معاون وزیر تعاون: آرزو داریم افزایش حقوق را هر 6 ماه یک بار، متناسب با تورم، اعمال کنیم
اقتصادي
بزرگنمايي:
خبر یزد - ایسنا / معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شیرینی افزایش 45 درصدی حقوق و دستمزد کارگران زمانی به دل آنان مینشیند که با کنترل تورم همراه باشد.
انوشیروان محسنی بندپی 6 اردیبهشت، در ششمین جشنواره امتنان از کارگران نخبه که در مجموعه ورزشی کارگران مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در مجلس و دولت بر این باوریم که شیرینی این افزایش حقوق زمانی به کام مردم خواهد نشست که تورم مهار شود. آرزوی ما این است که بتوانیم افزایش حقوق و دستمزد را هر 6 ماه یک بار، متناسب با نرخ تورم، اعمال کنیم؛ چراکه افزایش اسمی حقوق بدون کنترل تورم، اثر مثبتی بر زندگی مردم نخواهد داشت.
اقتصاد؛ فاکتوری تعیینکننده در سایر مولفههای توسعه
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: امروز، با شعار «وفاق برای سرمایهگذاری و ایران ماهر» گرد هم آمدهایم. مقام معظم رهبری در طول دو دهه گذشته، همواره بر اهمیت سرمایهگذاری تاکید داشتهاند. با اینکه انقلاب ما، انقلابی فرهنگی است، اما ایشان سرمایهگذاری را به عنوان یک عامل کلیدی در توسعه کشور مورد توجه قرار دادهاند؛ چراکه اقتصاد، فاکتوری تعیینکننده در سایر مولفههای توسعه است و با رونق اقتصادی میتوان در زمینههای فرهنگی، آموزشی و سایر حوزهها نیز سرمایهگذاریهای موثری انجام داد.
محسنی بند پی افزود: خوشحالم از اینکه استاندار از سرمایهگذاری 90 درصدی توسط بخش خصوصی در استان خراسان رضوی خبر دادند. این در حالیست که در سال 1993، یکی از رؤسای جمهور کشورهای توسعهیافته، در دفاع از لایحه بودجه خود در کنگره اعلام کرد که راه نجات کشورش در بخش خصوصی است.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: این اقتصاد تکمحصولی به آفتی برای ما تبدیل شده است؛ متاسفانه نفت خام میفروختیم و معیشت مردم را تأمین میکردیم. تحریمها، علیرغم سختیها و مشکلاتی که برای کشور ما به همراه داشت، خیراتی نیز به همراه داشت و آن این بود که ما متوجه شدیم نباید تا این حد به ذخایر عظیم نفتی خود وابسته باشیم؛ ما ظرفیتهای بسیار زیادی داریم.
وی گفت: اگر یک استان میتواند امروزه 90 درصد اقتصاد خود را با بخش خصوصی اداره کند، تقریباً میتوان گفت که تمام استانهای ما این توانایی را دارند. کافی است از همین نزدیکیها شروع کنیم؛ استان خراسان شمالی، گلستان، مازندران، گیلان، تهران و استانهای جنوبی. تمام استانهای ما سرشار از موهبتهای الهی هستند.
سرمایهگذاری؛ راه عبور از چالش وابستگی اقتصاد به نفت است
محسنی بندپی با اشاره به اینکه وابستگی اقتصاد ما به نفت باعث شده که متأسفانه امروز دچار چالش شویم، عنوان کرد: راه عبور از این چالش، سرمایهگذاری است؛ اما ایجاد وفاق برای سرمایهگذاری، موضوعی بسیار جدیتر از خود سرمایهگذاری است. اگر در تمامی نهادهای ما وفاق برای سرمایهگذاری وجود داشته باشد، هر سرمایهگذاری جرأت سرمایهگذاری پیدا میکند.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما تاکنون نتوانستهایم بستر مناسبی برای سرمایهگذاری سرمایهگذاران داخلی فراهم کنیم. نگاه ما در حال حاضر به سرمایهگذاران خارجی نیست، اگرچه میدانیم یکی از دلایلی که آمریکا را به پای میز مذاکره با ایران کشانده، حرص و طمع آنها برای سرمایهگذاری در ایران است.
وی با بیان اینکه تمرکز ما بر سرمایهگذاران داخلی است، افزود: از همکارانم در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، استاندار، معاونین و رؤسای ادارات تقاضا دارم که بستر را برای سرمایهگذاری نخبگان اقتصادی این کشور فراهم کنند و اجازه ندهیم این سرمایهها از کشور خارج شوند. من پشت تریبون مجلس گفتم که هیچ دستی از آستین هیچ بیگانهای برای اصلاح امور این کشور بیرون نخواهد آمد، مگر دستان خودمان و هیچ کس برای ایران دلسوزتر از خودمان نخواهد بود؛ پس باید این توهمات را کنار بگذاریم.
بندپی بیان کرد: در سفر به آذربایجان شرقی یکی از درمانگاههای تأمین اجتماعی در یکی از شهرستانها، دستگاه دیجیتال تصویربرداری به ارزش پنج میلیارد تومان گذاشته بودیم، اما چون نیروی انسانی آن توسط وزارت بهداشت تأمین نشده بود، این دستگاه کاملاً بلااستفاده مانده بود. این نشان میدهد که وفاق برای سرمایهگذاری تنها وفاق با بخش خصوصی نیست، بلکه حتی در بخش دولتی نیز باید با هم وفاق داشته باشیم تا بتوانیم از سرمایههای این مملکت استفاده کنیم. از طرفی خیلی فاجعه است که وزارت بهداشت زحمت بکشد و نیروی انسانی را تأمین کند، اما تجهیزات کافی برای این کار وجود نداشته باشد. پس وفاق در کنار سرمایهگذاری باید وجود داشته باشد تا بتوانیم به سمت توسعه و ایرانی توسعهیافته حرکت کنیم.
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به موضوع «ایران ماهر» گفت: سالهاست که نظام آموزش ما اصطلاحاً «knowledge-based education» است؛ یعنی آموزش بر مبنای دانش، مدرک و رتبه علمی؛ لذا آموزش بر مبنای مهارت، امروز شعار جدی دولت چهاردهم و به ویژه آقای دکتر میدری است و تمام تلاش ایشان برای همین آموزش بر مبنای مهارت است.
بازار ![]()
-
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴:۰۷
-
۱۰ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/716811/