بهره برداری از 2 طرح صنعتی در استان یزد
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - 2 طرح صنعتی با حضور معاون وزیر در استان یزد به بهره برداری رسید، یکی از این طرحها واحد تولید مقاطع مسی با ظرفیت تولید 2 هزار و 500 تن انواع مقاطع مسی بود، این واحد تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی یزد قرار دارد و با سرمایه گذاری 380 میلیارد تومانی زمینه اشتغال 65 نیرو را فراهم کرده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
واحد دیگر که امروز با حضور فولادگر معاون هماهنگی محیط کسب و کار وزارت صمت بهره برداری شد، تولیدی پارچه بود که با سرمایه گذاری 520 میلیارد تومانی 80 نفر را مشغول به کار کرده است. این واحد تولیدی قادر است سالانه سه هزار متر مربع انواع پارچههای تار و پودی تولید کند.
معاون وزیر در این مراسمها گفت که یزد یکی از استانهای با ظرفیت بالا در زمینه صنعتی به شمار میآید که توجه خوبی به توسعه صنایع دانش بنیان داشته است.
فولادگر افزود: موضوع دیگری که در یزد به آن توجه شده و باید بیش از پیش جدیتر دنبال شود تکمیل زنجیره تولید بخصوص در صنعت نساجی است که نقش مهمی در رونق اقتصادی و اشتغال این استان دارد.
-
چهارشنبه ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۲:۱۴
-
۷۶ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/657165/