4 میلیون مترمربع از معابر شهر یزد نونوار شد
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد گفت: با اعتباری بالغ بر 15 هزار میلیارد ریال، بیش از 4 میلیون متر مربع از معابر شهر در طی سه سال اخیر زیرسازی، مرمت، لکهگیری، آسفالت و جدول گذاری شدند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، حجتالاسلام والمسلمین سیدناصر حیدری امروز _دوشنبه سیام مهر_ در نشست با خبرنگاران در آستانه بارشهای پاییزه اظهار کرد: با اقدامات شهرداری در دوره ششم شورای ششم شهر یزد با حفر جاه جذبی، هدایت آبهای سطحی و احیا مسیل قدیمی شهر یزد امسال با آبگرفتگیها سالهای گذشته در سطح شهر مواجه نمیشویم.
حفر 1213 حلقه چاه جذبی در شهر یزد
وی افزود: در این مدت یک هزار و 213 حلقه چاه جذبی با عمق دو برابری نسبت به قبل در سطح شهر از جمله محدوده بافت تاریخی یزد احداث شد همچنین 205 حلقه چاه قدیمی نیز اصلاح شده اصلاح شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد گفت: بیشترین حفر چاه در منطقه بافت تاریخی شهر به تعداد 341 چاه بوده است، همچنین 85 حلقه چاه قدیمی در بافت نیز اصلاح شد.
احیای 1500 متر از مسیل شهر یزد
حیدری با اشاره به احیای مسیل شهر یزد خاطرنشان کرد: تا قبل از این دوره از شورا تنها بخشی کوچکی در حدود 200 متر عملیات احیا و آزادسازی انجام شده بود و 1300 متر در طی شورای ششم اتفاق افتاد و بخش عمدهای از مسیل شهر یزد آزادسازی و بازگشایی و احیا شد.
وی ادامه داد: عکسهای شهری نشان میدهد که این مسیل از بلوار دانشجو تا محمودآباد وجود داشته اما در حال حاضر شهر از هر دو طرف بلوار دانشجو و دولت آباد گسترش یافته است لذا در نقاطی که این مسیل ادامه دار نیست لولهگذاری برای هدایت آب انجام شده که تاکنون در خیابان پشت پارک شادی، سیلو و بلوار شهید صدوقی صورت گرفته است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: در گذشته شهر یزد دارای 4 سیل بند بود اما اکنون چهار سیلبند جدید افزوده شده است و سیلبندهای قبلی نیز توسط شهرداری تقویت شدند تا خطری مشابه سالهای قبل شهر یزد را تهدید نکند.
حیدری گفت: در حدوداً 100 میلیارد تومان شهرداری جهت دفع آبهای سطحی، حفر چاه جذبی و احداث سیلبند هزینه نموده است تا ورود آب از بیرون شهر به داخل شهر اتفاق نیفتد.
وی ادامه داد: البته اتصال کانالهای هدایت آبهای سطحی در مسیر بلوار شهید صدوقی و میدان باهنر به مسیل اصلی شهر، ایجاد کانال از میدان خاتمی به سمت چهار راه فرهنگیان، بخشی از بلوار اسلامی ندوشن، خیابان مقداد، بخشی از آزادشهر و از چهار راه پژوهش تا میدان اطلسی، هنوز اجرا نشده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه این اقدامات جمعاً به 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد گفت: بخشی از آن یعنی 9 میلیارد تومان مصوب شده است.
حیدری تصریح کرد: آب جمعآوری شده در سطح شهر از طریق کانالهای ایجاد شده به سمت خارج شهر و منطقه اکوپارک برای استفاده بهینه از آنها جهت آبیاری فضای سبز منتقل میشود.
وی با اشاره به دغدغه شهروندان در خصوص آسفالت سطح شهر گفت: با اعتبار 656 میلیارد تومان بیش 2 میلیون و 774 هزار متر مربع از معابر زیرسازی شدند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه 595 میلیارد جهت آسفالت هزینه شد گفت: یک میلیون 386 هزار و 307 کیلومتر مربع روکش آسفالت و مرمت بوده است که با اعتبار 167 میلیارد تومانی اجرا شده است.
حیدری با اشاره به اینکه 148 هزار 750 متر نیز طول جدول گذاری در سطح شهر با اعتبار 59 میلیارد تومان بوده است گفت؛ مجموعاً با 15 هزار میلیارد ریال، حدود 4 میلیون متر مربع جهت زیرسازی، مرمت، آسفالت و جدول گذاری شده است.
وی با بیان اینکه در حدود 6 تا 8 هزار میلیارد تومان سال گذشته هزینه آسفالت شده بود گفت: توان آسفالت تمام معابر شهر را نداریم بنابراین بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون تومان جهت لکهگیری معابر هزینه شد.
بخشی از پروژههای شهری به کندی پیش میرود
سخنگوی شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: احداث بلوار ایرج افشار و حصار کشی بوستان بانوان متأسفانه به کندی پیش میرود.
حیدری با اشاره به اینکه 13 هزار و 500 سرویس مدرسه سال گذشته تأمین شده بود که امسال به 21 هزار سرویس مدرسه رسید، سال قبل این طرح برای 184 مدرسه و امسال برای 308 مدرسه اجرا شد.
شهر یزد، دومین شهر در جایگاه دوم ساماندهی به سروسرویس مدارس
وی خاطرنشان کرد: با ساماندهی سرویس مدارس در شهر یزد، امسال یزد بعد از شهر مشهد در میزان و مدل سرویسدهی مطلوب به مدارس جایگاه دوم را در کشور برای خود رقم زد.
کد خبر 803051
-
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۰:۰۳
-
۱۴ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/676784/