خبر یزد

آخرين مطالب

دشمن به دنبال تضعیف معنویت مردم ایران است/ ضرورت توجه دولت به معیشت و تولید ملی فرهنگی

دشمن به دنبال تضعیف معنویت مردم ایران است/ ضرورت توجه دولت به معیشت و تولید ملی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - - حجت‌الاسلام حسینی امام‌جمعه بافق، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر قدرت معنویت ملت ایران، به توطئه‌های دشمن برای کمرنگ جلوه دادن ایمان مردم اشاره کرد.
وی با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند القا کند که علاقه مردم ایران به معنویت کاهش یافته است، گفت: ما شاهد حضور پررنگ مردم در محافل معنوی و قرآنی هستیم و این نشان‌دهنده ایمان عمیق ملت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
حسینی همچنین با اشاره به از دست دادن شخصیت‌های معنوی و تأثیرگذاری همچون آیت‌الله رئیسی و سید حسن نصرالله، اظهار داشت: با وجود این فقدان‌ها، ایمان مردم و روحیه استکبارستیزی آنها تقویت شده است.
امام‌جمعه بافق در ادامه با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر ایثار مردم ایران، گفت: با وجود مشکلات اقتصادی و گرانی‌ها، مردم ایران کمک‌های گسترده‌ای به مردم غزه و لبنان ارائه کردند.
او ادامه داد: بانوان نیز با گذشتن از سرمایه‌های خود، در جهاد طلا شرکت کردند.
خطیب جمعه بافق افزود: دشمن با دیدن اینها، به دنبال تضعیف ایمان مردم ایران است، زیرا اسلامی که در ایران شکل گرفته، در هیچ جای دنیا مشابه ندارد.
او با اشاره به وضعیت اقتصادی مردم و گرانی‌ها، تأکید کرد: دولت باید برای معیشت مردم برنامه‌ریزی کند و این مسئله نباید مورد غفلت قرار گیرد.
حسینی با اشاره به تأکید مداوم رهبر انقلاب بر مسئله تولید، گفت: این تنها وظیفه دولت نیست، بلکه مردم نیز باید در اقتصاد کشور نقش داشته باشند. 
او تصریح کرد: اقتصاد باید مردم‌پایه باشد و دولت نقش تنظیم‌کننده و حمایت‌کننده داشته باشد.
امام‌جمعه بافق همچنین با اشاره به مشکلات سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولیدی، اظهار داشت: افراد زیادی در کارخانه کاشی سرمایه‌گذاری کردند، اما متضرر شدند و این مسئله باعث ایجاد بی‌اعتمادی شده است. 
او خاطرنشان کرد: مسئولان باید مسیر‌های سرمایه‌گذاری را مشخص کنند تا مردم بدانند در چه حوزه‌ای سرمایه‌گذاری کنند که برایشان سودآور باشد. 
حسینی با تأکید بر اهمیت فرهنگ در جامعه، تصریح کرد: فرهنگ ما مردم‌پایه است و مردم باید مبلغ آن باشند، اما در عین حال، حاکمیت نیز باید در این زمینه حمایت‌های لازم را داشته باشد.
حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه، تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که شک نکنید اسرائیل شکست خواهد خورد، اما این مهم، نیازمند اتحاد امت اسلامی است.
وی با بیان اینکه همه این جنایات با چراغ سبز آمریکا صورت می‌گیرد، افزود: هدف اصلی آمریکا و اسرائیل، ایران است؛ مردم یمن هم با انگیزه قوی خود، آمریکا و اسرائیل را به شکست مفتضحانه‌ای خواهند کشاند. 
امام‌جمعه بافق همچنین خطاب به وابستگان نفتی منطقه هشدار داد: آنهایی که به نفت عربستان وابسته هستند، بدانند که اگر آمریکا به ایران حمله کند، این منابع نفتی نیز تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.
وی تأکید کرد: آمریکا و متحدانش باید به کیفیت و گستردگی قدرت ایران بیندیشند و ببینند که آیا توان مقابله با ایران را دارند؟
امام‌جمعه بافق در بخش دیگری از خطبه‌های خود به پویش «نه به تصادف» اشاره کرد و گفت: چرا برخی افراد با سرعت غیرمجاز رانندگی کرده و جان خود و خانواده‌شان را به خطر می‌اندازند؟ سفر برای شادی و تفریح است، اما با بی‌احتیاطی، کام خود و دیگران را تلخ می‌کنند.
وی از مردم خواست تا با مدیریت صحیح رانندگی، در این پویش شرکت کنند و حوادث تلخ جاده‌ای را کاهش دهند.
حجت‌الاسلام حسینی در پایان خطبه‌ها با اشاره به ضرورت جلوگیری از سقط جنین، تأکید کرد: باید جلوی این اقدام را گرفت، چرا که این کار، قتل یک انسان محسوب می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/704254/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف علمی شگفت‌انگیز؛ مرغ عشق با ساختار مغزی خاص، قادر به تولید صداهای انسانی است

