خبر یزد

آخرين مطالب

اورونوف و خاطره فراموش نشدنی در زمین نساجی ورزشی

اورونوف و خاطره فراموش نشدنی در زمین نساجی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 / اوستون اورونوف پس از بازگشت از مصدومیت، در بازی مقابل استقلال خوزستان فیکس شد و حالا امیدوار است در دیدار با نساجی، بار دیگر بدرخشد.
 اوستون اورونوف، وینگر ازبکستانی پرسپولیس، در دیدار هفته بیست و پنجم لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان پس از مدت‌ها به ترکیب ثابت سرخ‌ها بازگشت. این بازی که روز 16 فروردین 1404 در ورزشگاه آزادی برگزار شد، با تساوی بدون گل به پایان رسید و پرسپولیس دو امتیاز حساس را از دست داد.
اورونوف که به تازگی از مصدومیت بازگشته بود، 74 دقیقه در زمین حضور داشت و اگرچه نتوانست درخشش همیشگی‌اش را به نمایش بگذارد، اما نشانه‌هایی از تلاش و انگیزه را در بازی‌اش نشان داد.
اورونوف که در این فصل به دلیل مصدومیت‌های متعدد، بازی‌های را از دست داده، در دیدار مقابل استقلال خوزستان به وضوح از آمادگی کامل بدنی برخوردار نبود. با این حال، او با حرکات تکنیکی و تلاش برای نفوذ از جناحین، سعی کرد به تیمش کمک کند. طبیعی است که پس از دوری طولانی از میادین، این وینگر ازبک نتواند به سرعت به فرم ایده‌آل خود بازگردد، اما حضور 74 دقیقه‌ای او در زمین، نشان‌دهنده اعتماد اسماعیل کارتال به توانایی‌هایش بود. هرچند اورونوف در این بازی موفق به گلزنی یا دادن پاس گل نشد، اما تلاش او برای هماهنگی با تیم و بازگشت به روزهای اوجش، نویدبخش آینده‌ای بهتر است.
این در حالی است که اورونوف فصل گذشته در قائمشهر، یکی از بهترین نمایش‌های خود با پیراهن پرسپولیس را به ثبت رساند. در بازی هفته بیست و ششم فصل 1402-1403 مقابل نساجی، او با دبل تماشایی‌اش، سرخ‌ها را به پیروزی 2 بر 1 رساند. در آن دیدار، پرسپولیس پس از اخراج سروش رفیعی در دقیقه 50، ده نفره شده بود و نساجی در دقیقه 60 به گل تساوی رسید. اما اورونوف با یک گل انفرادی فوق‌العاده در شرایطی که تیمش تحت فشار بود، بار دیگر پرسپولیس را پیش انداخت و سه امتیاز ارزشمند را برای سرخ‌ها به ارمغان آورد. آن درخشش، اورونوف را به یکی از محبوب‌ترین بازیکنان پرسپولیس تبدیل کرد و هواداران را به آینده‌ای درخشان با او امیدوار کرد.
حالا، یک سال بعد، اورونوف در آستانه بازگشت به ورزشگاه وطنی قائمشهر است؛ جایی که خاطره‌ای شیرین از درخشش او در ذهن هواداران پرسپولیس حک شده است. پرسپولیس که با 48 امتیاز در رده سوم جدول قرار دارد، در بازی هفته بیست و ششم مقابل نساجی به دنبال انتقام شکست دور رفت و کسب سه امتیاز برای نزدیک شدن به صدر جدول است. اورونوف که پس از بازی مقابل استقلال خوزستان، با انگیزه بیشتری تمرینات خود را دنبال می‌کند، امیدوار است بتواند بار دیگر در قائمشهر بدرخشد و خاطره خوش فصل گذشته را تکرار کند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/709283/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

آرزوی لیونل مسی برای خط دفاعی بارسلونا!

راه‌حل قطعی برای ‏VAR‏؛ داور را حذف کنید!‏

انگاپت در تیم والیبال فولاد؛ لئون از دست عطایی پرید

چادرملو و آلومینیوم به تساوی بدون گل رضایت دادند

باد و گلر ملی‌پوش علیه گلزنی ستاره یزد(عکس )

اظهارنظر بحث‌برانگیز وزیر ورزش درباره بیرانوند

رکورد مشارکت 20 هزار نفری در جشنواره ورزشی بهشت

ترک اعتراض‌آمیز قهرمان طلایی المپیک پس از انتخاب طارمی

قویترین مرد ایران راهی سیبری شد

حمید بنی تمیم: رقابت 200 ورزشکار و استقبال پرشور مردم از مسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جام شاهد در اندیمشک

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

گزارش صداوسیما از ماجرای توزیع عادلانه یارانه انرژی

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

داستانک/ حکایت زندگی

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

داستانک/نقل قول بد

تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود

جایزه 250 هزار دلاری برای کشف 1.5 میلیون شی پنهان در فضا

حاجی عیدی بازی مقابل استقلال را از دست داد

پرداخت 3 هزار میلیارد ریال تسهیلات انرژی خورشیدی در یزد

گلریزان زورخانه‌ای یزدی‌ها برای آزادی زندانیان

گزینش نفس‌گیر در آزمون هول‌هولکی استخدام معلم

سال جدید را با تندرستی آغاز کنیم

اخباری: بازی تحت تاثیر ورزش باد و سردی هوا قرار گرفته بود

درخشش بانوان هندبالیست ایران با حمایت ایرانسل در حضور رئیس‌جمهوری

استاندار یزد: در ‌اسارت ‌کلاس آموزش کونگ‌فو ‌برگزار کردم

زمان برگزاری حراج جدید شمش طلا

کارتال: خیلی خوب برای بازی مقابل سپاهان آماده شدیم

فقر جامعه را نباید به کمیته امداد نسبت داد

وضعیت آب و هوا یزد فردا جمعه 29 فروردین ماه 1404 | هواشناسی یزد 29 فروردین ماه

سلامت مردم در اولویت سیاست‌های اقتصادی استان است

تحویل 1400 واحد و 3500 زمین نهضت ملی مسکن در سال جاری رقم خواهد خورد

توفان اخیر با سرعت 137 کیلومتر بر ساعت در منطقه منشاد رخ داد / ثبت خسارات متعدد در استان یزد

یزد در مسیر تبدیل شدن به قطب انتقال خون جنوب شرق کشور است

خلاصه بازی آلومینیوم اراک 0 – چادرملو اردکان 0

آلومینیوم اراک 0-0 چادرملو؛ تقسیم امتیازات در روز سرد اراک

سرمربی فصل بعد شهداب مشخص شد

4600 باستانی‌کار در 112 زورخانه استان ساماندهی شدند

پیام ویژه «تیم ملی» برای مهدی طارمی

پیام ویژه تیم ملی فوتبال ایران برای مهدی طارمی + جزئیات

اظهارنظر وزیر ورزش در مورد فسخ قرارداد بازیکنان

وزیر ورزش: جدایی از یک تیم حق بازیکن است

ضرورت تأمین فضاهای ورزشی در شهرک قدس قم

بازنشستگان کارگری در انتظار حقوق فروردین؛ ده روز زندگی با 500 هزار تومان!

تبدیل پسماند به سوخت جامد