خبر یزد

آخرين مطالب

صوفی: سند آمایش ورزش تهیه می شود/ هر چه پول برای ورزش بگذاریم کم گذاشتیم گفتگو

صوفی: سند آمایش ورزش تهیه می شود/ هر چه پول برای ورزش بگذاریم کم گذاشتیم
  بزرگنمايي:

خبر یزد - برنا - گروه سیاسی: نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت ورزش اقدام به تهیه سند آمایش ورزش می کند. من معتقدم هر چه پول برای ورزش چه در حوزه زیرساخت ها ، نرم افزاری، استعدادیابی و آماده سازی تیم ها بگذاریم کم گذاشتیم.
به گزارش خبرگزاری برنا، ، نایب رئیس فراکسیون ورزش و نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با حضور در خبرگزاری برنا و در گفت وگوی با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری برنا تاکید کرد که با تقویت اعتبارات در حوزه ورزش زیر ساختها در این حوزه تقویت و ما می توانیم به انتظارات در این حوزه پاسخ دهیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
متن گفت وگوی خبرنگار برنا با عباس صوفی در ذیل آمده است.
برنا- وضعیت ورزش کشور را چگونه می بینید؟
حوزه ورزش حوزه مهمی است و توجه اکثر جامعه به سمت و سوی حوزه ورزش است . ما برای رسیدن به استانداردهای ورزش در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری خیلی باید کار کنیم حالا با آمدن تیم جدید و آقای دنیامالی و مجموعه انتظار داریم با برنامه هایی که در حوزه های سخت افزاری و زیرساخت ها و حوزه های نرم افزاری دارند اقداماتی خوبی انجام شود. فدراسیون های مختلف کار کردند و در صحنه های ملی و بین المللی و کشوری وحوزه های مختلف کارهای خوبی کردیم .مجموعه دوستان در فدراسیون زحمت می کشند ولی به نظر من خیلی باید تلاش کنیم تا به استانداردها برسیم.
متاسفانه در حوزه زیرساخت‌های ورزشی پروژه های نیمه کاره زیاد داریم و پول خیلی زیادی می خواهد که این پروژه های نیمه کاره را تمام کنیم. پروژه های جدیدی در سطح کشور نیاز به شروع عملیات اجرایی اش دارند. متاسفانه فدراسیون های تخصصی فاقد استانداردهای لازم در حوزه زیرساخت ها هستند و در سطح کشور علیرغم زحماتی که کشیده شده ولی مشکل بحث پروژه های نیمه تمام همچنان وجود دارد. سالن های تخصصی بانوان در کشور کم داریم، غیر از آن هم یک سری سالن های تخصصی نیاز داریم، پایگاه های قهرمانی درکشور خیلی کم است. برای استعداد یابی و پرورش قهرمانان ضعف های داریم. در حوزه کشف استعدادها به دلیل نبود زیرساخت ها مشکل داریم . وزارت ورزش زحمت می کشد و کار می کند اما از نظر من خیلی با استانداردها فاصله داریم .
برنا – مجلس و دولت تا چه اندازه در حوزه اعتباری و بودجه ای از وزارت ورزش حمایت می کنند؟
من اعتقاد کلی دارم که هر چه پول برای ورزش چه در حوزه زیرساخت ها ، نرم افزاری، استعدادیابی و آماده سازی تیم ها بگذاریم کم گذاشتیم. دنیا روی ورزش سرمایه گذاری می کند چراکه ورزش می تواند تابلوی خوبی در کشور باشد و یک برند سازی کند. کشورهای عربی در موضوع ورزش خیلی تلاش و برند سازی می کنند و قهرمان ورزشی می آورند و نتیجه هم می گیرند. نتیجه این نیست که از نظر تبلیغاتی می گویم نتیجه می گیرند ولی از نظر کشف استعدادها شاید مشکلاتی دارند و من اعتقاد دارم نه به آن داستان و باید حواسمان باشد که از ورزش غافل نشویم .
مجلس سعی کرده تا جایی که امکانش هست به نیازهای بودجه‌ای ورزش توجه کند، اما با توجه به تورم بالا و تعداد پروژه‌های مختلف در حوزه‌های دیگر، تخصیص بودجه به وزارت ورزش محدود است. این موضوع به دلیل وجود چند هزار پروژه نیمه‌کار در کشور و نیازهای زیرساختی و تجهیزاتی در ورزش است.
برخی فدراسیون‌ها و هیئت‌های استانی در تأمین تجهیزات با مشکلات جدی مواجه هستند. به‌عنوان مثال، فدراسیون تیراندازی برای تأمین سلاح و تجهیزات تیروکمان با چالش‌هایی روبروست. این مسائل باید مورد توجه قرار گیرد.مجلس تلاش کرده که امکانات و بودجه‌ای مناسب برای ورزش تخصیص دهد، اما به نظر من نتوانسته تمام نیازهای وزارت ورزش را تأمین کند و این طبیعی است به دلیل مشکلات بودجه‌ای که داریم.