هشدار به آلیسون؛ شماره یک لیورپول من خواهم بود

عکس | عذرخواهی جواد خیابانی بعد از یک ادعای جنجالی

عذرخواهی خیابانی از وزیر جهاد کشاورزی

شیرینی زبان قرآنی سعدی

آیا واقعاً مغز مرد و زن با هم متفاوت است؟

کری‌‌خوانی بی‌حساب و کتاب؛ گاف عجیب ویدال مقابل هواداران پاراگوئه

واکنش جالب جواد خیابانی به شوخی های مردم

ضدحال برای خامس رودریگز؛ لئون مکزیک از جام جهانی باشگاه‌ها کنار گذاشته شد

جواهر پلو، شاهکار سفره‌های ایرانی!

چی می‌شد اگر کیمیا علیزاده در ایران می‌ماند؟

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

زمان‌پور رکورد وزیر ورزش اسبق را شکست

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

شاعرانه/ چمن از گل شد، چون سر کویت

ساعت هوشمند چگونه ضربان قلب شما را اندازه‌گیری می‌کند؟

برد ارزشمند برزیل در مقدماتی جام جهانی 2026

آلمان برنده دیدار سنتی برابر ایتالیا این بار در یک چهارم نهایی لیگ ملتهای اروپا

تبریک تولد لوتار ماتئوس، اسطوره آلمانی دنیای فوتبال توسط صفحه رسمی بوندسلیگا

گل تماشایی لازار سامارژیچ برای صربستان در بازی مقابل اتریش

ضربات آزاد تماشایی در لیگ قهرمانان اروپا با هنرنمایی رونالدو و بکام و شوت غیرقابل مهار بالوتلی

وقتی موبایلت در ورزشگاه نیز قبل از به‌ثمر رسیدن گل نوتیفیکیشن می‌دهد!

مک‌گرگور نامزد ریاست‌جمهوری ایرلند شد!

بررسی تخلف ویلیامز در چین

دونده ایرانی در مسابقات جهانی رکوردشکنی کرد

تاج تاکید کرد؛ با قلعه‌نویی تا پایان جام جهانی 2026

برگزاری رقابت تیم به تیم بین روسیه و آمریکا در لیگ پادوبنی

وزیر نیرو: 36 بسته برای بهینه سازی مصرف برق در سال جدید تعریف شد

چرا روسیه زیرتحریم‌های سنگین دچار مشکلات اقتصادی ما نشد؟

مادر شهیدان والامقام «علی و محمود سعادتی زارع» آسمانی شد

آدم دنبال یک گریزگاهی هست!

چطور به سرعتی بیشتر از سرعت نور برسیم؟/ 13 ایده دیوانه‌وار برای عبور از مرز سرعت!

رئال هر چه زودتر این جواهر هلندی را بخرد

لحظات جادویی رونالدینیو در مستطیل سبز؛ لبخندی که فوتبال زیبایی بخشید

گشایش در معیشت مردم هدف اصلی از سرمایه گذاری در تولید است

قیمت مرغ در بازار

جواد خیابانی: دیدن وزیر جهادکشاورزی 600 میلیون تومان آب می‌خورد؛ وزارت جهاد: دروغ است!

سخنان ارزشمند عبدالجبار کاکایی

مغز شیشه ای را ببینید

4 ثانیه کذایی که اجازه نداد کامران قاسم پور، تانک روس را منهدم کند

مستند «پیتر کراچ همیشگی» روی آنتن شبکه ورزش می‌رود

زمان‌پور رکورد وزیر ورزش پیشین را شکست

رکورد وزیر سابق ورزش بعد از 24 سال شکسته شد!

تداوم رکوردشکنی مصرف بنزین در کشور

حکایت شیرین سعدی با نگاه قرآنی

یخچال‌ جدید به کمک کامپیوتر کوانتومی آمد

اتلتیکو از رودیگر و امباپه شکایت کرد

لوکاکو به دایی نزدیک‌تر شد