خبر یزد

آخرين مطالب

20 درصد اماکن ورزشی آذربایجان غربی فرسوده هستند ورزشی

20 درصد اماکن ورزشی آذربایجان غربی فرسوده هستند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرنگار مهر، سجاد بیرامی یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص وضعیت اماکن ورزشی استان، اظهار کرد: هم اکنون از 550 اماکن ورزشی استان بیش از 20 مورد شامل 20 درصد فرسوده هستند.
وی ادامه داد: در سال جاری مبلغ 40 میلیارد تومان برای تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی در استان هزینه شده است.
وی از واگذاری 17 طرح ورزشی به بخش خصوصی خبر داد و اظهار کرد: از طریق این واگذاری 120 میلیارد تومان جذب سرمایه شده و بالای 150 میلیارد تومان در مرحله جذب سرمایه هستیم.
سرانه فضای ورزشی آذربایجان غربی به 86 سانتی متر می‌رسد
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی با اشاره به رشد قابل توجه فضاهای ورزشی در استان طی سه سال گذشته گفت: در این مدت 500 هزار مترمربع فضای احداث شده و سرانه فضای ورزشی به 86 سانتی متر رسیده است.
بیرامی با بیان اینکه این سرانه در سال 1400 حدود 50 سانتی متر بود که 36 سانتی متر افزایش یافته است، اضافه کرد: در ارومیه هم 31 پروژه ورزشی جدید تعریف شد و به اجرا درآمد.
وی با اشاره به افتتاح 50 پروژه ورزشی طی سال جاری در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: این طرح‌ها 60 هزار مترمربع مساحت داشته و 200 میلیارد تومان برای آنها هزینه شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی ادامه داد: پیش بینی می‌کنیم در سال آینده هم همین تعداد پروژه را به بهره برداری برسانیم تا سرانه بازهم افزایش داشته باشد.
وی اضافه کرد: در آذربایجان‌غربی هشت پروژه ورزشی در اختیار استان نیست و بر عهده شرکت توسعه وزارت ورزش است که از جمله آنها می‌توان به استادیوم 15 هزار نفری ارومیه و استادیوم‌های پنج هزار نفری در شهرهای مختلف استان اشاره کرد.
ورزشکاران سازمان یافته آذربایجان غربی به 120 هزار نفر رسید
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی ادامه داد: استادیوم 15 هزار نفری ارومیه برای تجهیز و بهبود وضعیت به 800 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
بیرامی اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و توجه ویژه استاندار آذربایجان‌غربی، احداث سالن 12 هزار نفری در مراحل پایانی اخذ مجوز قرار دارد و امیدواریم در اوایل سال 1404 وارد فاز اجرا شویم.
وی با اشاره به اینکه در سال جاری تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان رشد قابل توجهی داشته است، گفت: در سال جاری به 120 هزار ورزشکار سازمان یافته رسیدیم که بیشترین میزان به شمار می‌رود.
هدف اصلی ورزش جوانان آذربایجان غربی توسعه زیرساخت‌های ورزشی است
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی افزایش سرانه ورزشی، توسعه فضاهای ورزشی در مناطق کم برخوردار و نوسازی اماکن فرسوده را از مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزش جوانان آذربایجان غربی عنوان کرد و گفت: هدف اصلی ورزش جوانان آذربایجان غربی توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان است.
بیرامی با اشاره به روند توسعه اماکن ورزشی در استان گفت: در سه سال گذشته، 205 پروژه ورزشی جدید تصویب و اجرایی شده که منجر به رشد چشمگیر سرانه ورزشی استان شده است.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی گفت: با پیگیری‌های استاندار آذربایجان غربی احداث سالن 12 هزار نفری والیبال ارومیه به مرحله اجرا در آمده و در اوایل سال 1404 احداث آن آغاز می‌شود.
کد خبر 6410152

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/703000/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارتباط مستقیم ورزش با خواب سالمندان

اولین مرکز نوآوری هوش مصنوعی ورزش کشور افتتاح شد

سکوی رقابت‌های انفرادی، تمام ایرانی شد – خبرگزاری ورزش ایران

با انگیزه برای اعتلای ایران تلاش می‌کنیم/ به فولاد اکسینی بودنم افتخار می‌کنم

معاون علمی رئیس جمهور: پیگیری‌های وزیر ورزش برای من انگیزه بود/ بحث هوش مصنوعی 20 میلیارد دلار ارزش دارد

گل چهارم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 90+8

منصوریان: همین الان می‌توانم مسلمان را به لیگ بازگردانم

علیرضا منصوریان: ارتباط گرفتن با دهه هشتادی ها بسیار سخت است!

