خبر یزد

آخرين مطالب

محاکمه مردی که شوهر سابق همسرش را با خودرو له کرد گفتگو

محاکمه مردی که شوهر سابق همسرش را با خودرو له کرد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مرد جوانی که متهم است شوهر سابق همسرش را با خودرو زیر گرفته، در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد

کشته شدن شوهر سابق در تصادف
اسفند سال 1402 گزارش یک تصادف منجر به فوت به پلیس اعلام شد. پس از آن مأموران به محل سانحه در شرق تهران رفتند و با بررسی‌های اولیه مشخص شد که راننده یک خودرو مزدا3 با سرعت زیاد مرد جوانی را زیر گرفته و از روی او رد شده و بعد هم از محل گریخته است.
مرد مجروح در دم جان باخت و جسد او با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و پلیس شناسایی راننده متخلف فراری را در دستورکار قرار داد. با تحقیق از شاهدان عینی و بازبینی دوربین‌های مداربسته محل سانحه، صاحب خودرو مزدا3 که مردی 45 ساله بود شناسایی و بازداشت شد.
متهم بعد از انتقال به پلیس آگاهی مدعی شد عمدی در کارش نبوده و تصادف ناخواسته رخ داده است. وی در پاسخ به این سؤال که اگر حادثه بوده چرا پس از تصادف خودرواش را متوقف نکرده و با اورژانس تماس نگرفته، گفت: وقتی تصادف کردم و دیدم آن مرد حرکتی نمی‌کند، ترسیدم و فرار کردم.
در این میان کارشناسان پلیس در گزارشی عمدی بودن تصادف را تأیید کردند. اعلام گزارش کارشناسان و اظهارات متناقض متهم، مأموران را بر آن داشت تا با تحقیقات مضاعف به سرنخی از این تصادف برسند که سرانجام مأموران دریافتند مقتول به نام شهاب همسر سابق زن متهم بوده است.
با افشای این ماجرا، فرضیه عمدی بودن تصادف قوت گرفت و راننده متخلف با اتهام قتل عمد روبه‌رو شد.
وقتی بازجویی‌ها از وی شدت گرفت، در تشریح ماجرا گفت: پارسال در محل کارم با زنی به نام سحر که به‌تازگی از همسرش جدا شده بود آشنا شدم. بعد از مدتی به هم علاقه‌مند شدیم و ازدواج کردیم. اما یک روز همسرم به من گفت شوهر سابقش برای او مزاحمت ایجاد می‌کند و همسرم را تهدید به مرگ کرده بود. روز حادثه وقتی دنبال سحر رفته بودم، ناگهان شهاب را دیدم و او به من حمله کرد.
 من قصد داشتم از محل فرار کنم که ناخواسته ماشینم به او برخورد کرد و من نتوانستم کاری کنم و به سرعت از روی او رد شدم وقتی شدت تصادف را دیدم، از ترس فرار کردم.
پس از آن سحر تحت بازجویی قرار گرفت و گفت: بعد از نزدیک به 18 سال زندگی مشترک با همسر اولم به خاطر رفتارهای بد و توهین‌آمیزش با وجود داشتن دو فرزند مجبور به جدایی شدم و برای اینکه بتوانم مخارج زندگی‌ام را تأمین کنم، سرکار رفتم. یک‌سال قبل در محل کارم با همسر فعلی‌ام آشنا شدم و بعد از مدت کوتاهی هم با او ازدواج کردم، اما از روزی که همسر سابقم فهمید من ازدواج کرده‌ام، مزاحمت‌ها و تهدیدهایش شروع شد و هرجا می‌رفتم، مثل سایه دنبالم بود و مدام می‌گفت یک روز تو را می‌کشم و بعد هم خودم خودکشی می‌کنم.
سحر درباره روز حادثه اظهار کرد: روز حادثه همسرم به دنبالم آمده بود تا به خانه برویم، اما به محض اینکه سوار ماشین شدم، شهاب ناگهان به سمت ما حمله کرد، همسرم برای اینکه او آسیبی به ما نزند پایش را روی گاز گذاشت تا فرار کنیم که در حین فرار ناخواسته او را زیر گرفت.با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به شعبه 10 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در دادگاه چه گذشت
در ابتدای جلسه پدر و مادر مقتول به جایگاه رفتند و درخواست قصاص کردند. سپس پدر مقتول به قضات گفت: پسرم بی‌گناه و بی‌رحمانه کشته شد.
 او حالا دو فرزند صغیر دارد و من از طرف خودم و نوه‌هایم برای متهم درخواست قصاص دارم.
سپس متهم به جایگاه رفت و ضمن رد اتهام قتل عمدی، گفت: روز حادثه در انتظار سحر بودم که به‌یکباره خودروی نیسان شهاب را دیدم.
 من ماشین او را از روی شعری که پشتش نوشته بود، می‌شناختم وگرنه خودش را تا آن روز از نزدیک ندیده بودم. به محض اینکه سحر رسید، گفتم زودباش سوار شو، فکر کنم شهاب اینجاست.
وقتی سحر سوار شد شهاب به سرعت از ماشینش پیاده شد و به سمت ماشین من دوید. من از ترسم که بلایی سرمان بیاورد، دنده عقب گرفتم و حدود 100 متر دنده عقب رفتم که دیدم خیابان بسته است. چون آیینه بغل ماشینم شکسته بود و دید کافی نداشتم با سرعت از یک دست‌انداز رد شدم تا از محل دور شوم.
اما از آیینه جلو دیدم یک نفر کف خیابان افتاده است. من با جیغ و فریادهای همسرم متوجه شدم شهاب را زیر گرفته‌ام.
 باور کنید من نه او را دیدم که زیر ماشینم رفت و نه قصدی برای کشتنش داشتم. همان موقع خودم با پلیس 110 و مرکز اورژانس تماس گرفتم. بعد هم خودم به کلانتری رفتم تا ماجرا را تشریح کنم، اما مأموران کلانتری عنوان کردند که گزارش چنین سانحه‌ای به ما داده نشده است.
به همین خاطر به خانه رفتم و صبح روز بعد پلیس من را در خانه‌ام بازداشت کرد. با اینکه من دل‌خوشی از او نداشتم، اما باور کنید اصلاً دلم نمی‌خواست با وجود داشتن دو فرزند فوت کند.
من واقعاً از این بابت ناراحتم. بعد از فوت شهاب دخترش به خانه ما آمده و با مادرش زندگی می‌کند.
متهم در پایان گفت: برای صحت اظهاراتم می‌توانید فیلم دوربین‌های محل حادثه را بازبینی کنید تا ببینید من قصدم کشتن شهاب نبود.
با پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.
منبع: روزنامه ایران

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/674405/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

استان قم به یاری یزد آمد؛ اعزام تانکرهای آبرسانی

نظارت ویژه بر تامین و توزیع آب آشامیدنی بهداشتی در شهر جهانی یزد

اعمال محدودیت‌های آمد و شد در روز طبیعت

استقبال مسافران از سوغاتی‌های شهر جهانی یزد

غربالبیز جاذبه‌ای طبیعی و زیبا در دل کویر

دنیامالی: می‌خواهیم صدها بار پرچم ایران را برافراشته کنیم

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند/ تلاش‌مان برافراشته شدن صدها بار پرچم ایران است

ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند

وزیر ورزش و جوانان فردا به خراسان شمالی سفر می‌کند

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

کاراکال؛ جایی که طلای خالص کویر زیر پایتان میدرخشد

تنش آفرینی برنامه دشمن است، تنش را با تنش جواب نمی‌دهیم

حضور وزیر ورزش و جوانان در جشن «تکریم پرچم»

2 کشتی گیر ایرانی در صدر بهترین ماه جهان

وزیر ورزش پیام تسلیت داد

تخت گاز صادرات غیرنفتی ایران در 1403؛ غیرنفتی‌ها رکورد 53 میلیارد دلاری را شکستند

احتمال افزایش سقف وام مسکن به 2 میلیارد تومان

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

پایان مسابقات فوتسال جام رمضان در مناطق استان یزد

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

نام گذاری میدان اصلی هرات بنام تراکتورسازی نقطه عطف روابط ایران و افغانستان

راه اندازی قطارهای حومه ای یزد در صورت حمایت مسئولان استان

خرید بزرگی که برای فینالیست شدن کافی نبود

کشف 20 موتورسیکلت سرقتی در یزد

استان قم با تانکر‌های آبرسانی به کمک یزد آمد

فعالیت 96 باشگاه ورزشی ویژه بانوان در قم

بودجه‌های دولتی را کم کنید!

تزریق سرمایه 3 میلیارد دلاری به نفت

5 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی مرغوب است

وضعیت بازار مسکن در روزهای عید نوروز

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404؛ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

امیدواری قهرمان المپیک از سرشاخ دوباره با تانک روس

فدراسیون شمشیربازی محمد رهبری و پاکدامن را جریمه کرد

حکایت شیرینی‌های خوشمزه یزد

ارسال دو کامیون آب معدنی از کرمان به یزد

چاه مجیدیه یزد برای تامین آب شرب وارد مدار شد

افزون بر 48 هزار مسافر نوروزی در مدارس استان یزد اسکان یافتند