خبر یزد

برنا- آیا مشکلات ارزی نیز بر وضعیت ورزش و اعزام تیم های برای اردوها تأثیرگذار است؟
صددرصد، اکنون با مشکل تأمین منابع مالی مواجه هستیم و این طبیعی است که فدراسیون‌ها برای اعزام ها اولویت‌بندی کنند. وزارت ورزش نیز هیچ وقت از اعزام‌های مهم و بین‌المللی دریغ نمی‌کند و سعی می‌کند به هر صورت تأمین کند.
برنا- شما عضو فراکسیون ورزش هستید، اولویت‌های این فراکسیون چیست؟
ما در اولین جلسه هیئت رئیسه فراکسیون هدف‌گذاری کردیم که به بدنه ورزش کمک کنیم. جلسات مختلفی با روسای فدراسیون‌ها و وزارت ورزش برگزار خواهیم کرد تا در حوزه‌های نظارتی و تخصیص بودجه پیگیری کنیم و نمایندگان را در حوزه ورزش اقناع کنیم. هدف ما این است که یک تکیه‌گاه برای ورزش کشور و فدراسیون‌ها باشیم.
برنا - از مهمترین مشکلات در حوزه ورزش چیست؟
یکی از مشکلات ما عدم تعامل مؤثر بین وزارت آموزش و پرورش و وزارت ورزش در زمینه استعدادیابی است. اگر به موفقیت‌های دنیا در حوزه ورزش نگاه کنیم، می‌بینیم که ارتباط مناسب بین این دو وزارتخانه نقش کلیدی دارد. بچه‌هایی که از سنین ابتدایی وارد ورزش می‌شوند باید در آنجا استعدادهایشان شناسایی و بر اساس یک برنامه‌ریزی مشترک شکل‌گیری شوند. متأسفانه، نه فدراسیون‌ها و نه وزارتخانه‌ها تاکنون به‌خوبی در این زمینه عمل نکرده‌اند و این عدم هماهنگی بین آموزش و پرورش، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، مشکل اساسی ماست.
برنا - آیا شما راهکاری برای حل این مشکل دارید؟
ما باید به‌طور جدی به استعدادیابی در ورزش قهرمانی و حرفه‌ای توجه کنیم. همچنین، باید ورزش همگانی را توسعه دهیم و خانواده‌ها را در این زمینه فعال کنیم. فعالیت‌هایی مانند پیاده‌روی خانوادگی می‌تواند به فرهنگ‌سازی ورزش کمک کند.
برنا - چشم‌انداز آینده ورزش کشور را چگونه می بینید؟
ما باید چشم‌انداز روشنی برای آینده ورزش داشته باشیم. با توجه به زحمات ورزشکاران و موفقیت‌هایی که در صحنه‌های بین‌المللی کسب می‌کنند، باید برای المپیک و جام جهانی بعدی برنامه‌ریزی کنیم. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید وقت بیشتری صرف کنند تا تعداد مدال‌های ما در المپیک بعدی افزایش یابد.
برنا - کلیات طرح جامع نظام باشگاه‌داری در صحن مجلس مصوب شد این طرح را تا چه اندازه برای پرداختن به ورزش حرفه ای موثر می دانید؟
کلیات این طرح مصوب شده و امیدواریم سال آینده نظام جامع باشگاه‌داری ابلاغ شود. البته نمی‌توان انتظار داشت که یک ساله نتیجه بدهد، اما این یک گام مثبت به سمت شرایط بهتر است.

خبر یزد

برنا - به نظر شما از مهمترین چالش‌های اساسی در حوزه ورزش چیست؟
متأسفانه ما به دلیل عدم وجود نقشه راه یا راهبرد خاصی در این حوزه، با مشکلات جدی مواجه هستیم. همچنین، نبود سند آمایشی در این خصوص باعث شده که نتوانیم به‌خوبی برنامه‌ریزی کنیم. شنیده‌ام که وزارت ورزش شروع به تدوین آمایش ورزش در کشور کرده است، که این اقدام می‌تواند بسیار مؤثر باشد.
داشتن سند آمایش برای موفقیت در استعدادیابی و توسعه ورزش همگانی، حرفه‌ای و قهرمانی ضروری است. ما باید به زیرساخت‌ها توجه کنیم و وضعیت فعلی را که با گذشته متفاوت است، در نظر بگیریم. امروزه همه روستاها به فضای ورزشی نیاز دارند و باید از مهاجرت جمعیت به شهرها جلوگیری کنیم. این امر مستلزم ایجاد زیرساخت‌های مناسب است.
وضعیت زیرساخت‌های ورزشی در شهرها و روستاها مناسب نیست. به‌ویژه سالن‌های تخصصی برای بانوان کم داریم و در حوزه نگهداری اماکن ورزشی نیز با مشکلات جدی مواجه هستیم. گاهی اوقات باید لفظ "فاجعه" را برای توصیف این وضعیت به کار ببریم.
وزارت ورزش باید با یک راهبرد مشخص و بر اساس سند آمایش، نیازهای هر منطقه را شناسایی کند و سرمایه‌گذاری را بر اساس آن انجام دهد. به‌عنوان مثال، باید برای کشتی در مازندران که منطقه‌ای کشتی‌خیز است، بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم یا در فوتبال توجه بیشتری داشته باشیم. هیچ کس نمی‌تواند زحمات مدیران کل وزارت ورزش را انکار کند. اما رسیدن به استانداردهای لازم زمان‌بر خواهد بود و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و توزیع مناسب منابع است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/704762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران آب، استان یزد را در روزهای شنبه و یکشنبه به تعطیل کشاند

گل اول آث میلان به اینتر توسط آبراهام

گل اول لیورپول به اورتون توسط ژوتا

گل اول اینتر به آث میلان توسط چالهان اوغلو

ترمیناتور در دنیای واقعی؛ ربات مایع دانشمندان کره‌ای می‌تواند از زندان فرار کند

حمله آزمون و عزت‌اللهی به سومین قهرمانی!

فوری/ این استان شنبه و یکشنبه تعطیل شد

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

شعر خوانی زیبایی از مرحوم فریدون مشیری

تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی

ربات انسان‌نمای هنگ‌کنگی به عنوان معلم بر سر کلاس درس دانش‌آموزان آلمانی حاضر شد

بحران آب در یزد | ادارات و مدارس تعطیل شدند

تعطیلی مراکز دولتی و آموزشی یزد در پی بحران آب

ترفند درست کردن سوسیس کدوسبز | برای یه بار هم شده باید این دستور رو امتحان کنی

بازی‌های بومی محلی، میراثی از فرهنگ و هویت ملی ایران است

گود زینل خان، آماده میزبانی رویداد خاص کشتی

به استقلال 404 امیدوارم!

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

فعال‌سازی تمام چاه‌های آب شرب یزد در پی قطع خط انتقال آب

تکذیب یک شایعه خبرساز درمورد آب یزد

اسفراین آماده میزبانی بزرگ‌ترین رویداد کشتی باچوخه کشور

آیین اختتامیه مسابقات فوتسال مداحان و ذاکرین اهل بیت «جام رمضان» کاشان برگزار شد

ادعای سایت عراقی؛ کارلوس کی روش از استقلال پیشنهاد دارد/ دروغ سیزده یا بازارگرمی؟

آب انتقالی کوهرنگ در یزد تنها برای مصارف شرب استفاده می‌شود

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

یک رمان امنیتی در بازار نشر

آبفای یزد: مصرف غیرشرب آب انتقالی به یزد کذب است/ در طول این سال‌ها هیچگاه آب انتقالی به یزد به کشاورزی یا کشت گلخانه‌ای اختصاص نیافته/ حجم آب انتقالی به یزد در مجموع 5 درصد آب زاینده رود است

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

نوجوانان ایران با شعار ویژه استارت زدند

اولین پیام هالند به هواداران: برمی‌‌گردم

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

صدای «‎جنگ آب» در ایران شنیده شد

٣5 میلیارد ریال زکات فطره و کفاره در یزد جمع‌آوری شد

پیش بینی هواشناسی یزد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا یزد فردا پنجشنبه 14 فروردین ماه 1404 | آب و هوای یزد با سامانه بارشی جدید

خبر فوری؛ زلزله در روز سیزده بدر؛ این استان لرزید

وضعیت بحرانی آب در این استان / تانکر و بطری آب معدنی هم کم آمد

اجرای 30 برنامه جهادی توسط بسیج دانشجویی یزد در ماه رمضان

اتحاد در باشگاه مس/ دیدار پورموسوی با مدیرکل حوزه ورزش شرکت ملی صنایع مس ایران

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

گوگل چگونه از دریا نیرو می‌گیرد؟

کاروان بارسا با یک سورپرایز به مادرید رسید