خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور؛ یک غذای سالم به سبک دستپخت مادربزرگ‌ها اجتماعي

طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور؛ یک غذای سالم به سبک دستپخت مادربزرگ‌ها
  بزرگنمايي:

خبر یزد - همان چیزی است که برای روزهای آخر تابستان به آن نیاز دارید! با آشپزی زی‌سان همراه باشید.
دلمه برگ مو یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و محبوب خاورمیانه است و در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. این غذای پُرطرفدار، از ترکیب برنج به همراه گوشت، حبوبات و سبزیجات تهیه می‌شود و در برگ‌های تازه درخت انگور پیچیده می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش راستان، دلمه برگ مو در هر منطقه از خاورمیانه دستور پُخت‌های متفاوتی دارد، اما در این مطلب ساده‌ترین دستور پُخت این دلمه را به شما آموزش داده‌ایم تا با هر مواد اولیه‌ای که در منزل دارید بتوانید دلمه برگ مو خوشمزه درست کنید.
آنچه در این مطلب خواهید آموخت:
طرز تهیه دلمه برگ مو طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور بدون گوشت طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور با مرغ طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور بدون لپه طرز تهیه دلمه برگ مو به گزارش راستان، بیشتر افراد گمان می‌کنند درست کردن دلمه برگ مو در خانه بسیار سخت و زمان‌بر است؛ به همین دلیل از درست کردن آن صرف نظر می‌کنند. در ادامه ساده‌ترین روش تهیه دلمه برگ مو را بخوانید تا از این پس هر زمان هوس دلمه کردید، خودتان دست به کار شوید و یک قابلمه دلمه خوشمزه، سالم و مقرون به صرفه بپزید.

خبر یزد

مراحل تهیه دلمه برگ مو مرحله اول: به گزارش راستان، ابتدا برنج را حدود 30 دقیقه با آب گرم خیس کنید. پس از گذشت 30 دقیقه، آن را با مقداری آب و کمی نمک و روغن به صورت کته‌ای بپزید.
مرحله دوم: پیاز را نگینی خُرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. پس از این که پیاز را تفت دادید و طلایی شد، مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید، مجدد تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد شود سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که گوشت سرخ شود، به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله سوم: پس از این که گوشت سُرخ شد، سبزی دلمه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی کشیده شود و سبزی نیز کمی سرخ شود.
مرحله چهارم: مقداری آب جوش آماده کنید و برگ‌های انگور که تمیز شسته‌اید را درون آب جوش بریزید و اجازه دهید کمی نرم شوند.
مرحله پنجم: برنج پُخته شده را به تابه حاوی گوشت و سبزی اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا برنج با بقیه مواد مخلوط شود.
مرحله ششم: درون یک تابه دیگر رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا رب گوجه فرنگی سُرخ شود سپس مقداری آب به رب اضافه کنید و با اضافه کردن کمی نمک و فلفل، چاشنی سُس را تنظیم کنید.
مرحله هفتم: به گزارش راستان، چاشنی آماده شده را روی مواد گوشتی دلمه بریزید و اجازه دهید مواد روی حرارت بماند تا آب اضافی سُس کاملاً تبخیر شود.
مرحله هشتم: وقتی آب اضافی مواد میانی دلمه تبخیر شد، برگ‌های انگور را داخل آبکش بریزید. یکی‌یکی برگ‌ها را بردارید، وسط آنها از مواد گوشتی بگذارید و طبق سلیقه‌تان بپیچید.
مرحله نهم: پس این که همه دلمه‌ها را پیچیدید، آنها را درون یک قابلمه بچینید. با رب گوجه فرنگی، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش و حدود 2 لیوان آب، یک سُس آماده کنید و روی دلمه‌ها بریزید.
مرحله آخر: اجازه دهید دلمه‌ها به مدت یک ساعت با حرارت کم بپزند. پس از گذشت یک ساعت دلمه برگ مو خوشمزه شما آماده است. حرارت را خاموش کنید. دلمه را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.
پیشنهاد: طرز تهیه والک پلو غذای مشترک کرمانشاهی و تهرانی را یاد بگیرید!

خبر یزد

طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور بدون گوشت اگر هوس کردید دلمه درست کنید، اما رژیم غذایی‌تان به شما اجازه نمی‌دهد گوشت بخورید یا اصلاً در منزل گوشت ندارید، نگران نباشید؛ زیرا بدون گوشت نیز می‌توانید یک دلمه برگ مو خوشمزه درست کنید. در ادامه طرز تهیه دلمه ساده برگ انگور بدون گوشت را بخوانید.

