خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی + 5 ترفند مهم و کاربردی اجتماعي

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی + 5 ترفند مهم و کاربردی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مخصوص در ادامه با سایت 55آنلاین همراه باشید.
بهترین دستور پخت پیراشکی شکری بدون نیاز به فر + ترفندهای ویژه برای تهیه ته‌چین مرغ مجلسی، ابتدا مرغ را با زردچوبه، دارچین و پیاز آبپز کنید.
سپس مرغ را ریش‌ریش کرده و با ادویه‌جات تفت دهید. زرشک‌ها را تفت داده و برنج را خیسانده و نیم‌پز کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را با ماست و زعفران ترکیب کرده و برنج را به این مخلوط اضافه کنید. نیمی از برنج را در قابلمه ریخته، مرغ و زرشک را اضافه کنید و باقی برنج را روی آن بریزید. با حرارت ملایم دم کنید و در نهایت با خلال پسته و زرشک تزیین کنید.

مواد لازم برای 4 نفرمقدار مواد
برنج ایرانی3 پیمانه
سینه مرغ1 عدد کامل
ماست چکیده1 پیمانه
پیاز1 عدد متوسط
زرده تخم مرغ2 عدد
گلاب1 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
زرشک100 گرم
پودر قند1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
دارچین و خلال پستهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی
طرز تهیه ته چین مرغ مرحله 1: آماده‌سازی مرغ برای تهیه ته چین مرغ مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به همراه دو لیوان آب، مقداری زردچوبه، دارچین و یک عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسطقرار می دهیم تا کوشت مرغ آبپز شود.
مرحله 2: طعم دار کردن مرغ برای اینکه طعم مرغ بهتر شود، بهتر است اجازه دهیم تمام آب موجود در قابلمه کشیده شود، این کار باعث می شود طعم تمام ادویه ها جذب گوشت مرغ شود. پس از اینکه مرغ را از روی حرارت برداشتیم و کمی سرد شد آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
مرحله 3: تفت دادن مرغ با ادویه‌جات پس از اینکه مرغ را ریش ریش کردیم آنرا به همراه کمی روغن مایع داخل یک تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم، سپس مقداری زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه به مرغ اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مرغ با ادویه ها یکدست شود، سپس مرغ را کنار می گذاریم.
مرحله 4: آماده‌سازی و تفت دادن زرشک در این مرحله زرشک ها را که از 20 دقیقه قبل خیسانده ایم، آبکشی می کنیم، سپس به همراه پودر قند و مقداری کره یا روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا رنگ زرشک های درخشان شودف سپس زرشک را کنار می گذاریم.
مرحله 5: خیساندن برنج حالا برنج را نسبت به نوع آن بین 30 دقیقه تا 3 ساعت به همراه 1 قاشق چایخوری نمک و آب ولرم می خیسانیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و انرا تا نیمه آب پر می کنیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید.
مرحله 6: جوشاندن برنج پس از اینکه آب جوش آمد، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه می کنیم و اجزاه می دهیم به مدت 7 تا 10 دقیقه پخت اولیه برنج انجام شود.
مرحله 7: آبکشی برنج و آماده‌سازی زرده تخم‌مرغ زمانی که دانه های برنج کاملا نرم شدند ولی مغزشان سفت بود و زیر دندان گیر داشت باید برنج را آبکشی کنیم. پس از اینکه برنج را آبکش کردیم انرا کنار می گذاریم. در ادامه زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله 8: مخلوط کردن زرده تخم‌مرغ با ماست و گلاب در این مرحله زرده های تخم مرغ را مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس ماست چکیده را به همراه گلاب و زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله 9: اضافه کردن برنج به مخلوط تخم‌مرغ و ماست در این مرحله برنج آبکش شده را به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه قابلمه ای که برای پخت ته چین در نظر گرفته ایم را با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله 10: تهیه لایه‌های ته‌چین در قابلمه در این مرحله نصف مخلوط رنج را کف قابلمه می ریزیم و با پست قاشق به خوبی فشرده می کنیم، سپس مرغ تفت داده شده را به همراه زرشک روی برنج می ریزیم. در ادامه باقیماند مخلوط برنج را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله 11: فشردن برنج و اضافه کردن کره حالا مجددا برنج را با پشت قاشق فشرده می کنیم تا ته چین پس از پخت از هم با نشود. در ادامه کره را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و به صورت پخش روی برنج قرار می دهیم. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.
مرحله 12: دم کردن ته‌چین و تزیین نهایی برای دم کشیدن ته چین حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است. در پایان پس از اینکه پخت ته چین به پایان رسید، آنرا به آرامی روی یک ظرف مناسب بر می گردانیم، سپس با خلال پسته و زرشک تزیین می کنیم.
نکات طرز تهیه ته چین مرغ پخت ته چین مرغ در فر ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا زمان اماده شدن ته چین برای گرم شدن فر معطل نشوید. برای پخت ته چین مرغ در فر به جای استفاده از قابلمه بهتر است از ظرف پیرکس استفاده کنید.
پس از اینکه ظرف پیرکس را با روغن مایع چرب کردید مواد ته چین را مانند دستور بالا در ظرف پیرکس قرار دهید و فشرده کنید سپس کره را روی قسمت های مختلف لایه آخر ته چین قرار دهید. در پایان یک فویل نازک روی ظرف پیرکس بکشید و آنرا به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا آماده شود.
تخم مرغ ته چین برای درست کردن ته چین بهتر است همیشه از زرده تخم مرغ استفاده کنید زیرا باعث می شود در پایان پخت ته دیگ نرم تر و لطیف تری داشته باشید. اگر از تخم مرغ کامل استفاده کنید احتمال سفت و خشک شدن ته دیگ ته چین شما بالا می رود.
نکته دیگر در مورد تخم مرغ ته چین این است که استفاده از تخم مرغ زیاد باعث خشک شدن ته چین و استفاده از تخم مرغ کمتر از حد توصیه شده باعث می شود ته چین شما شل شود که احتمال وا رفتن و باز شدن مواد آن زیاد می شود.
نکات مرغ ته چین برای اینکه مرغ خوشمزه تری در لا به لای ته چین داشته باشیم، بهتر است که گوشت مرغ را با مقدار مناسبی آب بپزیم که آب زیاد نباشد و در پایان پخت مرغ اجازه دهیم که آب درون قابلمه به طور کامل جذب گوشت مرغ شود.
برای گرفتن طعم و بوی زهم گوشت مرغ بهتر است کف های روی آب در حال جوشیدن را به طور کامل بگیریم و ادویه ها مانند دارچین برای خوشمزه تر شدن گوشت مرغ استفاده کنیم. پس از اینکه مرغ پخت بهتر آنرا کمی تفت دهیم.
برای این منظور یک عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه 1 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم. پس از سبک شدن پیاز، گوشت مرغ را خرد می کنیم و به همراه کره و پیاز تفت می دهیم تا خوشمزه تر شود.
ته چین مرغ با بادمجان در صورتی که می خواهید به ته چین خود بادمجان هم اضافه کنید برای 4 نفر 2 عدد بادمجان را از وسط نصف کنید و پس از سرخ کردن له کنید و به دیگر مواد اضافه کنید. بادمجان طعم خوبی به ته چین می دهد البته بعضی افراد هم طعم آن را در ته چین دوست ندارند.
ته چین زعفرانی یکی از مهم ترین مواد غذایی که هم باعث رنگ بهتر و عطر ته چین می شود زعفران است. برای درست کردن ته چین حتما از زعفران با کیفیت استفاده کنید و به هیچ وجه در ریختن زعفران خساست به خرج ندهید. نکته دیگر حتما زعفران را به خوبی دم کنید تا تمام رنگ آن خارج شود سپس به ته چین اضافه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/680427/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهاب‌سنگ‌ جنجالیِ آسمان تگزاس، ماهواره استارلینک از آب درآمد

