خبر یزد

آخرين مطالب

دستور پخت خورش اصیل ایرانی اجتماعي

دستور پخت خورش اصیل ایرانی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرنگار سلامت ایونا به نقل از چی شی: خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید. طرز تهیه خورش لوبیا سبز
برای تهیه خورش لوبیا سبز، اول پیاز رو ریز خرد کن و با کمی روغن تفت بده تا سبک بشه.
بعد سیر رو رنده کن و اضافه کن. گوشت خورشتی رو خرد کن و اضافه کن و چند دقیقه تفت بده. آب جوش اضافه کن و بذار گوشت بپزه. لوبیا سبز رو بشور، خرد کن و با کمی روغن تفت بده. بعد از پخت گوشت، لوبیا، آبلیمو، نمک و فلفل رو اضافه کن و بذار خورش جا بیفته. در نهایت با برنج سرو کن.

خبر یزد

لوبیا سبز 400 گرم
گوشت خورشتی 400 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ 1 عدد لیست برندگان قرعه کشی ایران خودرو مادران بخوانید
سیر 3 حبه
ابلیمو یا آبغوره 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن مایع به اندازه کافی فینالیست شدن نمایندگان ایرانی در تور جهانی بخوانید

خبر یزد

برای تهیه خورش لوبیا سبز ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود سپس سیرها را رنده کرده و اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز شفاف شدند کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم. مرحله 2: اضافه کردن گوشت به مخلوط پیاز و سیر
تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد با هم یکدست شوند سپس گوشت خورشتی را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و پس از شستشو به قابلمه اضافه می کنیم. گوشت را هم چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ ان تغییر کند. مرحله 3: افزودن آب و پختن گوشت
پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد 6 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب ان را می بندیم. حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم که گوشت با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه گوشت نیمپز شد رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. هشدار سفارت ایران در عمان؛ شهروندان ایرانی مراقب باشید بخوانید مرحله 4: آماده‌سازی و تفت دادن لوبیا سبز
در این مرحله لوبیا سبز را می شوییم و آبکشی می کنیم تا آب اضافی ان خارج شود ، سپس به صورت تکه های 1 الی 2 سانتی متری برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه لوبیا سبز ها را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا فقط کمی سرخ شوند. مرحله 5: اضافه کردن لوبیا سبز به خورش
اگر لوبیا سبز بیش از حد تفت داده شود سفت و خشک می شود فقط باید در حدی تفت داده شود که حالت خود را هنگام پخت در خورش حفظ کند. پس از اینکه گوشت خورشت به طور کامل پخت لوبیا سبز را به همراه آبلیمو و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. مرحله 6: سرو کردن خورش لوبیا سبز
این خورش معمولا به صورت کم آب سرو می شود به همین جهت توصیه می شود اجازه دهید خورش به خوبی روغن بیندازد سپس آنرا از روی حرارت بردارید و در خورش خوری بکشید و در پایان به همراه برنج سرو کنید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/680245/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ 3 بُعدی سریع بافت‌های انسانی از مغز تا استخوان، ممکن شد

ساخت کپی موشک استارشیپ در چین

موفقیت دانش بنیان‌های حوزه نانو در تولید نسل جدید نانوکاتالیستها

اعلام زمان پرتاب ششمین پرتاب موشک «استارشیپ»

«اوپن‌ای‌آی» دامنه Chat.com را خرید

تصاویر/ دیدار مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

شرکت طلاب مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر در پویش «ایران همدل»

مطالبات پرستاران یزد پیگیری می‌شود

برترین مقالات همایش ملی بانوی هزاره اسلام در یزد معرفی شدند

قیمت دلار هرات امروز پنجشنبه 17 آبان ماه 1403 | دلار پا پس کشید

دستور پخت خورش اصیل ایرانی

مسجد ریگ یزد مرمت می‌شود

شهردار: احداث پارکینگ بلوار آیت‌الله طالقانی در ماه‌های آینده آغاز می‌شود

سفر به مشهد مقدس، هدیه مسرور به پرستاران کیش

شورای راهبری طرح مرجان و کمپین بزن بریم کیش تشکیل شد

صادرات، نخستین اولویت مناطق آزاد باشد.

مسرور: در جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی منطقه آزاد کیش می‌تواند نقش مهمی برای کشور ایفا کند

تجلیل از همسران جانبازان البرزی در محفل نورانی قرآن کریم

مادر گرانقدر شهیدان « سید علی و سید محمود شریفی» دعوت حق را لبیک گفت

همسران جانبازان 70 درصد استان گلستان تجلیل شدند

حماسه جوانان در دفاع از وطن تداوم ایثار شهدای دوران دفاع مقدس است

ریل‌گذاری استان یزد به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنایع های‌تک

نگاه جزئی شاعران نسبت به پاییز

کتاب «نصرالله» منتشر شد

یک داستان عاشقانه از موراکامی چاپ شد

معتقد هستم به این که تا ابد / روز میلاد تو روز خواهر است…

«فیلسوفان امید» در کتابفروشی‌ها

تو حق نداری راجع به کسی قضاوت کنی...

دستیابی محققان ایرانی به دستورالعمل داروی سرطان غدد لنفاوی

دانش‌بنیان‌ها دستگاهی برای تشخیص همزمان 20 مدل ویروس ساختند

موتور هواپیمای مافوق صوت ناسا برای اولین بار روشن شد

ترافیک سنگین در آزادراه‌های تهران- قزوین و وضعیت مسدود بودن برخی محورها

افزایش 10 درصدی سطح زیر کشت زعفران در شهرستان تفت

ترافیک در آزادراه کرج- قزوین و محور شهریار- تهران سنگین است

تعیین تکلیف پروژه مشارکتی میدان میوه و تره بار

مراسم تقدیر از همسران جانبازان بصیر برگزار شد

اولین بار که درباره پاییز در ادبیات گفته شد در قرن سوم و چهارم بود

شعرخوانی زیبا با صدای استاد شهریار

مجموعه شعر «خرداد» منتشر شد

بهبود حافظه با واقعیت مجازی و تحریک عمقی مغز

خاصیت آهنربایی به دیوارها و سطوح با رنگ‌های مغناطیسی نانویی

راضی نیستیم اجازه دهیم که از ما انتقاد کنند!

ستاره والیبال کوبا: سیمون در تصمیم من برای پیوستن به شهداب مؤثر بود

متروکه‌ها، کانون اصلی آتش‌سوزی در یزد

جلسه کارگروه تأمین مسکن ایثارگران و گلزارهای شهدا در استانداری مازندران برگزارشد

صحبت های شنیدنی از دکتر انوشه

اولین پیام «هدهد» ارسال شد

تجلیل از دو پرستار یزدی دفاع مقدس+تصویر

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 17 آبان‌ماه

ستاره والیبال کوبا: سیمون در تصمیم من برای پیوستن به شهداب موثر بود