خبر یزد

مراحل تهیه دلمه برگ انگور ساده خانگی بدون گوشت مرحله اول: به گزارش راستان، برنج را با آب گرم و نمک حدود 30 دقیقه خیس کنید. پس از گذشت 30 دقیقه، برنج را با کمی آب و نمک و روغن به صورت کته‌ای بپزید.
مرحله دوم: سویا را با مقداری آب جوش خیس کنید.
مرحله سوم: برگ‌های انگور را بشویید سپس آنها را داخل آب جوش حدود 30 دقیقه خیس کنید تا نرم شوند.
مرحله چهارم: لپه را با کمی آب بپزید.
مرحله پنجم: سویا را داخل آبکش بریزید و با دست سطح سویا را فشار دهید تا آب اضافی سویا کاملاً گرفته شود.
مرحله ششم: پیاز را نگینی خُرد کنید. وقتی پیاز را خُرد کردید، آن را با مقداری روغن درون تابه تفت دهید تا طلایی شود سپس کمی نمک و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد شود.
مرحله هفتم: سویا را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سویا کاملاً سرخ شود. پس ازاین که سویا سرخ شد، مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
مرحله هشتم: سبزی دلمه را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله نهم: برنج پخته شده و لپه پخته شده را به تابه اضافه کنید. مواد درون تابه را تفت دهید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله دهم: برگ‌های انگور را آبکش کنید.
مرحله یازدهم: از مواد دلمه لای برگ‌های انگور بگذارید و آنها را به دلخواه بپیچید.
مرحله دوازدهم: به گزارش راستان، دلمه‌ها را درون یک قابلمه مناسب بچینید.
مرحله سیزدهم: رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله چهاردهم: وقتی رب گوجه فرنگی را تفت دادید، مقداری آب لیمو ترش، کمی نمک و فلفل و حدود 2 لیوان آب به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک سُس درست شود.
مرحله پانزدهم: سُس را روی دلمه‌ها بریزید. قابلمه حاوی دلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود 1 ساعت صبر کنید تا دلمه بپزد.
مرحله آخر: پس از گذشت 1 ساعت دلمه برگ انگور خوشمزه شما آماده است. دلمه را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.
پیشنهاد: روش‌های نگهداری طولانی مدت برگ مو/ برگ مو رو بدون تغییر رنگ برای زمستون نگه دار!
طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور با مرغ دستور پُخت اصلی دلمه برگ مو با گوشت است، اما با مرغ نیز می‌توانید آن را درست کنید. در ادامه طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور با مرغ را بخوانید.

خبر یزد

مراحل تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور با مرغ مرحله اول: برنج و لپه را طبق دستور پُخت‌های بالا آماده کنید.
مرحله دوم: به گزارش راستان، پیاز را نگینی خُرد کنید و با کمی روغن درون تابه تفت دهید تا طلایی شود. پس از این که پیاز طلایی شد، کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد شود.
مرحله سوم: فیله مرغ چرخ کرده را به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ سرخ شود.
مرحله چهارم: پس از این که مرغ سرخ شد، کمی زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید سپس سبزی دلمه را نیز درون تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله پنجم: برنج پخته شده و لپه پخته شده را به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم: برگ‌های انگور را طبق دستور‌های قبل، داخل آب جوش خیس کنید.
مرحله هفتم: وقتی حدود 30 دقیقه برگ‌های انگور داخل آب جوش خیس خوردند، آنها را آبکش کنید.
مرحله هشتم: به گزارش راستان، از مواد میانی درون برگ‌های انگور بگذارید و به روش دلخواه‌تان دلمه‌ها را بپیچید.
مرحله نهم: رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود سپس آب مرغ را به رب گوجه فرنگی سرخ شده اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یک سُس درست شود.
مرحله دهم: دلمه‌ها را درون قابلمه بچینید و از سُس روی دلمه‌ها بریزید. درب قابلمه را بگذارید و حدود 1 ساعت صبر کنید تا دلمه بپزد.
مرحله آخر: پس از گذشت 1 ساعت دلمه برگ انگور خوشمزه آماده است. قابلمه را از روی حرارت بردارید، دلمه‌ها را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.
طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور بدون لپه اگر می‌خواهید دلمه درست کنید، اما طعم لپه را دوست ندارید، می‌توانید لپه را حذف کنید و دلمه را بدون لپه درست کنید.
به گزارش راستان، در این دستور پخت، تمام مراحل مانند دستور پخت‌هایی است که در بالا خواندید، فقط باید لپه را از مواد اولیه حذف کنید.
سخن پایانی
در این مطلب چند روش ساده برای پخت دلمه با برگ انگور به شما آموزش دادیم تا به راحتی و با هر مواد اولیه‌ای که در منزل دارید بتوانید دلمه برگ انگور خوشمزه درست کنید. 
*طرز پخت: زهرا راستین

