خبر یزد

آخرين مطالب

رامین بدشانس‌ترین بازیکن در آغاز سال جدید ورزشی

رامین بدشانس‌ترین بازیکن در آغاز سال جدید
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /رامین رضاییان در چند صحنه و برای باز کردن دروازه خیبر بدشانس بود.
استقلال روز گذشته در دیدار مقابل خیبر خرم‌آباد با نتیجه مساوی 1-1 متوقف شد. هر دو گل این مسابقه در همان 6 دقیقه ابتدایی به ثمر رسید؛ ابتدا استقلال روی غافلگیری مدافعان خیبر و با ضربه سر محمدرضا آزادی در دقیقه سوم به گل برتری دست یافت، اما این برتری تنها سه دقیقه دوام داشت و در دقیقه ششم، فراز امامعلی موفق شد دروازه استقلال را باز کند تا بازی از همان ابتدای کار به تساوی کشیده شود. در ادامه تلاش‌های هر دو تیم برای تغییر نتیجه بی‌ثمر بود و بازی با همین نتیجه به پایان رسید.
یکی از بازیکنانی که در این دیدار تلاش زیادی برای گلزنی کرد اما بدشانسی مانع او شد، رامین رضاییان بود. این بازیکن بارها دروازه خیبر را تهدید کرد اما در نهایت موفق به گلزنی نشد. اولین موقعیت جدی او در آغاز نیمه دوم رقم خورد؛ جایی که روی یک پاس عالی، در موقعیت تک‌به‌تک با دیناروند، دروازه‌بان خیبر، قرار گرفت. رضاییان تصمیم گرفت با یک ضربه چیپ دروازه را باز کند اما پیش از ورود توپ به دروازه، احسان حسینی مدافع خیبر آن را از روی خط بیرون کشید. با برخورد رضاییان و دیناروند، بازیکن استقلال روی زمین افتاد و داور در ابتدا این صحنه را پنالتی اعلام کرد، اما پس از بازبینی در اتاق VAR، تصمیمش را تغییر داد و این فرصت طلایی از دست رفت.
دومین موقعیت حساس رضاییان روی یک ضربه ایستگاهی در فاصله پشت محوطه جریمه خیبر شکل گرفت. او با یک شوت تماشایی دروازه حریف را هدف گرفت اما ضربه‌اش به شکلی خطرناک از کنار تیرک عمودی به بیرون رفت. این موقعیت هم با بدشانسی از دست رفت تا روز دشوار رامین در این مسابقه تکمیل شود. اما اوج بدشانسی این بازیکن در لحظات پایانی مسابقه رقم خورد؛ جایی که ارسال دقیق ابوالفضل جلالی از سمت چپ به او رسید و رضاییان با یک ضربه سر تلاش کرد دروازه خیبر را باز کند، اما این توپ نیز به تیرک دروازه برخورد کرد و گل نشد.
به‌طور کلی، رامین رضاییان در این بازی یکی از فعال‌ترین بازیکنان زمین بود اما بدشانسی بارها مانع از گلزنی او شد. او یک موقعیت تک‌به‌تک را از دست داد، پنالتی اعلام‌شده برایش پس از VAR مردود شد، یک ضربه ایستگاهی خطرناک را به بیرون فرستاد و در نهایت، ضربه سرش هم به تیرک دروازه برخورد کرد. در روزی که استقلال برای پیروزی تلاش می‌کرد، شاید اگر حتی یکی از موقعیت‌های رضاییان به گل تبدیل می‌شد، نتیجه نهایی بازی متفاوت رقم می‌خورد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/706401/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سالی که پشت سر گذاشتیم برای زیست‌شناسان چه آورده‌ای داشت؟

دعوت از 29 دانشجو به دومین اردوی انتخابی تیم ملی تکواندو

نتیجه اعتماد به کشتی‌گیران جوان؛ قهرمانی در آسیا

کشف 20 هزار کیلوگرم گاز مایع قاچاق در یزد

ساروی و معصومی در صدر بهترین‌های کشتی جهان

باشگاه مس: هیچ‌چیز مهمتر از همدلی و اتحاد نیست

ساروی و معصومی در صدر بهترین‌های جهان

رشد باشگاه‌های ورزشی بانوان در قم

عارف: اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

تولید نفت آمریکا به کمترین میزان در 11 ماه گذشته رسید

بخشی از کتاب/ زمین انسان ها

سیارک قاتل در فکر انتقام از زمین است

12 عنوان شکایت و 8 پنجره بسته در فوتبال ایران

افت فشار و قطع آب در برخی مناطق شهر یزد/ آبرسانی با تانکر به 23 محله این شهر

بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از معدن دره زرشک

کنترل هوشمند فاصله طولی خودروها برای نخستین‌بار در یزد اجرا شد

روز پرحادثه اورژانس استان یزد

بازدید بیش از 300 هزار میهمان نوروزی از جاذبه های گردشگری و طبیعی مهریز

ساروی و معصومی در صدر بهترین کشتی‌گیران ماه جهان

کشتی‌گیران ایران در فهرست کاندیداهای برترین‌های ورزش سال 1403

اتحادیه جهانی کشتی ساروی و معصومی را در صدر بهترین‌های جهان معرفی کرد

قطع 12 ساعته آب در انتظار مشترکان بدمصرف آب تهران

بیت‌کوین در مسیر صعودی گام برداشت

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

نیکلسون، خاور شناسی که هرگز به شرق سفر نکرد

ناسا، نزدیکتر از همیشه به شناسایی حیات فرازمینی

پایان حضور ستاره پرتغالی در میلان

بیانیه باشگاه صنعت مس رفسنجان در واکنش به اتفاقات اخیر

رئال دل آنچلوتی را زد

دعوای یزدی‌ها و اصفهانی‌ها بر سر آب

دعوای یزدی‌ها و اصفهانی‌ها بر سر آب / انتقال آب ضرورت داشت؟

اعزام تانکرهای آبرسانی به 23 محله شهر یزد

تبریک مدیرکل ورزش و جوانان استان بمناسبت عید سعید فطر

ریزش بورس آمریکا به خاطر ترس از رکود

سهامداران عدالت حتما بخوانند

طلای جهانی حوالی رکورد جاخوش کرد

«اسپیس‌ایکس» اولین ماموریت سرنشین‌دار را بر فراز قطب‌های زمین پرتاب کرد

سیتی امیدوار به بازگشت هالند در پایان فصل

محبی بهترین بازیکن روستوف در دیدار با آکرون

باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان و حل مشکل بن یدر

مدال برنز مهمدی به نقره تبدیل شد

دوازدهم فروردین ماه نماد عزت، اقتدار و همبستگی ملی

اوقات شرعی سه شنبه 12 فروردین در یزد

آمار تولید و فروش خودروهای مونتاژی در سال گذشته

پیش‌بینی جدید مشاوران املاک درباره قیمت مسکن در سال 1404

پیشنهاد فیلم و کتاب نوروزی به انتخاب‌ منصور ضابطیان

نمایش فناوری ارتباطات با پرتاب ماهواره جدید چین

توقف دوومیدانی پشت خط ورزش مدارس به ریشه ورزش قهرمانی آسیب می‌زند

در سال گذشته چند نفر وام فرزندآوری گرفتند؟

تحلیل هوش مصنوعی از منظر علوم انسانی در «خردورزی» هفتم