خبر یزد

آخرين مطالب

بمناسبت بزرگداشت ترویج فرهنگ پهلوانی اجرای آیین ورزش باستانی در بندرعباس برگزار شد فرهنگی

بمناسبت بزرگداشت ترویج فرهنگ پهلوانی اجرای آیین ورزش باستانی در بندرعباس برگزار شد
  بزرگنمايي:

خبر یزد - آیین بزرگداشت فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای با اجرای حرکات باستانی با حضور جمعی از ورزشکاران استان همراه با آیین تجلیل از خانواده شهدای ورزشکار و تجلیل از پیشکسوتان رشته زورخانه‌ای و پهلوانی در امامزاده سید مظفر بندرعباس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، مراسم گرامیداشت فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای با اجرای حرکات باستانی شامگاه روز سه شنبه با حضور مظفر مهری خادمی نسب مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان،سردار امیری جانشین فرماندهی سپاه امام سجاد (ع)،سرهنگ دانشور مسئول بسیج ورزشکاران استان،عامری معاون جوانان اداره کل،کوهکار رئیس هیات ورزش باستانی و پهلوانی استان، فرامرز اعیانی معاون سازمان فرهنگی ورزشی اجتماعی شهرداری بندرعباس ، امین رئیسی رئیس اداره ورزش وجوانان شهرستان بندرعباس ،مسوولان ستادی ورزش و جوانان استان و روسا و نواب رئیس هیات های ورزشی استان در امام زاده سید مظفر بندرعباس برگزار شد.
مظفرمهری خادمی نسب ، مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان در این آیین ضمن قدردانی از هیات ورزش زورخانه ای و پهلوانی استان و حوزه فرهنگی اداره کل اظهار کرد: ورزش زورخانه‌ای با کمک کردن و پرداختن به معنویت انسان دست مردم را گرفته و حتی در برخی موارد این روحیه پهلوانی دست متجاوز را از این سرزمین دور کرده است، پس جا دارد از این ورزش حمایت‌های بیشتری شود.
وی تصریح کرد: ورزش پهلوانی یا باستانی تلفیقی از فرهنگ و سنن ایرانیان و آموزه های دین مبین اسلام است که سابقه طولانی در کشور ایران دارد و نقش موثری در ترویج و تقویت روحیه پهلوانی و جوانمردی در بین اقشار مختلف و موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی شده است، به همین دلیل ترویج و توسعه آن بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل ورزش وجوانان هرمزگان در بین از سخنانش ضمن قدردانی و تشکر از همکاری بسیج ورزشکاران استان در اجرای این برنامه بسیار منسجم و هماهنگ بیان داشت: ورزش زورخانه‌ای و منش پهلوانی، میراث معنوی و فرهنگی گران‌بهایی است که باید با همراهی جامعه ورزشی و نهاد‌های فرهنگی، بیش از پیش در جامعه نهادینه شود. بسیج ورزشکاران نیز در این مسیر نقش‌آفرینی جدی خواهد داشت.
خادمی در ادامه ورزش زورخانه ای و پهلوانی استان را دارای پیشینه پرافتخاری دانست و گفت: این رشته اصیل در استان را باید با یک برنامه ریزی مناسب به جایگاه اصلی خود بازگردد.
متولی ورزش وجوانان هرمزگان با اشاره به ویژه برنامه‌های هفته منش پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای و روز قشر بسیج ورزشکاران در استان ، اظهار داشت: این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ پهلوانی، اخلاق‌مداری در ورزش و پاسداشت ارزش‌های اسلامی و انقلابی در بین جامعه ورزش در قالب روز شمار این هفته برگزار می‌شود.
در این برنامه ورزشکاران هیات پهلوانی و ورزش های زورخانه ای استان به اجرای حرکات نمایشی در امامزاده سید مظفر بندرعباس پرداختند.
در پایان از خانواده شهدای ورزشکار، ورزشکاران و پیشکسوتان هیات زورخانه ای تجلیل بعمل آمد.
در تقویم رسمی کشور روز 17 شوال مطابق با 18 اردیبهشت ماه آغاز هفته ترویج فرهنگ پهلوانی و ورزش‌های باستانی است، این مناسبت برابر با سالروز جنگ خندق و نبرد دلیرانه حضرت علی (ع) با عمروبن عبدود است و مرام پهلوانی حضرت علی (ع) در آن روز که حتی در میدان جنگ هم خصلت جوانمردی و پهلوانی را رعایت کرد، به عنوان روز ترویج فرهنگ پهلوانی نامگذاری شده است تا الگویی برای ورزشکاران و جوانمردان ارائه شود.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/712856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

تصاویر؛ کورس شتردوانی در شاهدیه

توسعه زیرساخت های ورزشی اندیمشک و حمایت شغلی از قهرمانان ورزشی باید در اولویت باشد

پیام مهدی طارمی برای مردم ایران + عکس

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

زنگ خطر شیوع بیماری کشنده در یزد/ آمار موارد ابتلا؛ بیماران ایرانی هستند یا اتباع؟

زنگ خطر شیوع بیماری کشنده در یزد به صدا درآمد

اجرای ورزش باستانی در تربت جام

یک دلیل پنهان برای عدم کاهش وزن زنان، حتی با رژیم و ورزش

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

علیرضا منصوریان: استقلال و پرسپولیس هستند که پیشکسوتان را بزرگ می‌کنند

ساکت به نساجی برگشت!

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

شعر ترکی استاد شهریار

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

کارتال: پرسپولیس از سال گذشته رو به اُفت رفته است

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر

نیازمند هشت سال از پرسپولیس گل نخورده!

کارترون: پنالتی ما را نگرفتند؛ بازیکن پرسپولیس هم اخراج نشد

فک بازیکن حریف را شکست، فقط کارت زرد گرفت!‏

صعود رون و خاچانوف به نیمه نهایی ATP-500 بارسلونا

کاراته وان مصر؛ حذف عسگری و برزویی

شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله