خبر یزد

آخرين مطالب

واردات میلیون ٢١١ تن کالای اساسی از ابتدای سال اقتصادي

واردات میلیون ٢١١ تن کالای اساسی از ابتدای سال
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایلنا /معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از تخلیه و بارگیری ٢١١ میلیون کالا در بنادر کشور خبر داد.
جلیل اسلامی در نشست تخصصی معاونان امور بندری و اقتصادی بنادر کشور تسهیل تجارت را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: هرچند سال جاری هنوز به پایان نرسیده، اما با وجود شرایط سخت و مسئولیت بنادر در تسهیل تجارت و اقتصاد، سالی موفق و پرکار برای تمامی بنادر کشور بوده است.
وی با تأکید بر اهمیت ایجاد ذهنیت نسبت به راهبردهای کلان سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: توجه به راهبردها ضروری است، زیرا در کنار انجام امور روزمره، نیازمند سیاست‌هایی هستیم که پیوستگی و پایداری را برای مدیران مشخص کند.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد: پایداری در مدیریت، به مفهوم کنترل پروژه و ابعاد مختلف آن، موضوعی بسیار مهم است که باید به‌طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
اسلامی میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر را یکی از مهم‌ترین شاخص‌های ارزیابی عملکرد بنادر کشور دانست و تصریح کرد: میزان تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور امسال همانند سال قبل بوده و به 211 میلیون تن رسید.

وی از رشد 21 درصدی ترانزیت کالا در بنادر کشور خبر داد و بیان کرد: در سال جاری تاکنون 21 میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور تخلیه شده است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی از تخلیه و بارگیری 211 میلیون کالا در بنادر کشور خبر داد و بیان کرد: در سال جاری تاکنون 21 میلیون تن کالای اساسی در بنادر مختلف استان‌ها تخلیه شده است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در این حوزه، بنادر شهید رجایی و چابهار باید برای آمایش و نرمال‌سازی توزیع بار در بنادر جنوب آماده شوند و باید بخشی از 70 درصد حجم کاری بنادر امام، شهید رجایی، چابهار و بوشهر منتقل شود تا رونق بنادر به درستی محقق شود.
اسلامی با بیان اینکه قراردادهای سرمایه‌گذاری بسیار خوبی برای بنادر منعقد شده افزود: با یک تصمیم راهبردی ارزشمند، طراحی و توسعه آتی سازمان بنادر و دریانوردی در دست اجرا است و مدل طرح جامع آینده سازمان یک مدل اقتصادی، توسعه فیزیکی، توسعه مهندسی و از نگاه فیزیک محور به نگاه نرم‌افزاری است که بر اساس شناخت از بنادر، چشم‌انداز 10 سال آینده سازمان را ترسیم می‌کند.
وی با اشاره به اینکه مشاور مادر باید راهبردهای کلان توسعه را در سطح کشور ارائه دهد گفت: در این راستا فرآیند انتخاب مشاور در حال انجام است و این تصمیم به‌سرعت اجرایی و راهبردها را مشخص خواهد کرد.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد: در این رویکرد، هر استان بر اساس راهبردهای کلان ارائه شده توسط مشاور مادر، اولویت‌های خود را تعیین می‌کند که در صورت نهایی شدن این مهم، تمام سازمان بنادر و دریانوردی در فرایند توسعه بندر نقش مشارکت دارد و مانند سابق تنها تسهیلگر نخواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/698955/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بومی‌سازی فناوری تولید فیلامنت‌ چاپگرهای سه‌بعدی در ایران

یک ژن، عامل پیدایش زبان گفتاری است

روایت تجارت نیوز از تاثیر معیشت ناپایدار و فقر در بروز آسیب های اجتماعی

پیش بینی قیمت طلا و سکه 4 اسفند 1403

خبر افزایش قیمت محصولات گروه سایپا صحت ندارد

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

آن تایلر و عرضه بیست و پنجمین رمانش به بازار نشر

چت جی‌پی‌تی هر هفته میزبان 400 میلیون کاربر است

هوش مصنوعی به کمک کشاورزان می‌آید

هفته‌ای طوفانی، سرد و بارانی در انتظار یزدی‌ها است

مکاتبه بورس با دادستان برای اعلام نظردرباره مجمع ایران‌خودرو

شکر باز هم کمیاب شد

بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان از بنیاد شهرستان رامیان

به‌جای «هتل‌آپارتمان» چه بگوییم؟

و آنچه می‌بری آخر به گور، مردن ماست

چگونه کلان‌شهرها می‌توانند انرژی مصرفی خود را تامین کنند؟

وام 650 میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا ابلاغ می‌شود

یک کارشناس بازار طلا: پایه پولی کشور باید تقویت شود؛ ارزپاشی راهکار درستی نیست

ابلاغ وام 650میلیون تومانی نهضت ملی مسکن فردا به بانک‌ها

قمر در عقرب در شعر و ادب فارسی

دو خط کتاب/ دنیای سوفی

هوش مصنوعی، لهجه اپراتورهای تلفنی را عوض می‌کند

روش بسیار حساس برای شناسایی هاگ‌های باکتریایی

صادرات 15 میلیون دلاری چای ایرانی

سهم ملوانان و کولبران در بودجه غیب شد

کشتی آرای: پیش‌فروش سکه، حباب را ثابت نگه داشت

سایه سنگین رکود بر سر بازار خودرو

کالاهای آمریکایی روی دست فروشندگان ماند!

سیب زمینی 15 درصد ارزان شد

ارسال گاز پارس‌ جنوبی به خط سراسری از 182 میلیارد مترمکعب گذشت

فروش جدید متری مسکن از سال آینده

داستانک/ آخرین مشتری

ساخت موتور موشکی که فضاپیما را در 30 روز به مریخ می‌رساند

درمان اختلال عضلانی ژنتیکی یک جنین در رحم مادر برای اولین بار

هیئت تجاری آفریقایی به یزد سفر می‌کند

مدیرعامل بانک مسکن: وام 650 میلیونی ساخت مسکن هنوز ابلاغ نشده است

یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

خروج بیش از 3 همت پول حقیقی در هفته پرتلاطم بورس تهران

متوسط دستمزد در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی چقدر است؟

مبلغ یارانه در اسفند 1403 افزایش یافت

نگاهی به مجموعه رمان نوجوان میراث لورین

دو خط کتاب/ باشگاه پنج صبحی ها

کاهش خطر برخورد سیارک «قاتل شهر» به زمین

ارابه مرگ جان 3 شهروند یزدی را گرفت

2500 جایگاه سوخت جوابگوی تمامی خودرو‌های دوگانه‌سوز هستند

طلای جهانی برای هشتمین هفته متوالی صعودی ماند

افزایش استقبال مودیان مالیاتی از سامانه مودیان

واگذاری بیش از 10 هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی

سهم تسهیلات کلان در بانک‌های خصوصی و دولتی

«همبرگر» از کجا آمده است؟