خبر یزد

آخرين مطالب

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش تره کردستان اجتماعي

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش تره کردستان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ این خورش معمولا با گوشت گوسفندی درست می‌شود اما اگر محدودیت مصرف گوشت دارید، می‌توانید از مرغ در این غذا استفاده کنید. این خورش ایرانی طعم بسیار لذیذی دارد و روش تهیه آن هم بسیار ساده و آسان است.
بیشتر بخوانید: آموزش آشپزی / طرز تهیه آش کشکک یا حلیم قرمز نهاوند آموزش آشپزی / طرز تهیه ترشی سالاد مشهدی با رب گوجه فرنگی در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش ما طرز تهیه خورش تره و نکات پخت و خوشمزه شدن خورش تره را برای شام و ناهار به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه خورش تره کردی (برای 4 نفر)
مواد اولیه مقدار مورد نیاز
تره نیم کیلوگرم
گوشت گوسفندی 400 گرم
لوبیا سفید یا لوبیا چیتی 2/3 لیوان فرانسوی دسته‌دار
نعناع خشک یا شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 2 عدد
پیاز (برای پیاز داغ) 1 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 2 عدد
سیب زمینی 2 تا 3 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
برنج برای سرو خورش تره
مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای پخت خورشت تره کردی: 2 تا 2/5 ساعت
مراحل طرز تهیه خورش تره کردستان خورش تره یک خورش خوشمزه و مجلسی کردی و مهابادی است. در ادامه مراحل طرز تهیه خورش تره کردی مرحله به مرحله را به روش زیر دنبال کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
ابتدا لوبیاها را پاک کنید و بشویید. لوبیاها را در یک کاسه بریزید و به آنها در حدی آب اضافه کنید که روی لوبیاها را بپوشاند و لوبیاها را به مدت 8 ساعت یا یک شب تا صبح بخیسانید. گوشت را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهد. گوشت را در تکه‌های 2 تا 3 سانتی‌متری خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
در صورت تمایل می‌توانید انواع حبوبات مثل لوبیا سفید و لوبیا چیتی و گوشت گوسفندی را به روش‌های حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.
مرحله دوم: مواد خورشت را تفت دهید
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس پیازها را در روغن بریزید و تفت دهید تا سرخ و طلایی شود. بعد از اینکه پیازها سرخ شدند، تکه‌های گوشت را در قابلمه بریزید و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند و سفید شود. سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. برای چند ثانیه ادویه‌ها را با گوشت تفت دهید تا طعم خام آنها گرفته شود.
پیاز داغ آماده، انواع ادویه معطر غذا و روغن سرخ کردنی را به روش‌های حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش می‌توانید تهیه کنید.
مرحله سوم: گوشت را بپزید
در این مرحله، رب گوجه فرنگی (طرز تهیه رب گوجه) را در قابلمه بریزید و با گوشت و ادویه‌ها تفت دهید تا رنگ باز کند و طعم خام آن گرفته شود. سپس به اندازه 3 لیوان فرانسوی دسته‌دار، آب جوش به خورش اضافه کنید.
لوبیاها را هم آبکش کنید و در قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت‌ و لوبیا به مدت 1 ساعت بپزند. در این مدت، بقیه مواد را آماده کنید.
برای خرید رب گوجه فرنگی باکیفیت می‌توانید از فروشگاه‌های افق کوروش به روش‌های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: تره را تفت دهید
تره‌ها را بشویید و در آبکش بگذارید. وقتی تره‌ها آب اضافی خود را از دست دادند، آنها را روی تخته آشپزی، با چاقوی تیز، به صورت ریز و ساطوری خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
روغن که داغ شد، تره‌ها را در تابه بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب آن کشیده شود. بهتر است مثل سبزی قورمه، تره را با روغن جامد تفت دهید تا خورشت تره کردی حسابی به روغن بیفتد.
مرحله پنجم: تره را به خورش اضافه کنید
