نینجا رنجر، پر طرفدارترین رشته رزمی در چهارمحالوبختیاری
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - رئیس هیئت انجمنهای ورزشهای رزمی چهارمحالوبختیاری گفت: نینجا رنجر در بین رشتههای رزمی چهارمحالوبختیاری پرمخاطبترین رشته با پنج هزار ورزشکار است.
پرویز کامکار در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحالوبختیاری اظهار کرد: هیئت انجمنهای ورزشهای رزمی چهارمحالوبختیاری در حال حاضر با 127 رشته در زمینههای مختلفی از جمله کیکبوکسینگ، کیکبوکسینگ بانوان، نینجا رنجر و هنرهای رزمی ترکیبی و اسپورت فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه نینجا رنجر در بین رشتههای رزمی استان پرمخاطبترین رشته با پنج هزار ورزشکار است، افزود: این رشته در 27 نقطه استان فعال است.
رئیس هیئت انجمنهای ورزشهای رزمی چهارمحالوبختیاری گفت: در این هیئت، بیش از 10 هزار نفر ورزشکار فعالیت میکنند که حدود پنج هزار نفر از آنها بیمه شدهاند و هیئت در تلاش است تا دیگر ورزشکاران را نیز سازماندهی و بیمه کند.
کامکار ادامه داد: هیئت انجمنهای ورزشهای رزمی چهارمحالوبختیاری در تمام شهرستانها به غیر از شهرستان کوهرنگ فعال است، اما برنامهریزی برای انتخاب رئیس هیئت در شهرستان کوهرنگ و تقویت فعالیتها در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
وی تصریح کرد: کمبود فضا و زیرساختهای آموزشی یکی از بزرگترین چالشهای هیئت است، انجمنها در اجاره اماکن خصوصی به مشکلات مالی برخورد میکنند و این موضوع بر فعالیتهای آنها اثر منفی خواهد گذاشت.
رئیس هیئت انجمن ورزشهای رزمی چهارمحالوبختیاری بیان کرد: در جلسهای که در پایان سال 1403 با رؤسای هیئتهای شهرستانی و اعضای هیئت رئیسه استان برگزار شد، قوانین و مقررات جدیدی برای ارتقای فعالیتهای ورزشی تصویب شد که در این مصوبه شهرستانها ملزم به برگزاری مسابقات استانی و افزایش آمار بیمهشدگان ورزشی هستند.
کامکار عنوان کرد: بر اساس مصوبات جدید، هر شهرستان باید حداقل سه تا چهار رشته ورزشی مختلف را برای آقایان و بانوان فعال کند که این کار با هدف گسترش و تنوع فعالیتهای ورزشی در تمام شهرستانها انجام میشود.
وی تاکید کرد: هر رشته برای ارائه آموزش به حداقل 400 تا 500 میلیون تومان تجهیزات نیاز دارد که همین موضوع نیز به یک چالش تبدیل شده و تأمین این منابع مالی نیازمند همکاری و مشارکت عمومی است.
رئیس هیئت انجمنهای ورزشهای رزمی چهارمحالوبختیاری با اشاره به همکاری آموزش وپرورش با این هیئت ورزشی خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود 400 دانشآموز در رشته کیکبوکسینگ فعالیت خود را آغاز کردند.
کامکار اضافه کرد: با توجه به برنامههای جدید و پیوستن هیئت به فدراسیونهای المپیکی از شرکتها و خیران درخواست میشود که در حمایت از ورزشکاران و تأمین نیازهای مالی هیئت مشارکت کنند، این همکاری میتواند منجر به افتخارآفرینی بیشتری برای استان و کشور شود.
کد خبر 853584
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰:۰۹
-
۷ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/706375/