خبر یزد

آخرين مطالب

توسعه همکاری‌های شهرداری و ارتش در حوزه‌های ورزش و سلامت فرهنگی

توسعه همکاری‌های شهرداری و ارتش در حوزه‌های ورزش و سلامت
  بزرگنمايي:

خبر یزد - شهردار تبریز در دیدار با ارشد نظامی ارتش در آذربایجان‌شرقی و اردبیل از آمادگی این نهاد شهری برای توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های ورزش و سلامت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، یعقوب هوشیار در دیدار با امیر سرتیپ‌دوم عیسی بیات که به مناسبت گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت، اظهار کرد: پایه همه اقدامات دستگاه‌های خدمات‌رسان موضوع امنیت است و اگر کوچکترین خدشه‌ای به آن وارد شود، هیچ خدمتی از سوی این دستگاه‌ها صورت نمی‌گیرد.
وی با بیان اینکه مردم ولایتمدار ایران و تبریز قدردان زحمت فرزندان ارتشی خود هستند، افزود: اقدامات ارزنده و اقتدار ارتش در دفاع از مرزهای این کشور شاید قابل بیان نباشد، ولی مردم آگاه ایران، آذربایجان و تبریز قدردان این زحمات هستند.

خبر یزد

شهردار تبریز با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر ورزشی و فرهنگی شهر و ضرورت بهره‌مندی از آنها خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های سلامت، ورزش و فرهنگ وجود دارد و شهرداری تبریز علاقمند به همکاری با همه مجموعه ها به ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران در این حوزه ها است.
وی اضافه کرد: اعتماد عمومی شهروندان به شهرداری تبریز افزایش یافته است و این اعتماد سرمایه‌ای برای این نهاد شهری است.
هوشیار امنیت کشور را در وهله اول مرهون رهبری مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و در وهله بعدی تلاش نیروی های نظامی و ارتش دانست و ادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی ایران از اوایل انقلاب ارتش تاکنون همواره رو به جلو و پیگیر بوده و همین موضوع باعث شده است دستگاه دیپلماسی کشور در مذاکرات بین‌المللی دست برتری داشته باشد.

خبر یزد

امیر سرتیپ دوم عیسی بیات، ارشد نظامی ارتش در آذربایجان‌شرقی و اردبیل نیز در این دیدار، ضمن قدردانی از زحمات شهرداری تبریز در فراهم‌ کردن مقدمات رژه روز ارتش گفت: تلاش‌های مدیریت شهری در سال‌های اخیر تبریز را تبدیل به شهری زیبا و باصفا کرده است.
وی با بیان اینکه شهرداری زحمات زیادی در حوزه‌های مختلف شهری کشیده است، شهردار تبریز را فردی محبوب و مردمی معرفی کرد.
بیات با اشاره به توان نظامی بالای ارتش جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: نیروهای ارتش کم‌توقع و برای هر موقعیت و شرایطی آماده هستند.
وی ادامه داد: هر نقطه از کشور که محرومیتی وجود داشته باشد، ارتش آنجا حضور داشته و با کمترین امکانات بیشترین سازگاری را ایجاد می کند.
ارشد نظامی ارتش در آذربایجان‌شرقی و اردبیل همچنین برای ایفای نقش در حوادث غیرمترقبه شهری در کنار شهرداری و دیگر نهادهای امدادرسان اعلام آمادگی کرد.

خبر یزد

در پایان این دیدار شهردار تبریز با اهدای لوحی، ضمن تبریک روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، از زحمات امیر سرتیپ دوم عیسی بیات قدردانی به عمل آورد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/714229/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دندانپزشکی هوشمند؛ از تشخیص دقیق تا آموزش نوین

رویکردی امیدوارکننده برای درمان سرطان و رشد مجدد مو

فردیناند: ایده‌آل من پی‌اس‌جی و بارسلوناست

جمشیدیان: سپاهان باید قهرمان بشود!

