خبر یزد

آخرين مطالب

خورش جعفری: طعمی اصیل از گیلان اجتماعي

خورش جعفری: طعمی اصیل از گیلان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرنگار وبگردی ایونا به نقل از بیتوته؛ خورش جعفری گیلانی یا خورش جعفری قورمه گیلانی یکی از غذاهای سنتی شمالی به خصوص استان گیلان است. خورش جعفری را معمولا با گوشت گوساله یا مرغ ، بادمجان و جعفری تازه تهیه می کنند. اگر برای تهیه خورش جعفری شمالی از بادمجان استفاده شود به نام خورش جعفری بادمجان شناخته می شود و در صورتی که برای تهیه آن از قورمه استفاده شود به نام خورش جعفری قورمه شناخته می شود.
برای تهیه خورش جعفری با مرغ در تمام دستورهایی که در ادامه آمده است میتوانید گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز نمایید. خورش جعفری: طعمی اصیل از گیلان بخوانید
این خورش جعفری شمالی را به صورت سنتی با کته با نان سرو می کنند. در صورت تمایل میتوانید 100 گرم لوبیا چشم بلبلی هم در دستور پخت خورش استفاده کنید.
در ادامه مقاله انواع دستور پخت خورش جعفری گیلانی را به شما آموزش میدهیم.
توهین به گیلانی ها در اینستاگرام بخوانید مواد لازم خورش جعفری با گوشت چرخ کرده

 گوشت گوساله چرخ کرده500 گرم
جعفری و تره شسته و ساطوری شده250 گرم
بادمجان قلمی 4 عدد
پیاز یک عدد متوسط رنده شده
آبغوره یک فنجان
روغن به میزان دلخواه
 نمک به میزان دلخواه
فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه خورش جعفری با گوشت چرخ کرده
برای تهیه خورش جعفری با گوشت چرخ کرده ، بادمجان ها را پوست کنید و رویشان نمک بپاشید و نیم ساعت کناری بگذارید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس بادمجان را بشویید و خشک کنید. تره و جعفری را ساطوری کنید و با کمی روغن روی شعله متوسط در قابلمه تفت دهید ، بعد از 8 دقیقه 2 لیوان اب اضافه کرده و نیم ساعت بجوشانید.
پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل با دست ورزش دهید تا چسبنده و یکدست شود و سپس به اندازه گردو از مواد بردارید و گرد کنید و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا همه طرفش سرخ شود. بارش برف در گیلان به یک متر رسید بخوانید
کوفته ریزه های آماده را به خورش اضافه کنید.
بادمجان ها را با کمی روغن سرخ کنید و سس روغنشان را بگیرید.
10 دقیقه مانده به آخر پخت خورش ، ادویه ، نمک ، فلفل و آبغوره را اضافه کنید و وقتی خورش به روغن افتاد در ظرف دلخواه بکشید و بادمجان ها را رویش بچینید یا این که 5 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله ، بادمجان ها را به خورش اضافه کنید تا چند قل بزند. برگزاری ویژه‌برنامه‌ بزرگداشت شهیدان «انصاری و نورانی» در گیلان- ایونا نیوز بخوانید
خورش جعفری بادمجان مواد لازم خورش جعفری بادمجان
 سبزی ( جعفری و تره ) 500 گرم
گوشت گوساله 500 گرم
 پیاز1 عدد
بادمجان2 عدد
گوجه 3 عدد
آبغوره یا آب انار ترش 1 پیمانه
لیمو عمانی 2 عدد
آببه میزان لازم
گلپر1 قاشق چایخوری
فلفل و نمک و زردچوبهبه میزان لازم
طرز تهیه خورش جعفری بادمجان
برای تهیه خورش جعفری بادمجان ، گوشت را به اندازه تکه های خورش خورد کنید و با پیاز نگینی خرد شده و زردچوبه در تابه ای تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
سبزیها را ساطوری کنید و به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا آبشان کشیده شود.
آبغوره یا آب انار را به همراه نمک ، فلفل ، گلپر ، لیمو عمانی و آب به قابلمه اضافه کرده و مخلوط کنید .
در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا خورش بپزد.
بادمجان ها و گوجه فرنگی را حلقه ای برش بزنید و در روغن سرخ کنید و 5 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید یا این که بعد از آماده شدن خورش رویش بچینید.

خبر یزد

خورش جعفری قورمه
خورش جعفری قورمه مواد لازم خورش جعفری قورمه
روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
گوشت خرد کرده 250 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
 نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
لوبیای چشم بلبلی 100 گرم
تره و جعفری خرد کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
آبغوره 60 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه )
طرز تهیه خورش جعفری قورمه
برای تهیه خورش جعفری قورمه ، نصف روغن را در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید داغ شود ، پیاز را اضافه کرده تفت دهید سبک شود زردچوبه را اضافه کرده مخلوط کنید. سپس تکه های گوشت را اضافه کرده 5 دقیقه تفت دهید.
آب و لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را اضافه کنید.
بقیه روغن را در تابه بریزید و سبزی را تفت دهید. نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را به سبزی اضافه کنید و تفت دهید سپس به همراه آبغوره به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا جا بیوفتد.

