خبر یزد

آخرين مطالب

فلیک: همیشه نمی‌توان خوب بود ورزشی

فلیک: همیشه نمی‌توان خوب بود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / سرمربی بارسلونا با وجود شکست تیمش در دیدار برابر بوروسیا دورتموند به ستایش از عملکرد شاگردانش پرداخت و حضور تیمش در دور نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا را دستاوردی بزرگ دانست.
بارسلونا نخستین شکستش در سال 2025 را پذیرا شد. آبی‌اناری‌ها در بازی برگشت دور یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مهمان بوروسیا دورتموند بودند و با نتیجه سه بر یک شکست خوردند ولی پیروزی چهار بر صفر در بازی رفت باعث شد تا کاتالان‌ها راهی دور نیمه‌نهایی شوند.
به نقل ال‌موندو، سرمربی بارسلونا در نشست خبری پایان بازی گفت: با حریفی بسیار قوی روبه‌رو شدیم و جو بازی شگفت‌انگیز بود. دشوار است که در چنین بازی‌هایی شرکت کنید. در نهایت ما صعود کردیم و این هدف ما بود. لیگ قهرمانان بهترین رقابت باشگاهی در جهان است. حضور در میان چهار تیم برتر برای باشگاه و تیم اتفاقی عالی است. حضور در نیمه‌نهایی برای اولین بار در شش سال گذشته دستاورد بزرگی است.
هانس دیتر فلیک درباره تقابل اینتر و بایرن‌مونیخ و اینکه دوست دارد در نیمه‌نهایی با کدام تیم روبه‌رو شود، گفت: در خانه خواهم نشست و از تماشای بازی لذت خواهم برد. ترجیح می‌دهم هیچکدام را بر دیگری ترجیح ندهم!
این صحبت هانسی فلیک در حالی است که او پیش از این هدایت بایرن مونیخ را بر عهده داشت و با این تیم قهرمانی سه‌گانه را تجربه کرد.
سرمربی بارسلونا در ادامه صحبت‌هایش گفت: ما دو بازی برابر دورتموند انجام دادیم. در اولین بازی چهار بر صفر بردیم و اینجا سه بر یک باختیم. معتقدم به دلیل تلاش‌ و عملکرد خوبمان به نیمه‌نهایی رسیدیم. دورتموند برای ما بسیار دشوار بود و فضای بازی استثنایی بود ولی ما در نیمه‌نهایی هستیم. مهم است که بازی امروز را تحلیل کنیم ولی ما بازی‌های متوالی زیادی انجام دادیم و به هر حال احتمال شکست هم وجود دارد. همیشه می‌خواهیم عملکرد یکسانی داشته باشیم ولی این کار همیشه ممکن نیست. ما هنوز به خودمان اعتماد داریم اگر چه در این بازی به مشکل خوردیم. با وجود شکست در نیمه‌نهایی هستیم و باید به آن نگاه امیدوارانه‌ای داشته باشیم. آنچه را تیم به دست آورده، شایسته تحسین است. مسیر هنوز طولانی است و ما به پایان نرسیده‌ایم. امروز روزی برای شادی است. در رختکن شادی زیادی نبود و من به آنها یادآور شدم که ما در نیمه‌نهایی هستیم و پس از آن فضا کمی تغییر کرد و بازیکنان شروع به شادی بیشتری کردند.
بازار
فلیک درباره نیمکت‌نشینی پدری و اینکه آیا به او استراحت داد، گفت: بله. پدری در هفته‌های اخیر بسیار بازی کرده بود و نیاز به استراحت داشت. معتقدم حضورش حتی به عنوان بازیکن تعویضی مهم بود؛ چه در حمله و چه در دفاع.
سرمربی بارسلونا در پایان گفت: با آنکه شکست خوردیم اما نباید ارزش کار ما را نادیده گرفت. حضور در نیمه‌نهایی دستاورد بزرگی است و باید بیشتر درباره ارزش آن صحبت کنیم. همه می‌دانند که این بارسلونا در فصل جاری چه عملکرد خوبی داشته است و نباید همه چیز را به خاطر یک شکست زیر سوال برد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/712005/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجمع طلاب و روحانیون یزد در حمایت از مردم غزه

تشخیص نارسایی دریچه قلب با گوشی پزشکی ممکن می‌شود

این ربات با طعم انار خورده می شود؛ نتیجه ادغام غذا و ماشین

چت‌بات هوش مصنوعی «کلود» اکنون می‌تواند Gmail کاربران را بخواند

کدام قاره زمین سریع‌تر حرکت می‌کند؟

دقت ناوبری کوانتومی جی پی اس را زمین زد!

