خبر یزد

آخرين مطالب

عمده‌ترین کالاهای وارداتی در 1403 اعلام شد اقتصادي

عمده‌ترین کالاهای وارداتی در 1403 اعلام شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / سه قلم عمده کالاهای وارداتی در یازده ماهه سال 1403، طلا به اشکال خام، ذرت دامی و تلفن های هوشمند بوده است.
بر اساس اعلام گمرک، ارزش واردات در 11 ماهه 1403 با افزایش 5.57 درصدی نسبت به 11 ماهه سال 1402 به 63.6 میلیارد دلار رسیده است. همچنین وزن واردات با حدود 35.1 میلیون تن با کاهش 2.63 درصدی روبه رو بوده است.
سه قلم عمده کالاهای وارداتی در 11 ماهه سال 1403، "طلا به اشکال خام" با ٧.٣ میلیارد دلار و سهم ١١.٤٦ درصد، "ذرت دامی" با 2.7 میلیارد دلار و سهم 4.26 درصد و "تلفن های هوشمند" با 2.1 میلیارد دلار و سهم 3.24 درصد بوده است.
بر اساس این گزارش، متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در سال 1403، 1814 دلار بوده که نسبت به رقم 1673 دلار در 11 ماهه سال 1402 حدود 8.42 درصد افزایش داشته است.
همچنین میزان واردات کل 25 قلم کالای اساسی به همراه دارو و مواد اولیه دارو در یازده ماهه سال 1403، رقمی بالغ بر ٢٣.١ میلیون تن و به ارزش 16.8 میلیارد دلار بوده است که با سهم 65.86 درصد از وزن و 26.36 درصد از ارزش کل واردات، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، افزایشی ٠.٠٥ درصدی در وزن و کاهش٧.٤٠ درصدی در ارزش دلاری داشته است. 
میزان واردات شمش طلا تحت کد تعرفه 71081200 در یازده ماهه سال 1403، رقمی بالغ بر 93 تن و به ارزش ٧.٣ میلیارد دلار بوده است که سهمی در حدود ١١.٤٦ درصد از کل ارزش واردات را به خود اختصاص داده و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشدی 251 درصدی در وزن و 328 درصدی در ارزش دلاری داشته است.
واردات انواع خودروی سواری تحت کد تعرفه های ذیل 8703 در یازده ماهه 1403 در حدود 51298 دستگاه و به ارزش ١.١ میلیارد دلار بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد قابل توجه 539 درصدی در تعداد و 593 درصدی در ارزش دلاری را شاهد بوده است.
واردات بیش از 10میلیون تلفن همراه در سال گذشته
 در 11 ماهه سال 1403 در مجموع 10 میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه ذیل دو کد تعرفه 85171390 و 85171420 به کشور وارد شده است که ارزش آن رقمی در حدود 2.1 میلیارد دلار بوده است. همچنین در این مدت 411 هزار دستگاه گوشی تلفن همراه به شیوه مسافری به کشور وارد شده است که ارزش آن رقمی در حدود 282 میلیون دلار است.
بدین ترتیب در مجموع کل گوشی های تلفن همراه وارد شده به کشور در یازده ماهه سال 1403 به ١٠.٤ میلیون دستگاه و به ارزش ٢.٣ میلیارد دلار می رسد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش ٢١.٢٤ درصدی در تعداد و ١٧.54 درصدی در ارزش دلاری داشته است.
هفت کشور طرف معامله واردات با ایران نیز به ترتیب امارات متحده عربی با 19.1 میلیارد دلار، چین با 16.6میلیارد دلار، ترکیه با ١١.١ میلیارد دلار، آلمان با 2.1 میلیارد دلار، هند با1.4 میلیارد دلار، فدراسیون روسیه با ١.2میلیارد دلار و هنگ کنگ با 1.2 میلیارد دلار بوده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/706352/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

12 عنوان شکایت و 8 پنجره بسته در فوتبال ایران

افت فشار و قطع آب در برخی مناطق شهر یزد/ آبرسانی با تانکر به 23 محله این شهر

بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از معدن دره زرشک

کنترل هوشمند فاصله طولی خودروها برای نخستین‌بار در یزد اجرا شد

روز پرحادثه اورژانس استان یزد

بازدید بیش از 300 هزار میهمان نوروزی از جاذبه های گردشگری و طبیعی مهریز

ساروی و معصومی در صدر بهترین کشتی‌گیران ماه جهان

کشتی‌گیران ایران در فهرست کاندیداهای برترین‌های ورزش سال 1403

اتحادیه جهانی کشتی ساروی و معصومی را در صدر بهترین‌های جهان معرفی کرد

قطع 12 ساعته آب در انتظار مشترکان بدمصرف آب تهران

بیت‌کوین در مسیر صعودی گام برداشت

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

پایان حضور ستاره پرتغالی در میلان

بیانیه باشگاه صنعت مس رفسنجان در واکنش به اتفاقات اخیر

رئال دل آنچلوتی را زد

دعوای یزدی‌ها و اصفهانی‌ها بر سر آب

دعوای یزدی‌ها و اصفهانی‌ها بر سر آب / انتقال آب ضرورت داشت؟

اعزام تانکرهای آبرسانی به 23 محله شهر یزد

تبریک مدیرکل ورزش و جوانان استان بمناسبت عید سعید فطر

ریزش بورس آمریکا به خاطر ترس از رکود

سهامداران عدالت حتما بخوانند

طلای جهانی حوالی رکورد جاخوش کرد

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

سیتی امیدوار به بازگشت هالند در پایان فصل

محبی بهترین بازیکن روستوف در دیدار با آکرون

باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان و حل مشکل بن یدر

مدال برنز مهمدی به نقره تبدیل شد

دوازدهم فروردین ماه نماد عزت، اقتدار و همبستگی ملی

اوقات شرعی سه شنبه 12 فروردین در یزد

آمار تولید و فروش خودروهای مونتاژی در سال گذشته

پیش‌بینی جدید مشاوران املاک درباره قیمت مسکن در سال 1404

پیشنهاد فیلم و کتاب نوروزی به انتخاب‌ منصور ضابطیان

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

توقف دوومیدانی پشت خط ورزش مدارس به ریشه ورزش قهرمانی آسیب می‌زند

در سال گذشته چند نفر وام فرزندآوری گرفتند؟

تحلیل هوش مصنوعی از منظر علوم انسانی در «خردورزی» هفتم

رقص مرگ در ورزش

ساروی و معصومی در صدر بهترین کشتی گیران اتحادیه جهانی کشتی

مشکل سالن اختصاصی کاراته حل می‌شود/ تسریع در روند ثبت‌نام‌ها

ساروی و معصومی در صدر بهترین کشتی‌گیران ماه میلادی جهان

رونی: رئال من را می‌خواست، رویایم بارسا و مسی بود

آنتونی به رئال رسید، ایسکو هم باید به بارسا برسد!

گزینه پرسپولیس به سیاتل پیوست!

طلسم یونانی لیگ برتر در فولاد آره‌نا

دردسر اروپایی بارسا؛ تراشتگن بیاید، شزنی باید برود!‏

هالند شاید ادامه فصل را از دست داده باشد

انتخاب سرمربی جدید مس رفسنجان تا ساعات آینده