قول وزیر راه به مستاجران؛ دولت خریدار مسکن خواهد شد
اقتصادي
بزرگنمايي:
خبر یزد - ایرنا /وزیر راه و شهرسازی از ورود دولت برای خرید مسکنهای آماده تحویل به منظور اجارهداری خبر داد که با اولویت به زوجهای جوان و دهکهای پایین درآمدی تعلق خواهد گرفت.
فرزانه صادق روز پنجشنبه در خاتمه نشست پایش طرحهای حمایتی مسکن و برنامهریزی برای اجرای بسته حمایتی استیجار در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه اخیر شورای عالی مسکن با حضور رئیس جمهور اظهار داشت: این جلسه جزو معدود جلسات شورای عالی مسکن بود که همه اعضا و وزرا در آن حضور داشتند که نشان دهنده دغدغهمندی همه اعضای دولت و اعضای شورا در این خصوص است.
وی بیان داشت: در جلسه شورای عالی مسکن توانستیم در حوزه تسهیلات در دو بخش تسهیلات قرض الحسنه برای دهکهای کم درآمد و تحت پوشش و همچنین تسهیلات با نرخ 23 درصد را مصوب کنیم.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در این جلسه 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه و 200 هزار میلیارد تومان تسهیلات با بهره 23 درصد برای موضوع ودیعه مسکن مصوب شد.
وی اظهار داشت: تشکیل هیات عالی بانکها قبل از جلسه شورای عالی مسکن و هماهنگی که با بانکها انجام شده بود به نوعی ضمانت اجرایی این بسته استیجار خواهد بود.
بازار ![]()
صادق ادامه داد: در جلسه امروز با حضور مدیران کل راه و شهرسازی سرتاسر کشور مقرر شد شورای مسکن استانها با حضور استانداران در اولین فرصت تشکیل شود و فرایند دسترسی به تسهیلات تشریح شود تا مردم دچار سردرگمی نشوند.
وی گفت: اطلاعات مربوطه در سایت وزارت راه و شهرسازی نیز درج خواهد شد.
این عضو کابینه دولت چهاردهم خاطرنشان کرد: دولت در موضوع خرید مسکن آماده تحویل برای اجاره داری ورود کرده که با اولویت به زوجهای جوان و دهکهای پایین ارائه خواهد شد؛ در این زمینه عدد و رقم مشخص شده اما با نیاز واقعی فاصله دارد.
وزیر راه و شهرسازی یادور شد: شورای عالی مسکن همچنین دو ماه برای تدوین آیین نامه اجارهداری که تنظیمگر اجاره خواهد بود مهلت داد.
وی گفت: در سالهای گذشته مطابق قانون سقف مبلغ اجاره بها مشخص شده بود اما در بسیاری استانها و شهرها این نرخها رعایت نمیشد، با این حال ما در بسته استیجار جدید گامی در جهت تشویق موجران برداشتیم که اگر درصد اجاره بها را رعایت کنند وام جعاله برای تعمیر مسکن دریافت خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: میزان افزایش نرخ اجاره به شورای مسکن استانها سپرده شد تا بر مبنای نرخ تورم و بر اساس بررسیهای خود ارقام را اعلام کنند.
-
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰:۲۹
-
۸ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/713446/