طرز تهیه پاستا گیاهی برای گیاهخواران + فیلم
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش پارسینه به نقل از رکنا، طرز تهیه پاستا با انواع گیاهان و صیفی جات به شرح زیر است؛
مواد لازم: پاستا: دو سوم بسته 500گرمی
پیاز: 1عدد
قارچ: 300گرم
فلفل دلمه ای رنگی
هویج: 1عدد
ادویه ها شامل: نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پولبیبر
رب گوجه فرنگی: 2ق.غ
گوجه فرنگی: 2عدد
سیر: 1حبه
لیموترش: 1عدد
آب: یک استکان
ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه برای روی پاستا
طرز تهیه: پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای و هویج رو به هر اندازه و مدلی که خواستید خورد کنید.
گوجه رو هم با سیر تو بلندر میریزیم و پورش میکنیم و کنار میذاریم.
پیاز رو تو روغن تفت میدیم و بعد به ترتیب قارچ، فلفل دلمه ای و هویج رو اضافه میکنیم و هرکدوم رو 2 ، 3 دقیقه تفت میدیم تا سبک بشن.
سبزیجات که تفت خوردن ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفتشون میدیم تا عطرشون آزاد بشه. بعد رب رو سرخ میکنیم و پوره گوجه و سیر رو همراه یه استکان آب و آب یه لیموی تازه به مواد اضافه میکنیم و میذاریم با در بسته 10 دقیقه بپزه و مایه مون جا بیفته.
تو این فاصله پاستامون رو به مدت 10 دقیقه تا یکربع تو مخلوط آب و روغن و نمک می جوشونیم. وقتی کاملا پخت و نرم شد آبکش میکنیم.
وقتی آبش رفت رو مایه مون میریزیم و خوب باهم مخلوطشون میکنیم و آمادست.
از رو حرارت برمیداریم و تو ظرف سرومون میریزیم. با کلم بروکلی و گوجه گیلاسی تزئینش میکنیم.
در آخر برای عطر و طعم بهتر روش ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه میریزیم. از پنیر پارمزانم میتونید استفاده کنید؛ خیلی هم خوش طعم میشه.
به همین راحتی و خیلی سریع پاستای خوشمزمون آماده میشه. درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
حجم ویدیو: 29.26M | مدت زمان ویدیو: 00:01:30 دانلود ویدیو
-
چهارشنبه ۵ دي ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰:۰۲
-
۹ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/690145/