه کرد تا هم‌افزایی صورت بگیرد آن هم در هر زمینه‌ی که بین کشورهای اسلامی این تخصص و توانمندی وجود دارد .
خانم دکتر خزعلی در ادامه‌ی مبحث توسعه‌‌ی گردشگری سلامت با استناد به آیه‌ی 200سوره‌ی مبارکه‌ی آل‌عمران گفت: توانمندی‌های کشورهای اسلامی باید با هماهنگی و شکیبایی بیشتر، فراتر از مرزهای جغرافیایی در تمام حوزه‌های علم و دانش و فرهنگ تقویت شود تا بتوانیم در این زمینه هم، در جهان رتبه‌دار باشیم و حرف اول را بزنیم و‌ حتی توانایی و دستآوردهای خود را به کشورهای غیرمسلمان صادر کنیم .
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های موجود کشور، در طب اسلامی و دسترسی به گیاهان دارویی و طبیعت درمانی عنوان کرد: دسترسی آسان و قیمت مناسبِ خدمات مختلف از جمله مبحث آموزش به عنوان امتیازات نسبی گردشگری در ایران مطرح است که منجر به رشد این صنعت خواهد شد و سوی دیگر اشتراکات فرهنگی، اجتماعی و نیز تعاملات علمی با کشورهای اسلامی جزء مزیت‌های اصلی رشد این صنعت و به ویژه صنعت گردشگری سلامت خواهد بود .
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و‌ خانواده در خصوص استقبال بانوان کشورهای مسلمان از خدمات پزشکی توسط متخصصان زن در ایران گفت: خیلی از خانوم‌های کشورهای مسلمان و زنان مسلمان این تقاضا را دارند که یک پزشک زن در جریان معالجه و درمان ایشان ورود کند و حضور بانوان متخصص ایرانی در عرصه‌های مختلف پزشکی می‌تواند بستر مناسبی برای تعاملات بیشتر در صنعت گردشگری سلامت باشد .
خزعلی عنوان داشت مطابق آمار، گردشگری سلامت با همه‌ی شرایط خاص، بحران‌های اقتصادی و کرونا در سال‌های اخیر همچون گذشته‌ی این صنعت، رشد اقتصادی خوبی داشته، که با سرمایه‌گذاری جدی می‌توان نسبت به برخی منابع موجود، قوی‌تر عمل کنیم تا سوددهی بیشتری نیز داشته باشد، اقتصادی صرف نیست و ادامه داد: کشورهای اسلامی در صنعت گردشگری سلامت، باید تعاملات علمی بالا و چشمگیری داشته باشند و از نظر علمی توانمندی‌های خود را به یکدیگر منتقل کنند .
معاون امور زنان و خانواده ی ریاست جمهوری با بیان این مطلب که کشورهای اسلامی باید از نظر مرجعیت علمی با یکدیگر تعامل داشته باشند اظهارداشت: غرب اجازه نمیدهد برخی تخصص‌ها در کشورهای مسلمان وارد شود اما ما همچون همیشه باید با همت جوانان خود این انحصار علمی و تخصصی رایج در جهان غرب را از میان برداریم .
معاون رئیس‌جمهور بر جدیت بیشتر مبحث آموزش در گردشگری سلامت و درمان تاکید کرد و گفت: باید روی آموزش پزشکی نیز در صنعت گردشگری سلامت و درمان هم سرمایه‌گذاری شود و این موقعیت را در این حوزه از دست ندهیم .
خانم دکتر خزعلی در صنعت کردشگری سلامت و مبحث آموزش سه نکته را خاطرنشان کرد و افزود: آموزش نکته‌ی نخستی است که باید کشورهای اسلامی به آن توجه داشته باشند و تبادل خوبی در این حوزه بین کشورها صورت بگیرد و مطلب بعدی سرمایه‌گذاری روی بانوان می‌باشد که بیشترین مراجعات پزشکی را دارند و در این بین بسیاری از زنان ترجیح میدهند در طول درمان خود تنها به پزشک خانوم متخصص مراجعه کنند و مبحث آخر «توجه به اشتراکات فرهنگی»ست که می‌تواندبه توسعه و جذب گردشگری سلامت کمک کند .
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به تلاش و برنامه دولت جهت تسهیل صدور مجوزهای گردشگری سلامت اشاره کرد و اذعان داشت: برای تضمین کیفیت خدمات گردشگری سلامت، باید خدمات درمان و گردشگری شفاف و‌ همچنین خدمات پس از درمان را هم به صورت دقیق پیگیری کنیم و نیز در آموزش مترجمان متخصصو مسلط به آداب میهمان‌نوازی و پرستاری و نیز اصطلاحات پزشکی سرمایه‌گذاری مناسبی شود .

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/215740/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

استان قم به یاری یزد آمد؛ اعزام تانکرهای آبرسانی

نظارت ویژه بر تامین و توزیع آب آشامیدنی بهداشتی در شهر جهانی یزد

اعمال محدودیت‌های آمد و شد در روز طبیعت

استقبال مسافران از سوغاتی‌های شهر جهانی یزد

غربالبیز جاذبه‌ای طبیعی و زیبا در دل کویر

دنیامالی: می‌خواهیم صدها بار پرچم ایران را برافراشته کنیم

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند/ تلاش‌مان برافراشته شدن صدها بار پرچم ایران است

ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند

وزیر ورزش و جوانان فردا به خراسان شمالی سفر می‌کند

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

کاراکال؛ جایی که طلای خالص کویر زیر پایتان میدرخشد

تنش آفرینی برنامه دشمن است، تنش را با تنش جواب نمی‌دهیم

حضور وزیر ورزش و جوانان در جشن «تکریم پرچم»

2 کشتی گیر ایرانی در صدر بهترین ماه جهان

وزیر ورزش پیام تسلیت داد

تخت گاز صادرات غیرنفتی ایران در 1403؛ غیرنفتی‌ها رکورد 53 میلیارد دلاری را شکستند

احتمال افزایش سقف وام مسکن به 2 میلیارد تومان

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

پایان مسابقات فوتسال جام رمضان در مناطق استان یزد

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

نام گذاری میدان اصلی هرات بنام تراکتورسازی نقطه عطف روابط ایران و افغانستان

راه اندازی قطارهای حومه ای یزد در صورت حمایت مسئولان استان

خرید بزرگی که برای فینالیست شدن کافی نبود

کشف 20 موتورسیکلت سرقتی در یزد

استان قم با تانکر‌های آبرسانی به کمک یزد آمد

فعالیت 96 باشگاه ورزشی ویژه بانوان در قم

بودجه‌های دولتی را کم کنید!

تزریق سرمایه 3 میلیارد دلاری به نفت

5 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی مرغوب است

وضعیت بازار مسکن در روزهای عید نوروز

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404؛ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

امیدواری قهرمان المپیک از سرشاخ دوباره با تانک روس

فدراسیون شمشیربازی محمد رهبری و پاکدامن را جریمه کرد

حکایت شیرینی‌های خوشمزه یزد

ارسال دو کامیون آب معدنی از کرمان به یزد

چاه مجیدیه یزد برای تامین آب شرب وارد مدار شد

افزون بر 48 هزار مسافر نوروزی در مدارس استان یزد اسکان یافتند