خبر یزد

آخرين مطالب

اعلام وضعیت قرمز آب در یک استان بزرگ ایران سیاسی

اعلام وضعیت قرمز آب در یک استان بزرگ ایران
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش آفتاب نو به نقل از ایرنا ، به دنبال قطع آب انتقالی و آسیب به لوله های جریان انتقال، روابط عمومی شرکت آبفای استان یزد اعلام کرد: با توجه به قطع جریان آب انتقالی به استان، شهروندان مصرف آب را به حداقل برسانید تا از قطعی یا افت فشار احتمالی جلوگیری شود؛ همکاری همه در این شرایط بحرانی، راهگشاست.
استاندار یزد نیز در واکنش به تعرض مجدد به خط انتقال آب شرب به استان، از پیگیری این موضوع در بالاترین سطوح ملی خبر داد.
محمدرضا بابایی در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت: عملیات ترمیم خط در ساعات آینده آغاز خواهد شد و از مردم شریف یزد درخواست داریم با مدیریت مصرف و صرفه‌جویی حداکثری، در عبور از این شرایط دشوار همکاری کنند.
استاندار تأکید کرد: پیگیری حقوق مردم استان یزد بدون وقفه ادامه خواهد داشت و تمامی تلاش‌ها برای بازگشت هرچه سریع‌تر شرایط به حالت عادی به کار خواهد رفت.
“سیدمهدی طلایی مقدم” معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد نیز در حساب کاربری توییتر خود نوشت: باتوجه به تعرضی که به خط انتقال آب شرب استان صورت گرفته از عموم مردم استان خواهشمندم در مصرف آب شرب ‌و بهداشت نهایت صرفه جویی را انجام دهند تا با همکاری ‌و همراهی از این بحران عبور کنیم.
به گفته وی استاندار و مسئولان از ساعات ابتدایی پیگیر هستند تا به شرایط عادی برگردیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد اسفندماه اعلام کرده بود: در ارتباط با منابع آب انتقالی از کوهرنگ، سهم آب هر استان طبق قانون مشخص بوده و طبق مصوبه شورای امنیت کشور وظیفه‌ی حفظ امنیت خط لوله‌ آب شرب انتقالی به یزد، برای مسئولان استان اصفهان روشن شده است.
اسماعیل دهستانی با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی در واکنش به تعرض برخی افراد به خط انتقال آب شرب استان یزد در محدوده شرق استان اصفهان افزوده است: در آستانه‌ فصول گرم سال حتی یک تعرض به خط انتقال آب شرب استان یزد پذیرفتنی نیست و مسببان هرگونه تعرض (چه خودجوش و چه سازمان یافته و…) باید در برابر قانون پاسخگو باشند.
سالانه در مجموع حدود 55 میلیون متر معکب آب از منابع زاینده رود برای شرب به استان یزد منتقل می‌شود که این میزان کمتر نصف برداشت آب توسط 2 شرکت‌ بزرگ صنعتی استان اصفهان از منابع زاینده رود است و حتی تخصیص آب شرب استان یزد به کشاورزان شرق اصفهان نیز گرهی از مشکلات آنان باز نمی‌کند.
از مدتها قبل، عدم بارندگی های قابل توجه در استان، زمزمه های تابستان گرم و خشک و کم اب را در شبکه های اجتماعی این استان به راه انداخته بود و حالا با توجه به قطع اب انتقالی، ضروری است شهروندان صرفه جویی را در دستور کار خود قرار دهند.
یزد در سه دهه اخیر با کم آبی روبرو بوده و تامین پایدار آب، اصلی ترین نیاز و خواسته مردم این استان است.
در زمان قطع انتقال اب، فقط چاههای آب استان تامین کننده این مایع حیاتی هستند اما کاهش فشار آب و گاهی تغییر رنگ و بوی آن، مشکلاتی برای مردم استان ایجاد می کند.
در شرایط فعلی، صرفه جویی مهمترین کار است.
منبع خبر: همشـهری
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/706297/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساروی و معصومی در صدر بهترین کشتی گیران اتحادیه جهانی کشتی

مشکل سالن اختصاصی کاراته حل می‌شود/ تسریع در روند ثبت‌نام‌ها

ساروی و معصومی در صدر بهترین کشتی‌گیران ماه میلادی جهان

رونی: رئال من را می‌خواست، رویایم بارسا و مسی بود

آنتونی به رئال رسید، ایسکو هم باید به بارسا برسد!

گزینه پرسپولیس به سیاتل پیوست!

طلسم یونانی لیگ برتر در فولاد آره‌نا

دردسر اروپایی بارسا؛ تراشتگن بیاید، شزنی باید برود!‏

هالند شاید ادامه فصل را از دست داده باشد

انتخاب سرمربی جدید مس رفسنجان تا ساعات آینده

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

ماجرای درگیری خشن کشاورزان اصفهانی با نیروهای یگان ویژه چه بود؟

واژگونی خودرو در مهریز یزد سه کشته و یک زخمی برجا گذاشت

تعطیلی ادارات استان یزد پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات یزد تعطیل است؟

عکس| یادگاری و آرزوی دنیامالی برای بیسبال‌ ایران

دنیامالی: میزبانی ایران از مسابقات بیسبال غرب آسیا آبرومند باشد/ورزشگاه 6 هزار نفری کرج تا پایان بهار تکمیل می شود

دنیامالی: میزبانی ایران از مسابقات بیسبال غرب آسیا آبرومند باشد

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ؛ ستاره جوان رباط داد

پدری یعنی قلب بارسا، یعنی مهندس اصلی تیم

3 فوتی و یک مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در محور مهریز_یزد

چهار فینال پیاپی: آن‌ها شایسته ستایش هستند

ایران روی سکوی افتخار: از تشک کشتی تا ساحل فوتبال

داستانک/ دلبر گلفروش من

مشاهده تصادفی پروانه‌ افسانه‌ای در گرافن

پایان فصل برای ستاره ملی‌پوش یوونتوس

رکورد شکست؛ سلام علی دایی جدید

پیش بینی هواشناسی یزد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا یزد فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای یزد در روز 13 بدر

آمار استثنایی ستاره والیبال ایران: او تمام نشدنی است

سرعت گرفتن روند تعمیر خط انتقال آب به استان یزد

تمهیدات شرکت آبفا برای تامین آب شرب سالم شهروندان یزدی

تلاش دستگاه های اجرایی برای کاهش زمان تعمیر خط انتقال آب یزد

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

انتشار یادداشت‌های جلال آل احمد برای اولین‌بار

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

هوش مصنوعی و تطبیق‌پذیری رمزارزها

انفجار هسته‌ای در مدار زمین چه تبعاتی دارد؟

کاپیتان مس به سیم آخر زد؛ پیرمان کردید

فتل: ورستاپن رکورد من را می‌شکند

مجتبی جباری، پیگیر پایه‌های استقلال شد

رونمایی از توپ جدید لالیگا

عطش پاسور سابق برای اولین جام دوران مربیگری

16 کیلومتر از باند دوم محور یزد_طبس به بهره‌برداری رسید

گرامیداشت روز «یزد »

سریزد روستای نمونه گردشگری

اعتراف تلخ جوکوویچ پس از شکست مقابل تنیسور 19 ساله

اولین تجربه بین‌المللی تیم ملی بیسبال دختران ایران در مسابقات تایلند