خبر یزد

آخرين مطالب

مسئولان موی تای، کشتی، ورزش‌های آبی و هندبال در نشست بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی چه گفتند؟ ورزشی

مسئولان موی تای، کشتی، ورزش‌های آبی و هندبال در نشست بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی چه گفتند؟
  بزرگنمايي:

خبر یزد - بر اساس گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک، پس از پایان نخستین نشست جواد نصیری رئیس انجمن موی تای ضمن تشکر از مسئولان کمیته ملی المپیک برای تشکیل چنین جلساتی اظهارکرد: باتوجه به اینکه اولین حضور موی تای در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی است، علی نژاد قول حمایت دادند و ما نیز متقابلا با تمام توان، تلاش خود را می‌کنیم تا مدال خوشرنگ طلا را برای رنک کشورمان، بالابردن پرچم و شاد کردن دل مردم عزیزمان کسب کنیم.
همچنین محمد انجدانی سرمربی تیم ملی موی تای آقایان گفت: نشست بسیار خوبی برگزار شد و امیدواریم که با توجه حمایت‌هایی که علی نژاد قول آن را دادند و با امید به خدا مدال‌های خوشرنگی کسب خواهیم کرد.
محمد پاشایی مدیر تیم‌های درخصوص شرایط فنی ملی پوشان اظهار کرد: سالیان زیادی است که تیم ملی موی تای کشورمان در بازی‌های آسیایی داخل سالن، ماکائو و اینچئون شرکت کرده است و همیشه خوش درخشیده است، به طوریکه ما با 5 بازیکن سه مدال کسب کردیم؛ خوشبختانه در نشست امروز مورد حمایت همه جانبه کمیته قرارگرفتیم و من قول می‌دهم در صورت اعزام در دو بخش بانوان و آقایان مدال‌های خوبی را در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی کسب می‌کنیم.
طاهره تنها سرمربی تیم ملی موی تای بانوان نیز پس از نشست با مسئولان و کارشناسان کمیته ملی المپیک گفت: خدارا شکر بهترین نتیجه ممکن از نشست امروز قول مساعد علی نژاد بود که خوشبختانه میسر شد و ما نیز قول دادیم تا موفق‌تر از پیش ظاهر شویم و مدال‌های خوشرنگی کسب کنیم. نفرات اول تا سوم تیم‌های امید و بزرگسالان مشخص شدند به امید خدا با غربالگری در روز‌های آتی تیم ملی را انتخاب و به مسابقات جهانی ترکیه اعزام می‌کنیم.
عماد غلامی مقدم سرمربی تیم وای کرو در بخش مای موی گفت: نشست امروز بسیار امیدبخش و صحبت از حمایت بود و بسیار خوشحالیم که قرار است اتفاقات خوبی رقم بخورد؛ در بخش فنی چه از لحاظ هوشی و چه بیومکانیک بهترین پتانسیل را داریم و بچه‌های ما زمینه کافی برای کسب مدال را دارند.
شاه صنم صدیقی سرمربی تیم وای کرو بانوان پس از نشست انجمن موی تای بیان کرد: باتوجه به قول مساعدت مسئولان و طبق گفته نصیری رئیس انجمن، ما محکوم به پیروزی هستیم و به این مهم دست می‌یابیم.
در ادامه نشست فدراسیون کشتی برگزار شد در پایان ابراهیم مهربان دبیر این فدراسیون اظهار کرد: نظربه اهمیت بازی‌های کشور‌های اسلامی برای کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان مقرر شد تا هر فدراسیونی با حضور در این نشست‌ها برنامه ها، انتظارات و خواسته هایش را مطرح کند و کمیته ملی المپیک نیز با توجه به شرایط و انتظاری که از هر فدراسیونی دارد در ارتباط با موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر داشته باشد؛ نشست ما نیز امروز بسیار خوب و در همین راستا برگزار شد به امید خدا که خروجی این جلسات به کسب بیشترین افتخار برای کشور عزیزمان منتهی شود. باتوجه به سابقه‌ای که در بازی‌های کشور‌های اسلامی وجود دارد، ما نیز تمام سعی مان را می‌کنیم تا با تیم کامل در این دوره حضور پیدا کنیم.
در ادامه مسئولین فدراسیون شنا و ورزش‌های آبی در نشست حاضر شدند که محسن سمیع زاده مدیر تیم‌های ملی شنا در پایان نشست اظهار داشت: در ابتدا از رویکرد خوب کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش جهت دعوت از فدراسیون‌های ورزشی به منظور ارایه برنامه‌ها و نحوه آمادگی تیم‌های ورزشی مختلف تشکر می‌کنم.
مدیر تیم‌های ملی شنا سپس در خصوص جلسه امروز افزود: در این نشست سرمربی خارجی تیم ملی شنا در مورد نحوه آمادگی و انتخاب ملی پوشان و همچنین شانس مدال آوری تیم ملی شنای کشورمان در این دوره از بازی‌ها توضیحاتی ارایه نمود.
آخرین نشست امروز با مسئولین و کادر فنی فدراسیون هندبال برگزار شد که طی آن نشمین شافعیان سرمربی تیم ملی هندبال بانوان در خصوص جلسه گفت: نشست امروز بسیار خوب و کارشناسانه با حضور مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش برگزار شد ما تلاش کردیم برنامه‌های پیش بینی شده در هندبال بانوان را توضیح دهیم و امیدواریم این رشته بتواند شرایط حضور در بازی‌های کشور‌های اسلامی را کسب نماید و در صورت اعزام نتیجه‌ای بهتر از گذشته بدست آوریم.
رافائل کاتیچو سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال نیز در خصوص نشست امروز اظهار داشت: این جلسه برای من بسیار مهم بود چراکه تصمیم گیرندگان ومدیران ارشد ورزش در کمیته ملی المپیک حضور داشتند، ما در خصوص برنامه‌های خودمان برای آمادگی تیم ملی هندبال بزرگسالان توضیحاتی به مسئولین ارائه دادیم. در صورت کسب سهمیه برای حضور در بازی‌های همبستگ کشور‌های اسلامی انتظار داریم بهترین نتیجه و سکو را کسب نماییم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/718156/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره های آسمان در حال اجرای کنسرت

