مدیریت ورزش خراسانرضوی به یک بانو رسید
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - محبوبه میرزاییراد به عنوان سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی منصوب شده است و این نخستین باری است که یک بانو مدیریت ورزش استان را در دست میگیرد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، با حکم احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان کشور؛ محبوبه میرزاییراد به عنوان سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی منصوب شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این نخستین بار در تاریخ ورزش استان خراسان رضوی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است که یک بانو بر صندلی مدیریت اداره کل ورزش و جوانان تکیه می زند.
«علیرضا تاجفیروز» از 27 خرداد ماه سال 1402 به عنوان مدیرکل کل ورزش و جوانان خراسان رضوی فعالیت داشت و امروز این پست مدیریتی را به محبوبه میرزاییراد تحویل می دهد.
رئیس اداره منابع انسانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی و فعالیت در هیئت ورزشی گلف استان از سوابق ورزشی محبوبه میرزاییراد است.
انتهای پیام/282
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷:۳۱
-
۷ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710944/