بعد از گذشت 1 ساعت از پخت گوشت‌ها و نیم پز شدن آنها، تره سرخ شده و نعناع یا شنبلیله خشک را در قابلمه بریزید. مواد را هم بزنید و دوباره در قابلمه را بگذارید. حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید گوشت و سبزیجات بپزند.
شما می‌توانید انواع سبزی خشک معطر را به روش‌های حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش تهیه کنید.
مرحله ششم: چاشنی‌ها را اضافه کنید
در این فاصله، روی پوست لیمو عمانی‌ها را با نوک چاقو، سوراخ کنید. لیمو عمانی‌ها را در یک کاسه آب بیندازید و 15 دقیقه صبر کنید تا تلخی آنها گرفته شود. در 20 دقیقه پایانی پخت، لیمو عمانی‌ها را اضافه کنید. بعد از نرم شدن گوشت، نمک غذا را بیفزایید.
لیمو عمانی را می‌توانید از فروشگاه‌های افق کوروش به روش‌های اینترنتی و حضوری خریداری کنید.
مرحله هفتم: سیب زمینی و گوجه فرنگی را آماده کنید
در فاصله جا افتادن خورشت، سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. گوجه فرنگی‌ها را هم بشویید. سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی باریک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
سپس سیب زمینی‌های خلالی شده را در تابه سرخ کنید. سیب زمینی‌ها را بعد از سرخ شدن از تابه بیرون بیاورید و گوجه فرنگی‌ها را به صورت درسته یا از وسط نصف شده، در تابه تفت دهید. سپس شعله را خاموش کنید.
سیب زمینی خلالی منجمد را می‌توانید به روش‌های حضوری و اینترنتی از افق کوروش تهیه کنید.
مرحله آخر: خورش تره را سرو کنید
وقتی خورش تره پخت و جا افتاد و حسابی به روغن افتاد، آن را در ظرف سرو بریزید. سپس روی خورش مقداری سیب زمینی خلالی و سرخ شده و گوجه فرنگی بگذارید و خورش را با برنج چلو یا برنج کته سرو کنید.
برای خرید انواع برنج ایرانی و خارجی باکیفیت از فروشگاه‌های افق کوروش به روش حضوری و اینترنتی می‌توانید اقدام کنید.
روش تهیه خورش تره کردی با مرغ اگر می‌خواهید خورش تره با مرغ درست کنید، کافی است برای 4 نفر، حدود 600 گرم گوشت ران یا سینه مرغ در نظر بگیرید. به جای گوشت گوسفند، تکه‌های مرغ را با پیاز، ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی تفت دهید و با مقداری آب بپزید. لوبیاها را هم اضافه کنید.
حدود 15 دقیقه بعد، تره‌های تفت داده شده را اضافه کنید. اجازه دهید خورش تره با مرغ بپزد و در 15 دقیقه پایانی، لیمو عمانی‌های خیسانده و آبکش شده را هم اضافه کنید. در آخر نمک و چاشنی‌های خورش تره را اندازه کنید. وقتی خورش تره جا افتاد و غلیظ شد، آن را به همراه برنج، سرو کنید.
گوشت مرغ را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه‌های افق کوروش می‌توانید خریداری کنید.
در طرز تهیه خورش تره کردستانی، علاوه بر تره، از 1 قاشق غذاخوری شنبلیله یا نعناع خشک هم استفاده می‌شود تا عطر بیشتری به این خورش دهد.
اگر می‌خواهید به جای نعناع یا شنبلیله خشک از سبزیجات تازه استفاده کنید، به ازای هر 1 قاشق غذاخوری از این سبزیجات خشک، به اندازه 100 گرم سبزی تازه خرد و ساطوری شده استفاده کنید.
در صورت استفاده از نعناع یا شنبلیله تازه، آنها را همراه با تره، تفت دهید.
به جای لیمو عمانی می‌توانید 1 یا 2 قاشق غذاخوری آبغوره یا آبلیمو به عنوان چاشنی در خورش تره کردی و در 15 دقیقه پایانی پخت خورش،‌ اضافه کنید.
به جای لیمو عمانی، می‌توانید از پرک لیمو در خورش تره استفاده کنید. در این صورت نیازی به خیساندن پرک لیمو نیست.
فوت و فن های خوشمزه شدن خورش تره کردی چرا خورش تره تلخ می‌شود؟
تره بیش از اندازه سرخ شده است.
میزان شنبلیله یا نعناع خشک، زیادتر از حد معمول بوده است.
تلخی لیمو عمانی گرفته نشده است.
لیمو عمانی برای مدت زیادی در خورش پخته و آن را تلخ کرده است.
لوبیا مناسب برای خورش تره سنندج چیست؟
معمولا در تهیه خورش تره از لوبیا سفید استفاده می‌شود ولی می‌توانید از لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا چیتی هم استفاده کنید.
انتهای پیام/
کد خبر: 1252803 برچسب‌ها آموزش آشپزی

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/688459/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حلقه‌های زحل برخلاف برخی نظریات هم‌دوره دایناسورها نیستند

تصویر روز ناسا؛ کهکشان حلقه‌ای-قطبی NGC 660

مسابقات پارابدمینتون قهرمانی کشور در یزد آغاز شد + فیلم

توسعه متوازن یزد نیازمند بهره‌گیری از نخبگان است

ترکیب شاگردان یحیی برای گرفتن رتبه پرسپولیس

پیشرفت کشور نیازمند بازنگری در نظام آموزشی است

گزارش زنده: فولاد خوزستان 0 - چادرملو اردکان 0

تساوی یک نیمه‌ای فولاد مقابل چادرملو اردکان

حمید مطهری درخواست یحیی را رد کرد!

جریمه نقدی و تعلیق پروانه در انتظار املاکی‌هایی که معامله را در «کاتب» ثبت نکنند

مقنیان یزدی بیمه ندارند، انتظار برای گره‌گشایی

رونمایی از «دیوان حافظ» به خط میرزامحمدرضا کلهر

ماجرای دزدی سروش صحت از یک کتاب فروشی در اصفهان!

غول را از بطری بیرون نیاورید! / «حیات آینه‌ای» چیست؟

تولید دستگاه ترموسایکلر برای تشخیص زودهنگام بیماری‌ها

آزادی 10 زندانی یزدی با اجرای پویش یلدای رهایی

آزادی 10 زندانی جرائم غیرعمد با اجرای پویش یلدای رهایی در یزد

پاسخ توزیع برق به خبر تسنیم

جریمه نقدی و تعلیق پروانه در انتظار مشاوران املاکی که معامله را در کاتب ثبت نکنند

جناب مستطاب «دریابندری» و کتابی که برای شکموها و گرسنگان فرهنگ نوشت

کتابی که پس از حمله به بیمارستان المعدانی غزه متولد شد

تأمین نیاز کشور به محصولات دارویی مشتق از پلاسما به همت یک شرکت دانش‌بنیان

ChatGPT به قابلیت برنامه‌ریزی وظایف مجهز می‌شود

چین اولین دسته از ماهواره‌های اینترنتی منظومه جدید «گواوانگ» را پرتاب کرد

نانوخوشه‌های مس به جنگ دی‌اکسیدکربن موجود در هوا می‌روند

رسمی: بازگشت به تیم سابق بعد از پایان سربازی

تصاویر/ رونمایی از کتاب شهدای شهرستان زارچ

اینفوگرافی/ پربازدیدترین صفحات ویکی‌پدیا در سال 2024

پیش‌بینی بارش پراکنده برف و باران در استان یزد

هشدار پلیس بهاباد برای پیشگیری از کلاهبرداری هنگام خریدوفروش

توقیف اتوبوس سرویس کارخانه؛ راننده گواهینامه نداشت!

جبران عقب‌ماندگی‌ در حوزه زیرساخت‌ها از مهم‌ترین اولویت‌های استان است

برگزاری مسابقات ورزش‌های همگانی بانوان ایثارگر؛ راهبردی حمایتی و نشاط بخش

ماه زیاد است، آن که کرب‌وبلایی است؛ ماه درخشنده‌اش یکی‌ست جماعت

دو کتاب «بنال وطن» و «مسیح بازمصلوب» صوتی شدند

چرا امسال دو شب یلدا داریم

هواشناسی یزد 24 ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا جمعه 30 آذر ماه 1403

پیش بینی آب و هوای یزد برای فردا جمعه 30 آذر 1403: صاف تا کمی ابری

آزادی 10 زندانی با اجرای پویش یلدای رهایی در یزد

کی رفته‌ای ز دل که تمنا کنم تو را

معرفی دستگاه شبیه‌ساز پرواز در نمایشگاه «‌ایران‌ساخت»

آغاز پروژه تولید برق سولری در هرات

آغاز پروژه تولید برق خورشیدی در هرات

قیمت دلار آمریکا | قیمت دلار هرات | قیمت دلار استرالیا | قیمت دلار امروز پنجشنبه 29 آذر ماه 1403

افتتاح دفتر همکاری‌های علمی و فناوری شهید فهمیده در یزد+تصاویر

«یلدا» اشتباه است؟

با افزایش آلودگی هوا مراجعه بیماران قلبی به اورژانس‌ها 100 تا 160 درصد افزایش می‌یابد

سلول‌های مغز در فضا سریع‌تر رشد می‌کنند

شهرداری یزد و ضایعاتی به نام دوچرخه های اشتراکی هوشمند!

صرفه‌جویی 300 هزار مترمکعبی گاز در یزد با همراهی شهروندان