آخرین امید روانخواه مقابل استقلال!

سرمربی کلیولند به‌ عنوان بهترین مربی سال NBA انتخاب شد

واکنش مربی مطرح والیبال ایران به تصمیم سازمان لیگ

انتقاد از عدم انتخاب ساروی به عنوان آقای ورزش

8500 خادمیار یزدی آماده میزبانی شایسته در دهه کرامت

آتش سوزی شبانه در یزد/ مصدومان از کارگران کارخانه بودند

اختصاص 180 میلیارد تومان به کمربندی شهر نیر

آتش‌سوزی در شهرک صنعتی ندوشن یزد 5 مصدوم بر جا گذاشت

گرد‌و‌خاک در یزد خواهد ماند

زنگ زورخانه به مناسبت هفته فرهنگ پهلوانی در قروه به صدا در آمد

سردار آزمون در بیمارستان بستری شد!

همگامی درمان و ورزش: راهکاری نو برای بهبود سلامت عمومی

باشگاه نمی‌ری؟ مشکلی نیست، فقط تندتر حرکت کن!

بازبینی طرح مالیات بر عایدی سفته‌بازی به‌منظور جلوگیری از ایجاد مزاحمت برای مردم

محبی نجم‌آبادی: در هیچ کشوری با خرید و فروش ارز و طلا یک‌شبه ثروتمند نمی‌شوند

ورود 4 فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور

دکلمه ای زیبا از شمس لنگرودی

بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران ساخته شد

ساخت کپسول‌های زیستی 1500 کیلوگرم با قابلیت حمل انسان

اسدی: برگزاری مسابقات تریال آسیا در ایران قطعی شد

قله 8167 متری مقصد بعدی بانوی پزشک ایرانی

قهرمان و سقوط کننده لیگ ایران از نگاه آسیایی

آسیب‌دیدگی شدید سردار آزمون؛ مهاجم تیم ملی در بیمارستان

برگذاری مسابقه شتردوانی در یزد + فیلم

جدول و برنامه قطعی برق یزد یک‌شنبه 31 فروردین

برگزاری جلسه هم‌اندیشی فراکسیون ورزش درباره روند کاری کمیته‌ها

ادامه اعتراض کشتی‌گیران تیم بانک گردشگری به حامی مالی/ انتقاد حسینی، رکابی و جان‌محمدزاده از مسئولان تیم

هزینه 25 میلیارد دلاری برای رفع ناترازی انرژی

افزایش بین 5 تا 7 میلیونی حقوق بازنشستگان لشکری

جزئیات افزایش ضریب حقوق کارمندان دولت در 1404

شاعرانه/ حاصل ما از جهان نیست بجز درد و غم

ملاقات نزدیک فضاپیمای «لوسی» ناسا با یک سیارک جدید

کیمیش بازوبند کاپیتانی را در رختکن جا گذاشت!

بررسی ادعای قبض هفت میلیاردی خشکشویی استقلال

بهداد سلیمی: شاید وزنه‌بردار به آسیا اعزام نکنیم

گرد و خاک در یزد خواهد ماند

مناسبت روز/ یکشنبه، 31 فروردین‌ماه

اقدام مثبت وزارت ورزش برای انتخابات فدراسیون‌ها و تدبیر برای مجمع سالم

اختصاص 60 میلیون تومان برای توسعه ورزش‌های صبحگاهی و عصرگاهی در قم

وزیر تعاون: دولت باید از بنگاه‌داری خارج شود

یک بام و دو هوای مسئولان در تامین برق چاه‌های آب کشاورزی

چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد

تصویر روز ناسا؛ نقاشی دیجیتال سیاره مشتری به سبک ونگوگ

درآمد هنگفت فن‌دایک از کسب‌ و کار متفاوتش!

ایروفیتنس، تجربه تناسب اندام ریتمیک و قدرتی

تور جهانی تنیس به کام یاسمن یزدانی و کیمیا ثاقب | افرا ورزش