چطور خورشت کنگر تهرانی با سبزی های معطر بپزیم؟
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - این خورشت خوشمزه مجلسی امضای سفره های کدبانوهای تهرانی در فصل بهار است. پس درست کردن این خورشت به سبک تهرانی ها را از دست ندهید.
مدت تهیه: نیم ساعت
زمان پخت: 2 ساعت
تعداد: 5 نفر
مواد لازم: کنگر پاک شده: 700 گرم
گوشت: 400 گرم
پیاز متوسط : یک عدد
جعفری: 200 گرم
نعنا: 50 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
لیموعمانی: 3 عدد
زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم
زعفران دمکرده: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه: 1- برگهای سفت و دور کنگر رو جدا کنید و پوست قسمت انتهایی ساقه که ترد و قابل خوردن است را جدا کنید و بشویید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
2- گوشتهایی که خورشتی خوردکرده ایرد را در روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
3- پیازها را نگینی خورد و سپس سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز سبک شد، فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا عطر فلفل بلندشود.
4- کنگرهای خوردشده را به پیاز داغ و ادویهها اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن لیمو عمانی هایی که چند سوراخ ریز در آنها ایجاد کرده اید.
5- رب گوجه فرنگی را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بعد کمی آب گرم به آن اضافه کنید تا رب ها در آب کاملا حل شود. در ادامه به اندازه کافی آب به محتویات قابلمه اضافه کنید.
6- برای جا افتادن خورشت کنگر حدود 2 ساعت زمان لازم دادید تا خورشت حسابی جا بیفتد.
7- در نیم ساعت پایانی پخت خورشت، سبزیهای معطر را که پاک کرده و ساطوری کرده اید، به همراه زعفران دمکرده به خورشت اضافه کنید.
8- در اواخر پخت، نمک و فلفل خورشت را اندازه کنید.
نکته:
- اگه دوست دارید خورشت غلیظتری داشته باشید، میتوانید کمی آرد نخودچی یا لپه را تفت داده و به خورشت اضافه کنید.
-میتوانید به جای گوشت خورشتی، از مرغ هم در این خورشت استفاده کنید. برای این کار مرغ را به همراه پیاز و ادویهها تفت دهید و بعد بقیه مراحل را طبق دستور انجام دهید.
کد خبر 933954 منبع: همشهری آنلاین برچسبها سلامت آشپزی توصیهها و آداب خبر مهم آشپزی - دستور پخت
-
جمعه ۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷:۴۶
-
۸ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/705920/