خبر یزد

آخرين مطالب

اعترافات مردی که پسرش را ناخواسته کشت! گفتگو

اعترافات مردی که پسرش را ناخواسته کشت!
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مردی که می‌گوید به طور ناخواسته پسر خود را کشته است، به دستور بازپرس جنایی بازداشت شد تا تحقیقات تکمیلی آغاز شود

قتل پسر در دعوای خانوادگی
شامگاه جمعه گذشته ماموران کلانتری 130 نازی‌ آباد در تماس با تلفن بازپرس کشیک قتل به بازپرس محمدجواد شفیعی اطلاع دادند، پسر 19 ساله‌ای بر اثر اصابت شی برنده شبیه چاقو به شکمش جان خود را از دست داده است.
به این ترتیب، بازپرس شفیعی دستور حضور تیم‌های تخصصی صحنه جرم را در محل صادر کرد. کارشناسان پزشکی قانونی در گزارش اولیه به بازپرس جنایی اعلام کردند علاوه بر جراحت چاقو آثار کبودی و درگیری احتمالی روی گردن پسر فوت‌شده مشهود است. در ادامه، بازپرس ویژه قتل تحقیق در مورد نحوه وقوع حادثه منجر به مرگ پسر 19 ساله را در دستور کار قرار داد.
پدر جوان متوفی گفته‌های متناقضی را بیان کرد. این پدر داغدار در ابتدا گفت: پسرم برای انجام کاری روی چهارپایه رفته بود که تعادلش را از دست داد و زمین خورد. در همان حین میله چهارپایه در شکمش فرو رفت و این اتفاق برایش افتاد.
این در حالی بود که جراحت پهلوی متوفی اصلاً شبیه برخورد با چهارپایه نبود و متخصصان پزشکی قانونی تقریباً تردیدی نداشتند که بریدگی شکم پسر جوان بر اثر شی برنده و نوک‌تیزی شبیه چاقو ایجاد شده است. بنابراین، پدر خانواده بار دیگر مورد تحقیق قرار گرفت و این بار گفت: اول نمی‌خواستم بگویم پسرم خودش را کشته است. او وقتی با من و مادرش جروبحث کرد، خودزنی کرد. بعد ما فوری او را به بیمارستان رساندیم که او یک روز هم در بیمارستان بود اما در نهایت فوت شد.
کارشناسان پزشکی قانونی باز هم صحت گفته‌های پدر را زیر سوال بردند، چون معاینات‌شان نشان می‌داد جراحت ایجادشده ناشی از خودزنی نیست و قطعاً فرد دیگری، غیر از متوفی ضربه منجر به فوت را به او زده است.
به این ترتیب، پدر خانواده بار دیگر مورد تحقیق قرار گرفت و این بار حقیقت را افشا کرد. او گفت: در یکی از روستاهای اطراف تهران در اسلامشهر زندگی می‌کنیم. 18 سال شغل من فروش سیب‌ زمینی و میوه بود و با وانت، فروشنده دوره‌ گرد بودم. پسرم تا پنجم ابتدایی درس خواند اما بعد ترک تحصیل کرد و کنار دست خودم میوه و سیب‌ زمینی می‌فروخت. پسر خوبی هم بود. اصلاً اهل هیچ جور خلافی نبود و مشروب هم نمی‌خورد. در تمام این مدت هم رابطه خوبی داشتیم و واقعاً کمک‌ حال من و مادرش بود اما از پنج، شش ماه پیش رفتارش عوض شد. مهم‌ترین تغییر رفتارش این بود که زود عصبی می‌ شد.
این پدر در مورد شب حادثه نیز گفت: پنجشنبه شب حدود ساعت 8 از مراسم بله‌ برون یکی از بستگان به خانه آمدیم. چند دقیقه بعد همسرم گفت همسایه به خاطر جای پارک گله کرده و گفته بهتر است ماشین را طوری پارک کنید تا ماشین ما هم جا شود. پسرم با شنیدن این حرف عصبانی شد و گفت گذشت هم اندازه‌ای دارد، الان می‌روم درست‌ شان می‌کنم. در حالت عصبانی می‌خواست سراغ همسایه برود. زیر لباسش چاقویی را گذاشت که با پارچه پوشانده بود. هر طوری بود خواستم جلویش را بگیرم. به او گفتم چاقو را بده. مقاومت کرد. در را قفل کردم که بیرون نرود و چاقو را هم از زیر لباسش برداشتم، اما او مرا هل داد تا دوباره چاقو را بگیرد. من هم عصبانی شدم. چاقو را به سمتش گرفتم، فکر کردم چاقو در پارچه پیچیده است و کاری نمی‌کند اما دیدم پسرم روی زمین افتاد. بعد هم گردنش به گلدان خورد. با داد و فریاد ما همسایه‌ ها به کمک‌ مان آمدند و او را به بیمارستان بردیم اما فایده نداشت.
بازپرس جنایی این مرد را که با چشمانی گریان ماجرای منجر به مرگ پسرش را تعریف می‌کرد بازداشت و دستور انتقال او به اداره دهم پلیس آگاهی تهران را صادر کرد تا تحقیقات پرونده ادامه یابد.
منبع: سایت جنایی

