خبر یزد

آخرين مطالب

حراج کتاب‌های 6 میلیون دلاری «شکسپیر» مقالات

حراج کتاب‌های 6 میلیون دلاری «شکسپیر»
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / یک مجموعه فولیوی بسیار نادر «شکسپیر» ممکن است در یک حراجی به قیمت 6 میلیون دلار فروخته شود.
حراجی «ساتبیز» قرار است ماه آینده میلادی یک مجموعه نادر از فولیوی شکسپیر را در یک حراجی واقع در لندن عرضه کند.
این فروش که قرار است در تاریخ 23 «می» برگزار شود، شامل مجموعه‌ای از چهار فولیوی شکسپیر منتشرشده بین سال‌های 1623 تا 1685 به‌صورت یک مجموعه واحد است که برآورد اولیه‌ ارزش آن بین 3.5 تا 4.5 میلیون پوند (4.7 تا 5.99 میلیون دلار) اعلام شده است. این فروش در هفته‌ای اعلام شد که جهان تولد و مرگ این نمایشنامه‌نویس را گرامی می‌دارد. «شکسپیر» در تاریخ 23 آوریل به دنیا آمد و در همان روز درگذشت. این نخستین‌بار از زمان حراج ساتبیز در سال 1989 میلادی خواهد بود که هر چهار جلد فولیوی شکسپیر به‌عنوان یک اثر واحد عرضه می‌شوند.
این مجموعه در سال 2016 میلادی گردآوری شده است‌. «فولیوی یکم» شکسپیر با عنوان «کمدی‌ها، تاریخ‌ها و تراژدی‌های آقای ویلیام شکسپیر» غالباً به‌عنوان باارزش‌ترین اثر منتشرشده در تاریخ ادبیات انگلیسی شناخته می‌شود. این کتاب هفت سال پس از درگذشت شکسپیر در سال 1616 به همت دوستان نزدیک این نویسنده منتشر شد.
بازار
«فولیوی یکم» با تیراژ اولیه‌ای حدود 750 نسخه، 36 نمایشنامهٔ شکسپیر را شامل می‌شود. گفته می‌شود که بدون «فولیوی یکم»، آثاری همچون «نیک آن باشد که انجامش نکوست»، «آنتونیوس و کلئوپاترا»، «مکبث» و «شب دوازدهم» برای همیشه از بین می‌رفتند. فولیوی دوم در سال 1632 منتشر شد. فولیوی سوم در سال 1663 به دنبال آن آمد و هفت نمایشنامه‌ دیگر را شامل شد. فولیوی چهارم در سال 1685 منتشر شد.
به گفته ساتبیز، فولیوی یکم، سوم و چهارمی که اکنون برای فروش عرضه شده‌اند، پس از آنکه «جرج شاکبرگ-ایولین» سیاستمدار و ریاضی‌دان بریتانیایی هرکدام را به‌طور جداگانه خریداری کرد، از سال 1800 تاکنون درکنار یکدیگر باقی مانده‌اند.
در حالی که «فولیوی یکم» باارزش‌ترین آن‌هاست، «فولیوی سوم» نادرترین آن‌ها به شمار می‌رود، زیرا نسخه‌های کتابفروشی‌ها در آتش‌سوزی بزرگ لندن در سال 1666 میلادی نابود شدند و فقط 182 نسخه باقی ماند. بیشتر فولیوی‌های موجود در مجموعه‌های موسسات بریتانیا و ایالات متحده قرار دارند و در نتیجه تعداد بسیار کمی در دست افراد باقی مانده‌اند.
فروش‌های گذشته‌ نسخه‌های «فولیوی یکم» قیمت‌های بالایی را رقم زده‌اند. کتابفروش و عتیقه‌فروش آمریکایی، در حراج کریستیز لندن در اکتبر 2020 با پرداخت 9.98 میلیون دلار (7.65 میلیون پوند)، برنده مزایده شد. در جولای 2022، یک نسخه به قیمت 2.4 میلیون دلار در حراج ساتبیز نیویورک فروخته شد. نسخه‌ای دیگر در حراج ساتبیز لندن در جولای 2006 بیش از 5 میلیون دلار فروخته شد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/717061/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهار بازیکن جدید در پرسپولیس!