دو نماینده قلعه‌نویی در قطر چه می‌کنند

درخشش تیم‌های ایرانی در تکواندو جام باشگاه‌های آسیا

ثبت‌نام 18 نفر در انتخابات فدراسیون کاراته

یک ایرانی رئیس کمیته کنترل والیبال قهرمانی جهان شد

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

آنالیز تک گل پاریسی‌ها مقابل آرسنال

مهربان: کشتی سعی می‌کند با تیم کامل به بازی‌های کشورهای اسلایم برود

هم‌نظری مثبت وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال؛ هر کس سر جای خودش بنشیند!

برگزاری بازی چوگان در میدان امام (ره) (نقش‌جهان) اصفهان

سرانه فضای ورزشی در بهشهر 101 سانتی متر است

ورزشی به نام ایران به کام عربستان

مسئولان موی‌تای، کشتی، ورزش‌های آبی و هندبال از وضعیت خود گفتند

کشتی در مسیر درستی حرکت می‌کند/ لزوم حمایت از موی‌تای

بریکس دلار را دور زد

ایران به بزرگترین اقتصاد جنوب شرق آسیا وصل شد

فتاح: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود

روزهای سخت طلای سیاه؛ کاهش قیمت نفت رکورد زد

ارزش تولیدات صنعتی منطقه آزاد چابهار به 52 هزار میلیارد تومان رسید

داستانک/ مرد فلج

تصویری با زوم بالا از سطح سیاره ی مریخ

برنامه «متا» برای آوردن هوش مصنوعی به چت‌های واتس‌اپ بدون نقض حریم خصوصی

کشف 6 دستگاه ماینر از 2 واحد مسکونی در یزد

مسئولان و کادر فنی موی تای، کشتی، ورزش‌های آبی و هندبال از وضعیت خود برای حضور در ریاض می‌گویند

مسئولان و کادر فنی موی تای، کشتی، ورزش‌های آبی و هندبال از وضعیت خود برای حضور در ریاض می‌گویند | اخبار ورزشی

نشست مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با رشته های موی تای،کشتی،ورزش های آبی و هندبال برگزار شد

تحول در زیرساخت‌های ورزشی مشهد با بهره‌برداری از نخستین زمین چمن مصنوعی استاندارد

«صبح و ورزش» با رویکردی تازه و هوش مصنوعی روی آنتن رفت

نشست مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با رشته های موی تای،کشتی،ورزش های آبی و هندبال برگزار شد | اخبار ورزشی

دنیامالی: فدراسیون فوتبال باید به اهالی فوتبال سپرده شود+ فیلم

سود بازرگانی انواع لاستیک سواری 20 درصد شد

تبدیل ارس به هاب لجستیک با اتصال به ریل

سرمایه گذاری در طرح های دونگی با پیش‌بینی سود تا 45 درصد

آئین تکریم و معارفه فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

جلالی که در میقات آرام گرفت

دل عاشق به پیغامی بسازد!

«چت‌جی‌پی‌تی» چاپلوس شده است

نسل چهارم الکترودهای سخت‌پوشی نانوساختار در اختیار صنایع کشور قرار گرفت

30 درصد از کدهای «مایکروسافت» نوشته هوش مصنوعی هستند

داوری رئال-بارسا زیر ذره‌بین داورهای ایرانی

بوژوویچ بدون تسویه حساب از ایران رفت

محرومیت 4 ساله مدال‌آور ایران در بازی‌های آسیایی

قهرمانی تکواندوکاران دختر ایران در آسیا

گران‌ترین والیبالیست دنیا در آستانه تاریخ‌سازی

یک لژیونر جدید در اردوی تیم ملی والیبال ایران

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال برای سفر بازیکنان خط خورده به چین

ورود آقایان در بازی چادرملو و فولاد ممنوع شد

واکنش چادرملو به برگشت امتیاز؛ حق به حقدار رسید

بزرگ‌ترین مرکز مشاوره فراجا در یزد افتتاح شد

مازندران نیازمند هیئت نجات غریق قوی است