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/675329/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طلوع هم‌زمان 2 خورشید

تحقیق جدید ناسا از اثرات نگران‌کننده فضا بر استخوان‌ موش‌ها خبر می‌دهد

استان قم به یاری یزد آمد؛ اعزام تانکرهای آبرسانی

نظارت ویژه بر تامین و توزیع آب آشامیدنی بهداشتی در شهر جهانی یزد

اعمال محدودیت‌های آمد و شد در روز طبیعت

استقبال مسافران از سوغاتی‌های شهر جهانی یزد

غربالبیز جاذبه‌ای طبیعی و زیبا در دل کویر

دنیامالی: می‌خواهیم صدها بار پرچم ایران را برافراشته کنیم

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند/ تلاش‌مان برافراشته شدن صدها بار پرچم ایران است

ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند

دنیامالی: ورزش بیشترین نقش را در اهتزاز پرچم ایران در جهان ایفا می‌کند

وزیر ورزش و جوانان فردا به خراسان شمالی سفر می‌کند

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

دفتر دوم «زندگی با آیه‌ها»؛ کتابی برای اصلاح سبک زندگی مومنان

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

کاراکال؛ جایی که طلای خالص کویر زیر پایتان میدرخشد

تنش آفرینی برنامه دشمن است، تنش را با تنش جواب نمی‌دهیم

حضور وزیر ورزش و جوانان در جشن «تکریم پرچم»

2 کشتی گیر ایرانی در صدر بهترین ماه جهان

وزیر ورزش پیام تسلیت داد

تخت گاز صادرات غیرنفتی ایران در 1403؛ غیرنفتی‌ها رکورد 53 میلیارد دلاری را شکستند

احتمال افزایش سقف وام مسکن به 2 میلیارد تومان

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

پایان مسابقات فوتسال جام رمضان در مناطق استان یزد

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

نام گذاری میدان اصلی هرات بنام تراکتورسازی نقطه عطف روابط ایران و افغانستان

راه اندازی قطارهای حومه ای یزد در صورت حمایت مسئولان استان

خرید بزرگی که برای فینالیست شدن کافی نبود

کشف 20 موتورسیکلت سرقتی در یزد

استان قم با تانکر‌های آبرسانی به کمک یزد آمد

فعالیت 96 باشگاه ورزشی ویژه بانوان در قم

بودجه‌های دولتی را کم کنید!

تزریق سرمایه 3 میلیارد دلاری به نفت

5 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی مرغوب است

وضعیت بازار مسکن در روزهای عید نوروز

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404؛ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

امیدواری قهرمان المپیک از سرشاخ دوباره با تانک روس

فدراسیون شمشیربازی محمد رهبری و پاکدامن را جریمه کرد

حکایت شیرینی‌های خوشمزه یزد

ارسال دو کامیون آب معدنی از کرمان به یزد

چاه مجیدیه یزد برای تامین آب شرب وارد مدار شد

افزون بر 48 هزار مسافر نوروزی در مدارس استان یزد اسکان یافتند