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/671073/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فیلم / استقبال از پیکر شهیدگمنام تازه شناسایی شده پس از 37 سال در فرودگاه یزد

حادثه ترافیکی در هرات با 9 کشته

آیین استقبال از پیکر شهید گمنام تازه شناسایی شده در یزد برگزار شد

ورود دادگستری یزد به مسئله ایجاد ایستگاه آتش نشانی در شهرک صنعتی یزد

نجات جان خانم جوان توسط مأموران پلیس راه آهن یزد

تابش نماینده اردکان در ادوار مجلس: از دولت حمایت می‌کنم ولی مسئولیت نمی‌پذیریم

نجات جان خانم جوان به همت مأمور پلیس راه آهن یزد

استقبال مردم شهید پرور یزد از پیکر شهید زمانی باجگانی

من نخواهم ایستاد رو به روی تو!

درخشش چشم‌نواز شهاب‌ها‌‌ در شب‌های بارش شهابی پرساوشی برفراز کوهستان سبلان

پوشش مناسب مسابقات فوتبال نیازمند همکاری چادرملو است

بهره مندی 16 روستای بخش خضرآباد از نعمت آب آشامیدنی پایدار

«ساختار معیوب توزیع»؛ مهمترین عامل تفاوت قیمت‌ میوه در یزد نسبت به سایر استان‌ها

ساعت کاری ادارات در استان یزد شناور شد

مناظره خسرو با فرهاد

ویدیویی از پرواز هلیکوپترِ ناسا «Ingenuity» در سیاره ی «بهرام»

اجرای 60 عنوان برنامه هم‌زمان با هفته دفاع مقدس در یزد

حادثه رانندگی با تلفات جانی در هرات

نیاز استان یزد در افق 1430 به 250 میلیون مترمکعب آب شرب

ورود دستگاه قضایی استان یزد به واگذاری اراضی ملی در شهرستان‌ها

ساعت کاری ادارات شناور شد

اراده جدی استان یزد برای توسعه صنعت گردشگری میان کشورهای دوست و همسایه

استاندار یزد: سکوهای تنظیم بازار در کاهش نرخ تورم اثرگذار بوده است

گاهی از دور تو را خوب ببینم کافیست

غروب آفتاب زیبا از نمای فضاپیمای کرو-دراگون شرکت اسپیس ایکس

برگزاری 230 برنامه در هفته دفاع مقدس در مهریز

شعری شنیدنی از حسین منزوی

تصویری از یخ های قطب شمالِ سیاره ی مریخ

استفاده رایگان یزدی ها از اتوبوس در هفته اول مهر/نوسازی ون تاکسی های استان

ایجاد محور گردشگری زیورآلات سنتی در بازار سنتی یزد

اعلام رقیب حذفی شهید قندی

نمایشگاه دایمی استاندارد یزد افتتاح شد

رحیم سرهنگی : امام جمعه اهل سنت کیش، مظهرعقل و وحدت در این منطقه است

مرا ویرانه کردی!

کشف جدید چین در ماه / چه چیزی در خاک نیمه تاریک ماه نهفته است؟

جسد یک مرد بعد از 5 روز داخل یک پراید در یزد پیدا شد!

کاهش 15 درصدی تورم در استان یزد

زندگی را به عشق بخشیدن!

گنج بزرگی که از فضا به زمین رسید

اجرای 62 عنوان برنامه در هفته دفاع مقدس در یزد

رونمایی از کتاب در نشست کتاب ماه یزد

بهره مندی 16 روستای اشکذر یزد از نعمت آب آشامیدنی پایدار

فرودگاه یزد، فرودگاه برتر سال

افشاگری جنجالی درباره 54 نماینده سابق مجلس

نشست راهبردی نخبگان با نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

تنهایی ام را با تو تقسیم می کنم

گوشی‌های بودار!

کشف بیش از 9 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در اشکذر

استفاده رایگان یزدی‌ها از اتوبوس در هفته اول مهر/بیش از 10 میلیون سفر با اتوبوس در سال گذشته

جذب کامل اعتبارات عمرانی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد