خبر یزد

آخرين مطالب

افزایش احتمال بروز خاموشی‌ها؛ برق مراکز حساس تامین می‌شود اقتصادي

افزایش احتمال بروز خاموشی‌ها؛ برق مراکز حساس تامین می‌شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایرنا /همزمان با احتمال بروز خاموشی های بیشتر در کشور، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو از اقدامات گسترده این وزارتخانه برای تامین برق اضطراری در مراکز حیاتی از جمله نانوایی‌ها، کارخانه‌های آرد، تصفیه‌خانه‌ها و چراغ‌های راهنمایی خبر داد.
روزهای اخیر بروز خاموشی ها در برخی مناطق کشور به نگرانی ها درباره وضعیت تامین برق دامن زد.
پس از بروز این خاموشی ها، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) ضمن عذرخواهی از مردم بابت اطلاع رسانی نشدن خاموشی ها، علت آن را از مدارخارج شدن نیروگاه اتمی بوشهر، به اتمام نرسیدن برنامه تعمیرات نیروگاهی و کاهش حجم آب سدهای دارای نیروگاه برق‌آبی دانست و بر مدیریت مصرف از سوی همگان تاکید کرد.
پس از آن برخی شرکت های توزیع برق در سراسر کشور نسبت به انتشار جداول خاموشی ها اقدام کردند و روزانه برنامه های خاموشی را اعلام می کنند.
با توجه به تداوم شرایط بروز خاموشی ها از یک سو و گرمتر شدن دمای هوا که وسایل سرمایشی بیشتری را وارد مدار می کند، احتمال بروز خاموشی ها بیشتر شده است.
بازار
تامین برق مراکز حساس
در همین زمینه، سیف‌الله آقابیگی، مدیرکل پدافند غیرعامل وزارت نیرو، از تمهید گسترده این وزارتخانه برای حفظ خدمات حیاتی در این شرایط خبر داد.
وی با تاکید بر اینکه استمرار خدمات در بخش‌های مختلف، رسالت اساسی وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان است، خاطرنشان‌کرد: در شرایطی که ممکن است میزان تولید برق در برخی ایام کمتر از میزان مصرف شود، وزارت نیرو همه تلاش خود را برای جبران این ناترازی و جلوگیری از بروز اختلال در خدمات به‌کار گرفته است.
مدیرکل پدافند غیرعامل وزارت نیرو با اشاره به لزوم رعایت الگوی مصرف بهینه توسط مردم، افزود: در برخی موارد و بازه‌های زمانی، کاهش تولید انرژی می‌تواند منجر به ناترازی و محدودیت در تامین برق شود و این موضوع در حوزه انرژی گاز نیز مصداق دارد.
ضرورت استفاده از مولدهای اضطراری
آقا بیگی با بیان اینکه تأمین انرژی برای مراکز حیاتی بدون وقفه ادامه خواهد داشت، ادامه داد: در این راستا، از ظرفیت مولدهای برق اضطراری در تاسیسات مختلف از جمله تصفیه‌خانه‌ها، چاه‌ها، منابع تولید و توزیع آب و سامانه‌های حساس وزارت نیرو استفاده شده است.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر تأسیسات داخلی وزارت نیرو، دستگاه‌های خارج از این مجموعه نیز مکلف به پیش‌بینی سامانه‌های مولد برق اضطراری هستند تا در صورت قطع برق سراسری، خدمات حیاتی همچنان برقرار بماند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت گفت: طبق دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی سازمان پدافند غیرعامل، ضرورت دارد که نانوایی‌ها، کارخانه‌های آرد، سیلوهای ذخیره گندم و سایر مراکز تأمین آذوقه عمومی به مولدهای برق اضطراری مجهز شوند.
آقابیگی افزود: این مولدها باید در هر شرایطی آماده به کار بوده و در صورت قطع برق، فرآیند پخت نان، تولید و عرضه آرد و ذخیره‌سازی گندم دچار اختلال نشود.
تامین برق اضطراری برای چراغ های راهنمایی
وی همچنین با اشاره به اهمیت عملکرد درست چراغ‌های راهنمایی در شرایط بحرانی، تاکید کرد: عملکرد مناسب این زیرساخت‌ها در مدیریت ترافیک و ایمنی شهری از اهمیت زیادی برخوردار است و تأمین برق اضطراری برای آنها نیز در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل دفترمدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: هدف ما این است که حتی در صورت قطع شبکه برق سراسری، هیچ‌گونه خللی در تامین نیازهای اساسی مردم وارد نشود. استمرار خدمات، وظیفه‌ای همگانی و غیرقابل چشم‌پوشی است که تحقق آن مستلزم هماهنگی و آمادگی کامل همه دستگاه‌های اجرایی است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/711688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عضلات، تمرین‌های ورزشی را به خاطر می‌سپارند!

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 28 فروردین‌ماه

مستند شهدای مدافع امنیت یزد ساخته می‌شود

پیش‌بینی تندباد با انتقال گردوغبار از مناطق مجاور به استان یزد

️گرفتن مالیات از خانه‌های خالی ، خالی‌بندی بود؟

هوای آمدنت دیشبم به سر می زد

خلاصه بازی رئال مادرید 1 - آرسنال 2

خلاصه بازی اینتر 2 - بایرن مونیخ 2

پیش بینی تند باد با انتقال گردوغبار از مناطق مجاور به استان یزد

چرا قیمت دلار بیش از 100 درصد بالا رفت اما قیمت موادمخدر نه!

نوآوری جالب ژاپنی‌ها؛ خانه‌هایی که هنگام زلزله با فشار هوا از زمین جدا می‌شوند

اوقات شرعی پنجشنبه 28 فروردین در یزد

ناهید کیانی و مهدی طارمی؛ آقا و بانوی سال 1403 کشور

لزوم ترویج فرهنگ پهلوانی و زورخانه‌ای در جامعه

ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز

خطیبی: برای سرمربیگری با سه تیم حرف زدم

اگر دیسک کمر دارید حتما بخوانید!

حسن‌پور: 2 تماشاگر را در جریان دیدار فینال لیگ برتر والیبال بازداشت کردیم

اگر دیسک کمر دارید؛ این کارها را انجام ندهید

بدن و ذهن مسی آماده جام جهانی 2026 است

کمتر از چهار میلیون تومان برای یک سال ورزش کشور!

آرتتا: بعد از پنالتی ساکا دوست داشتم بمیرم!

قهرمانان سال 1403 ورزش ایران معرفی شدند؛ انتخاب خبرساز مهدی طارمی به عنوان مرد سال!

مراسم اختتامیه قهرمان ایران؛ طارمی آقای ورزش کشور شد

طارمی آقای ورزش ایران شد، کیانی بانوی ورزش ایران

اگر دیسک کمر دارید، این 5 کار را هرگز انجام ندهید | موثرترین درمان دیسک کمر بدون جراحی

شعبانی: روحیه پهلوانی باید با الگوگیری از امیرالمؤمنین(ع) احیا شود

ملانوری: پروژه ساخت زورخانه بین‌المللی همدان هفته دولت تکمیل خواهد شد

مراسم رونمایی از کتاب «دم زهرایی» در همدان برگزار شد

زنگ ترویج فرهنگ پهلوانی در قم نواخته شد

دورخیز 9 کشور برای میزبانی جام ملت‌های آسیا؛ ما هیچ، ما نگاه!

سیو دیدنی زومر مانع از گل تساوی بخش بایرن مونیخ شد

تأمین نیاز ارزی تولیدکنندگان اولویت وزارت صمت است

بررسی ظرفیت‌های باغ جهانی دولت‌آباد

پزشکیان: همه باید تلاش کنیم ایران بهترین و برترین باشد

باید در همه ورزش‌ها از فرهنگ پهلوانی بهره بگیریم | اخبار ورزشی

مراسم برترین های ورزش ایران/ فدراسیون کشتی بهترین فدراسیون ورزشی سال شد

قول دنیامالی به طراحی برنامه چهارساله برای حضور در المپیک

فرهنگ پهلوانی در گلستان تجلیل شد؛ زورخانه، مدرسه اخلاق و جوانمردی

گل اول آرسنال توسط ساکا در دقیقه 71

فرصت سوزی اولیس در مقابل دروازه اینتر

گل اول رئال مادرید توسط وینیسیوس در دقیقه 67

ورود مهدی طارمی به زمین در دقیقه 81

گل دوم بایرن مونیخ توسط دایر در دقیقه 78

علت سردرد هنگام ورزش چیست، حتی با نوشیدن آب کافی؟

علیرضا دبیر پس از انتخاب به عنوان برترین فدراسیون چه گفت؟

استقبال باشکوه از کاروان “امید ایران” و تقدیر از دانش‌آموز مدال‌آور منطقه 14

پزشکیان:همه باید تلاش کنیم ایران بهترین و برترین باشد/ قهرمانان افتخار کشور هستند

مدیرعامل استقلالی اخراجی های حاشیه ساز را تهدید کرد؛ برای آخرین بار هشدار می دهم!

استاندار یزد از علیرضا بیرانوند دلجویی کرد