پیام سرمربی نیوکسل از بیمارستان؛ یونایتد را عالی بردید!
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - ورزش 3 /ادی هاو پس از چند روز بیماری، روز جمعه به بیمارستان منتقل شد و موفق نشد در بازی امروز تیمش برابر منچستریونایتد در ورزشگاه سنت جیمزز پارک حاضر شود.
جیسون تیندال، دستیار او، به جای هاو روی نیمکت نشست و نیوکسل تحت هدایت او با نتیجه 4-1 تیم روبن آموریم را در هم کوبید و به رتبه چهارم جدول لیگ برتر صعود کرد. ساندرو تونالی گل اول را با یک ضربه پرقدرت به ثمر رساند و اگرچه آلخاندرو گارناچو برای منچستر گل تساوی را زد، اما در نیمه دوم پیروزی نیوکسل به هیچ وجه در خطر نبود.
بازار ![]()
هاروی بارنز با استفاده از پاس زمینی جیکوب مورفی، گل دوم را به راحتی وارد دروازه کرد و سپس با یک حرکت تهاجمی از میان مدافعان منچستر عبور کرد و توپ را به گوشه بالای دروازه فرستاد تا اختلاف را بیشتر کند. سپس، آلتای بایندیر، دروازهبان منچستر، با اشتباهی فاحش، توپ را در موقعیتی خطرناک از دست داد و منجر به گل چهارم نیوکسل توسط برونو گیمارش شد.
این پیروزی برای نیوکسل جهت کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا در فصل آینده بسیار حیاتی بود و به دلیل وضعیت جسمانی ادی هاو، اهمیت احساسی ویژهای هم داشت. تیندال پس از بازی تأیید کرد که هاو بازی را تماشا کرده، اما هیچ نقشی در انتخاب ترکیب یا تاکتیکها نداشته است.
تیندال در گفتوگو با اسکای اسپورت گفت: «قبل از اینکه برای مصاحبه بیایم، پیامی از او دیدم که در آن از عملکرد تیم تمجید کرده بود و به بازیکنان تبریک گفته بود که بازی را عالی بردیم. او توانست بازی را تماشا کند و مطمئنم این پیروزی روحیهاش را بالا برده.»
وقتی از او پرسیده شد که آیا هاو در جریان بازی دخالتی داشته، تیندال پاسخ داد: «نه، او به تصمیماتی که ما میگیریم اعتماد داشت. ما مدت زیادی است که با هم کار میکنیم و در اوایل هفته توانستیم کمی با هم صحبت کنیم. فکر میکنم او به همه اعضای تیم اعتماد کرد تا نمایشی ارائه دهند که به آن افتخار کند و بازیکنان کاملاً این کار را انجام دادند.»
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۳:۲۶
-
۱۰ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/711036/