شعری که در روز خداحافظی علیرضا منصوریان از فوتبال در ورزشگاه می خواندند

برخی از مشهورترین جملات قصار و حرکات علیرضا منصوریان!

اینتر،آتالانتا را برد،از ناپولی فاصله گرفت/ حضور کوتاه طارمی

ماجرای ویدیوی وایرال شده علیرضا منصوریان و وحید امیری

ورود طارمی به زمین در دقیقه 1+90؛ آتالانتا 0-2 اینتر

کامبک دراماتیک لورکوزن مقابل اشتوتگارت

بازی بزرگ فرانسه به کام میلیونرها؛ پیروزی PSG بر مارسی

گل دوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط فران تورس در دقیقه 78

گل سوم بارسلونا به اتلتیکو مادرید توسط لامین یامال در دقیقه 90+2

واکنش دانیال اسماعیلی فر به عدم دعوت به تیم ملی و حواشی تراکتور

واکنش هاشم نژاد ستاره تراکتور به عدم دعوت به تیم ملی

علیرضا منصوریان روی آنتن زنده تلویزیون از قهرمانی استقلال با فرهاد مجیدی تمجید کرد

محمد نادری: به فکر داوری نیستیم، تراکتور سعی دارد در نود دقیقه کار را تمام کند

گل اول اینتر به آتالانتا توسط کارلوس آگوستو در دقیقه 54

چالش انتخاب سرمربی با علیرضا منصوریان

علیرضا منصوریان: همه می خواستند من را از استقلال فراری بدهند!

خاطراه جالب علیرضا منصوریان از شعرخوانی همراه با نیما نکیسا در اردوی تیم ملی

گل سوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز در دقیقه 90

گل اول اتلتیکومادرید به بارسلونا توسط خولیان آلوارز دقیقه 45

پیروزی بزرگ منچستر مقابل لستر

اعتصاب بازیکنان فوتبال کلمبیا

گل اول مارسی به پاریس توسط امین گویری در دقیقه 51

مهدی ترابی: امسال می خواهیم با تراکتور یک اتفاق بزرگ رقم بزنیم

افشاگری منصوریان از عصبانیت و چَک‌زدن قلعه‌نویی

گل دوم منچستریونایتد توسط گارناچو در دقیقه 67

بیرانوند: لس بووووو، شب‌ بخیر!

مهرداد محمدی: فرزندم به دنیا آمد و دوست داشتم در ایران بازی کنم

مجید جلالی : برای بازیکنان تیم ملی نوجوانان هیچ برنامه‌ای نداریم و واقعا نگران‌کننده است

شهداب با شکست پیکان راهی نیمه‌نهایی لیگ والیبال شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

صعود شهداب به نیمه‌نهایی با شکست پیکان

رونمایی از 24 خودرو امدادی و 16 ست جمعیت هلال احمر یزد

شهداب با شکست پیکان به نیمه نهایی لیگ برتر والیبال رسید

جادوگر والیبال ایران را بشناسید!

تعویض‌های مهدوی: در حد معجزه!

ساعت پخش زنده و خلاصه بازی بارسلونا و اتلتیکومادرید از تلویزیون +شبکه ورزش و پخش آنلاین

امسال 417 کارگاه در حوزه تکریم خانواده و ازدواج در آذربایجان‌غربی برگزار شد

احداث بزرگترین سالن والیبال کشور در ارومیه

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

تصویر روز ناسا؛ گذر زهره از مقابل خورشید

لحظه اتصال موشک اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی

پایان 1029 روز صدرنشینی مکس فرستاپن در جدول رانندگان!