عدم ورود دادسرای انتظامی به پرونده "هبه‌های زوری" کانون وکلا

تصاویر زیبا از باغشهرهای یزد در پاییز

بازگشت مبلغ کلاهبرداری شده به حساب شاکی

متروکه‌ها، کانون اصلی آتش‌سوزی در یزد

کتاب‌های ژانر ترسناک برای نوجوانان مشکلی ایجاد نمی‌کند

چین در مریخ اقیانوسی باستانی پیدا کرد

زوال فیزیکی فضانوردان سرگردان ناسا

استارت جام حذفی والیبال از چهارم آذرماه +برنامه

انصراف شهداب و فولاد از جام باشگاه ها با طعم آبروریزی؟

شعرخوانی زیبا با صدای زنده یاد افشین یدالهی

معرفی کتاب معمایی و ترسناک برای نوجوانان

بحران عجیب در مورد حضور نمایندگان ایران در جام باشگاه های جهان

باتری‌های ال جی موشک اسپیس ایکس را به مریخ می رساند

سیستم جوشکاری با پرتو الکترونی بومی‌سازی شد

«کتابهایی طلایی» بیست‌وچهارتایی شدند

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

نیروگاه‌های خورشیدی، گامی در راستای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی

خطر از بیخ گوش ستاره شهداب گذشت!

بازیکن تیم والیبال شهداب یزد 45 روز از مسابقات دور خواهد بود

این خانم 102 ساله شما را شگفت‌زده می‌کند!

روبه‌رو با سربازان گمنام در دنیای ادبیات

وظیفه نویسنده چیست؟

عرضه یک پلتفرم نانویی برای سبک‌تر و کاراتر شدن تجهیزات فضایی

رونمایی از یک ربات انسان‌نمای «ترسناک» که با آب کار می‌کند!

تولید جوهر زیستی با قابلیت چاپ پچ قلبی و بهبود آسیب‌های میوکارد

انصراف شهداب و فولاد از جام باشگاه‌ها با طعم آبروریزی؟

فتح‌اللهی: نویدکیا باید حفظ حرمت می‌‌کرد

ترجمه پدیده ادبی 2023 فرانسه در بازار نشر

تقریظ رهبر انقلاب بر سه کتاب منتشر می‌شود

سایکوپت‌ها به درد پوزخند می‌زنند!

برنج‌هایی که ضد آفتاب می‌زنند کیفیت بهتری دارند!

نقشه ی جهانی غلظت دی اکسید کربن

حفاظت از درختان و گیاهان در برابر عوارض تغییر اقلیم و اشعه UV با «منسوجات بی‌بافت»

عدم ورود دادسرای انتظامی به پرونده هبه‌های زوری کانون وکلا

دستور تهیه خورش ملاقورمه؛ غذای سنتی شمالی

700 حلقه چاه استان یزد آبدهی ندارد

دور دور خودروها در صفائیه یزد ممنوع

آزادی زندانی غیرعمد با کمک فرزند شهیدِ یزدی

جهش فروش و رشد 645 درصدی شعبه بیمه دی در استان البرز

حرف‌های تازۀ مترجم آثار برنده نوبل

یک دوست که با او غم دل بتوان گفت!

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

ترجمه رمان شهید یحیی سنوار به چاپ دهم رسید

واقعیت مجازی «متا» به دانشگاه‌ها می‌رود

ال‌جی برای استارشیپ باتری می‌سازد

استاد مازارچی چهره علمی، دانشگاهی و هم چهره مردمی بود

تشکیل پرونده درمانی برای 65 هزار و 534 نفر در مرکز دیابت یزد

صدور سند بزرگترین سایت مسکن ویلایی متمرکز بنیاد شهید کشور در یزد

متوسط سالانه کسری مخازن آب یزد 244 میلیون مترمکعب است