طرز تهیه خورشت به با ماهیچه
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - خورشت به یک غذای لوکس و بسیار مجلسی به شمار میآید که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورشت خلال خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی
مواد اولیه گوشت ماهیچه گوساله 300 گرم
به 2 عدد
پیاز 2 عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمز 1 قاشق چای خوری
زردچوبه یک قاشق چای خوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
پود دارچین 1 قاشق چای خوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
پوست لیموی تازه و رنده شده نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
طرز تهیه دو عدد پیاز را به شکل نگینی خرد و با روغن تفت دهید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وقتی خوب سرخ شد گوشت قرمز را مکعبی کنید و با ادویه های پودر دارچین، هل، زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه همراه پیاز تفت دهید. در ادامه آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد. در حینی که گوشت ها می پزد می توانید برنج را دم کنید. به ها را بدون اینکه پوستش را بگیرید و خرد کنید و با کره حدود 5 دقیقه تفت دهید و حینی که تفت می دهید رب انار، پوست لیمو رنده شده، زعفران دم کرده و نمک به آن اضافه کنید و بعد از یک دقیقه به ها را به گوشت های پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل بپزند(حدود 15 دقیقه کافی است) و خورشت جا بیفتد. هر زمان به ها نرم شدند خورشت را سرو کنید. نوش جان.

منبع خبر: همشـهری
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویشهای ملی؟ تلفات جادهای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال مارمولکبازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان
-
جمعه ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۵:۴۰
-
۱۰ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/713546/