مدیر فنی آکادمی استقلال معرفی شد

دومین خط‌ خورده بزرگ والیبال لهستان مشخص شد

تیم ملی والیبال ساحلی ایران برنزی شد

جده، خطرناک‌ترین پیست فرمول یک

واکنش قهرمان کشتی المپیک به هدایت تیم ملی عربستان: هیچ قراردادی امضا نکردم

باشگاه استقلال به یک خشکشویی 4 میلیارد بدهکار است!

مطیعی سرپرست فدراسیون سوارکاری شد

هوایی پایدار با دمایی متعادل در استان یزد

کشف و جمع‌آوری 126 دستگاه ماینر غیرمجاز در یزد

رونمایی از سامانه کندو در یزد

نقره داغ شدن یک نانوایی متخلف در مهریز

ثبت نام از داوطلبان احراز پست ریاست و اعضای هیأت رئیسه فدراسیون کاراته

از کُستی زرتشتی‌ها تا کمر بستن به نام مرتضی علی(ع)/ جاوید: هر زنگ و صلوات نشانه رتبه پهلوان در زورخانه است

پرسپولیسی سابق عامل تنها برد گل گهر برابر استقلال – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

جاوید: هر زنگ و صلوات نشانه رتبه پهلوان در زورخانه است

مرضیه پرورش‎نیا در قبرس شلیک می‎کند | افرا ورزش

واکنش قالیباف به تذکرات نمایندگان درباره قطعی و ناترازی برق

عضو کمیسیون صنایع مجلس: فشار مالیاتی بر مسکن خالی، مانع تولید می‌شود

جزئیات اجرای طرح کالابرگ؛ هیچ یک از دهک‌ها حذف نمی‌شوند

صعود قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 88 هزار تومان ماند

وزیر نیرو: تابستان بهتری پیش رو داریم

اینترنت گران می‌شود؟

رشد 23 هزار واحدی شاخص کل بورس

عضو اتحادیه بارفروشان: گوجه سبز قاچاق را از ترکیه وارد کردند و در تجریش کیلویی 4 میلیون فروختند!

عزم استان یزد جهت تسهیل سرمایه‌گذاری در صنایع کم آبخواه

رئیس جمهور در پیامی کسب 86 مدال رنگارنگ و افتخارآفرین و عناوین متعدد قهرمانی دختران و پسران ورزشکار عزیز کشورمان را در عرصه رقابت‌های المپیک 2025 دانش‌آموزان جهان در صربستان، نشان از استعداد، توانمندی، تلاش و پشتکار همه این آینده‌سازان کشور دانست.

بازدید سرپرست موسسه ایثار از مرکز فرهنگی ، ورزشی و توانبخشی ایثار قم با هدف ارتقای خدمات به ایثارگران

توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد توجه قرار می‌گیرد

نظام‌نامه مددکاری و طرح پایش سلامت جامعه ایثارگری اجرایی می‌شود

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان جنوبی

نشان‌های «لاک‌پشت پرنده» اهدا شد

800 اثر به جایزه ادبی قلم هه‌ژار ارسال شد

کوچک‌ترین ضربان‌ساز قلب جهان؛ تزریق‌پذیر، بی‌سیم و قابل‌جذب در بدن

آسمان در انتظار بارش شهابی «شلیاقی» و هم‌نشینی «ماه و قلب العقرب»

چشمان هوشمند در قلب صنعت؛ سامانه‌ای که خطا را پیش از وقوع شناسایی می‌کند

خداحافظی نجارها با مداد پشت گوش!

ادعای جالب رونی: رشفورد هنوز می‌خواهد برای یونایتد بازی کند

روز برنزی دوومیدانی ایران در قهرمانی آسیا

جلسه با تقوی برای حل چالش پیاتزا و بازیکنان فولاد سیرجان

نامه سرگشاده نماینده مجلس خطاب به تاج و دنیامالی

پرسپولیس همچنان در انتظار تأیید فیفا برای پرداخت طلب دیاباته

رونالدو ثروتمندترین ورزشکار تاریخ

تصاویر/ نمایندگان مختلف ارتـش با ارستاندار یزد دیدار کردند

قیمت امروز آهن آلات –چهارشنبه 27 فروردین ماه 1404/ بازار آهن‌آلات بین آرمان‌گرایی تولید و واقعیت رکود