خبر یزد

آخرين مطالب

با حضور سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان:

نشست کارگروه ساماندهی گلزار مطهر شهدای استان اصفهان برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

نشست کارگروه ساماندهی گلزار مطهر شهدای استان اصفهان برگزار شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - نشست کارگروه ساماندهی گلزار مطهر شهدای استان اصفهان، با حضور محمد انصاری پور سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، مسعود منتظری مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، محمد یوسف زاده مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری، محمد بنائیان معاون اداره کل راه و شهرسازی استان، اصغر هدایت فرماندار خمینی شهر، نمایندگان آبفا و دیگر اعضا در سالن جلسات استانداری اصفهان برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، نشست کارگروه ساماندهی گلزار مطهر شهدای استان اصفهان، با حضور محمد انصاری پور سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران ، مسعود منتظری مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، محمد یوسف زاده مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری، محمد بنائیان معاون اداره کل راه و شهرسازی استان، اصغر هدایت فرماندار خمینی شهر، نمایندگان آبفا و دیگر اعضا در سالن جلسات استانداری اصفهان برگزار شد.
محمد انصاری پور سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با بیان اینکه در گلزار شهدای استان حدود 8000 شهید مدفون شده داریم و در هفته شاهد مراجعه حدود 15 هزار نفر هستیم، گفت: گلستان شهدای استان اصفهان بعنوان نماد ایثار وشهادت در کشور مطرح است لذا نیاز مبرم به احداث پارکینگ طبقاتی جهت رفاه حال شهروندان داریم.
انصاری پور با اشاره به اینکه 90 درصد از گلزار شهدای استان اصفهان ساماندهی شده است افزود: پیگیریم 10 درصد دیگر با همکاری شهرداریها و دهیاریهای استان ساماندهی شود.
محمد یوسف زاده مدیر کل دفتر فنی استانداری نیز در خصوص دسترسی گلزارهای شهدای روستایی، خاطرنشان کرد: در بازنگری طرحهای روستایی گلزارهای شهدا و امامزادگان بعنوان مراکز و مجموعه های فرهنگی و جاده دسترسی در آنها دیده شده است.
مسعود منتظری مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری ساخت یادمان ها و بزرگداشت یاد شهدا را موجب انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های آینده و قشر جوان و نوجوان دانست و یادآور شد با همکاری شهرداریها 90 درصد از یادمان شهدای گمنام استان بهسازی شده و 10 درصد دیگر در دستور کار شهرداریها قرار گرفته است.
منتظری تصریح کرد: باتوجه به برگزاری جلسات و رایزنی با شهرداران و شوراهای اسلامی شهرها، 10 درصد از یادمان شهدای گمنام استان نیز در دستور کار شهرداریها قرار دارد که با تلاش مدیریت شهری در حداقل زمان اجرایی و بهسازی می‌شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/698780/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضربه دیدنی و خطرناک دوئه در دقیقه 113؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

اینتر - بایرن در یک‌چهارم/ پاری‌سن‌ژرمن، لیورپول را حذف کرد

صعود الهلال و الاهلی به یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان

بارسلونا برد و بی‌حرف و حدیث صعود کرد

خلاصه بازی بایرلورکوزن 0 - بایرن مونیخ 2

فیلم کامل ضربات پنالتی التعاون 2 (0) _ (0) 2 تراکتور

التعاون عربستان 2-2 تراکتور ایران؛ حذف تراکتور از لیگ قهرمانان در ضربات پنالتی

طارمی قدر فرصت را ندانست؛ اینتر 2-1 فاینورد

ضربه خطرناک کواراتسخلیا؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

بریس روی کار تیمی دیدنی؛ الاهلی 2-0 الریان

گل چهارم الهلال توسط ناصر الدوساری ؛ الهلال 4-0 پاختاکور

صعود اینتر در شبی که طارمی پنالتی گرفت

گل دوم التعاون به تراکتور توسط مندش

ضربه برالدو با اختلاف کم به بیرون رفت؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

مهار دیدنی بونو؛ الهلال 2-0 پاختاکور

گل برای التعاون؛ برتری تراکتور زیاد دوام نداشت

چه توپی درآورد دوناروما؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

تکل عالی پاچو؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

گل شد اما دیاز در آفساید بود؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

نجات دروازه دیدنی تونی؛ الاهلی 0-0 الریان

گل دوم اینتر به فاینورد توسط هاکان چالهان اوغلو

ضربه سر خطرناک ایبانیز؛ الاهلی 0-0 الریان

فرصت گلزنی برای طارمی که ناکام ماند

فرصت خوب برای تراکتور که داور آن را آفساید اعلام کرد

خروج به‌موقع بیرانوند؛ التعاون 0-0 تراکتور

آلیسون بازهم فرشته نجات میشه؛ لیورپول 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

کارت سوخت رانندگان متخلف باطل می‌شود

کاربران، «چت‌جی‌پی‌تی» را مضطرب کرده‌اند!

همکاری ربات‌های انسان‌نما با هوش مصنوعی Helix

ماه‌گرفتگی پیش‌ رو بر کاوشگران قمر زمین چه تاثیری می‌گذارد؟

حواشی اولین نشست خبری احسان در قامت رئیس جدید فدراسیون دوومیدانی

ربیعی: حق ما باخت نبود در جام حذفی جبران می‌کنیم

10 حرکت برتر شب گذشته لیگ بسکتبال NBA

تیم داوری بازی خیبر و چادرملو اعلام شد

جریان دوباره زندگی در چشمه غربالبیز مهریز

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

کتاب «امید فرار کرد» برای نوجوانان بالای 15 سال منتشر شد

دو خط کتاب/ جامعه نمایشی

به مناسبت روز بزرگداشت شاعر نامدار ایرانی، نظامی گنجوی

کشف موجودی ناشناخته با شکلی عجیب/ دانشمندان شگفت‌زده شدند

علی‌نژاد سخنگوی کمیته ملی المپیک شد

علی‌نژاد: الناز رکابی همیشه مورد حمایت کمیته ملی المپیک بود