تایید خبر خبرورزشی/ ادعای یک رسانه؛ پرسپولیس با دو بازیکن دیگر توافق کرد!

دیدار دبیرکل جهانی موی‌تای با دبیرکل کمیته ملی المپیک – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جلسه ویژه وزیر با تاج و مدیران لیگ برتری درباره حواشی ورزشگاه‌ها

طلسم غیبت طولانی کاپیتان گل‌گهر شکست

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

باکتری‌های مهندسی شده سلامت خاک را علامت می دهند!

تصاویر آهسته از لحظه پرتاب استارشیپ

کاپیتان در تمرین خیبر آفتابی شد

پوستکوگلو: کار را برای لیورپول سخت کردیم!

پایان زودهنگام مریم بربط در جودو آسیا | افرا ورزش

عیادت وزیر ورزش از عنایت‌الله آتشی، چهره ماندگار بسکتبال ایران | اخبار ورزشی

معاون اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی: مشکلی در زمینه تامین روغن وجود ندارد

رئیس گمرک اعلام کرد: نگرانی بابت خدمات گمرکی وجود ندارد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

«عشق، زن، خاورمیانه» روانه بازار کتاب شد

ای با همه کس به صلح و با ما به خلاف

متهم به قتل مدعی شد: مقتول تعرض کرد، او را کشتم

نجات گوزن‌های قرمز از انقراض توسط محققان دانشگاه تربیت مدرس

هوش مصنوعی دریافت نمونه خون و انتقال دارو را به خانه آورد

یووه 2-0 مونزا؛ برد سخت بیانکونری در راه کسب سهمیه!

حکم پیروز قربانی بی سر و صدا صادر شد!

واکنش استقلال به بسته شدن پنجره نقل و انتقالات

ادعای جالب پرسپولیس علیه حکم بیرانوند!

ستاره استقلال درخواست جدایی داد!

اولین خروجی قطعی پرسپولیس مشخص شد

قهرمانی تاریخی لیورپول؛ بندر سرخ تا صبح سرود می‌خواند

پیام تسلیت وزیر ورزش عراق در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

بیانیه تند علیه حواشی آبادان: روز سیاه فوتبال!

عاقبت شرکت در طرح پیش فروش سکه

افزایش 14 درصدی تورم سالانه برق؛ سوخت نیروگاه‌ها گران شود قیمت تولید برق بالا می‌رود

پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی جدی‌تر می‌شود

جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید آسان می‌شود

معمای الپالیتو؛ نفت ایران به ونزوئلا می رسد؟

چند درصد از کالاهای اساسی از طریق بندر شهید رجایی وارد می‌شود؟

آیا دلار سقوط می‌کند؟

در پشت پرده صنعت خودرو چه می گذرد؟

بخشی از کتاب/ عشق فقط احساس نیست

«از سرزمین بی‌پرنده تا قلعه» منتشر شد

واحد علوم تحقیقات موفق به کسب مقام اول در مسابقات فیراکاپ شد

دانشمندان کلید موفقیت را در دل بازی «ماینکرافت» پیدا کردند

رصد یک «مغنااختر سیار» در دل راه شیری

جنگ وسط زمین بین 3 لژیونر ایران در امارات

صعود مقتدرانه تیم زنان بارسلونا به فینال چمپیونزلیگ!

رکورد جهانی ماراتن زنان شکست!

دلجویی بازیکنان و سرپرست استقلال از دین‌محمدی

آغاز جانمایی زمین متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در زارچ

عیادت وزیر ورزش از عنایت‌الله آتشی، چهره ماندگار بسکتبال ایران

پرتو آذر در المینیتور ششم شد، عباسی چهاردهم | افرا ورزش

عیادت وزیر ورزش و جوانان از چهره ماندگار بسکتبال ایران