خبر یزد

خورش جعفری و گشنیز
خورش جعفری و گشنیز مواد لازم خورش جعفری و گشنیز
جعفری 500 گرم 
گشنیز 500 گرم 
گوشت 400 گرم 
پیاز 1 عدد
 آبغوره 1/4پیمانه
آلوارس یا آلوخورشی 200 گرم 
زردچوبه 1ق چ 
نمک و فلفل  به میزان لازم
طرز تهیه خورش جعفری و گشنیز
برای تهیه خورش جعفری و گشنیز ، سبزی ها را ساطوری کنید و تفت دهید سپس زردچوبه، گوجه رنده شده را اضافه کرده تفت دهید تا آب گوجه کشیده شود.
پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت را اضافه کرده تفت دهید تا رنگش تغییر کنید.
تمام مواد را به همراه آب و آبغوره روی حرارت ملایم بگذارید بپزد.
نیم ساعت آخر آلو را اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیوفتد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/677948/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دو خط موازی رابطه ایران و آمریکا بهم متصل می شود؟

کارشناسی داوری بازی فولاد – چادرملو اردکان

یزد برای برگزاری اعتکاف رجبیه آماده می‌شود

لیگ برتر والیبال ساحلی به میزبانی یک نام آشنا

تایم‌لپس زیبا از ایستگاه فضایی بین المللی

ثبت‌نام اعتکاف رجبیه در استان یزد توسط نهادهای مردمی انجام می‌شود

اخلاص و عشق به اهل بیت، اساسی‌ترین عنصر در موفقیت فردی و اجتماعی

صحبت های دلنشین دکتر قمشه ای

خورشید در فضا ثابت نیست!

یک جوهر روشن است جان من و تو

تا زدن یک تیشرت توسط ربات تسلا

سفر ناسا به عمق جهنم

دانه های دلشان پیدا بود!

صحبت های جالب هوشنگ ابتهاج در مورد مرگ

فرض کن آتش به فرمان پر پروانه باشد!

راز آتشفشان‌های مهیب قمر مشتری کشف شد‌

نمایی نزدیک از سنگ و خاک سیاره ی بهرام

آخرین قیمت دلار هرات امروز دوشنبه 3 دی ماه 1403

خط تولید کلاف فولاد سرمد آماده افتتاح شد

المپیاد ورزشی محلات یزد در 75 رشته برگزار می‌شود

المپیاد دوازدهم محلات یزد با مشارکت 30 هزار نفر برگزار می‌شود

خلاصه هندبال سپاهان – سنگ آهن بافق

پروژه تولید گندله "فغدیر" آغاز به کار کرد

برگزاری اختتامیه جشنواره شهید پیشرفت در یزد

بررسی طرح‌ها و برنامه‌های بافت‌های تاریخی استان یزد

ستاد اعتکاف رجبیه استان یزد آغاز به کار کرد

فیلم| صفر تا صد بازی استقلال تهران و چادرملو در یزد

لیگ برتر هندبال؛ گیتی پسند برنده شهرآورد اصفهان

پایانه مسافربری مهریز راه‌اندازی می‌شود

مجوز فعالیت 9 سرمایه‌گذار خارجی در یزد صادر شد

بیچاره ندانست که یارش سفری بود

معرفی نامزدهای جایزه «غزل پارسی»

یک آب‌نبات کیهانی در مرکز کهکشان راه شیری

محققان چینی با الهام از مورچه صحرایی تراشه حسگر نور ساختند

«ایرپاد پرو» به حسگر ضربان قلب و دمای بدن مجهز می‌شود

فسیل 47 میلیون ساله یک «گیاه بیگانه» در یوتا کشف شد

«اپل» برای خانه‌ها زنگ هوشمند می‌سازد

تولید دستگاه جمع‌آوری‌کننده آلاینده‌های بیولوژیک هوا با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی

دستیابی محققان دانشگاه تهران به فناوری بهره‌برداری از مخازن شِیل نفتی

یکی از زیباترین شراره های خورشیدی

بهبود عملکرد سیستم‌های مخابرات فیبر نوری

کمک گرفتن عربستان از ربات‌ها برای تکمیل پروژه «نئوم»

ریزش معدن در هرات

در سه سال اخیر، 9 بوستان محلی در منطقه بافت تاریخی یزد بازپیرایی شده است

یزدی ها بخوانند: ا بخوانند؛ ییلاقات یزد برف بارید

ورود دادستانی به اجرای تعهدات معادن برای ایمن‌سازی معابر

مسابقه والیبال پاس گرگان و چادرملو اردکان

لیگ برتر والیبال ؛ برتری پاس گرگان برابر چادرملو

کیانی: هندبال خود را مدیون سپاهان هستم/ تیم بافق حریف سختی است و بازیکنان ملی‌پوش و باتجربه‌ای دارد

زمان قطعی برق یزد امروز دوشنبه 3 دی 1403