خبر یزد
بزرگ‌ترین کپسول فضایی جهان با بالُن به لبه جو رسید
چهارشنبه 4 مهر 1403 - 16:58:43
خبر یزد - ایسنا /کپسول فضایی لوکس شرکت اسپیس پرسپکتیو(Space Perspective) که با یک بالن بلند می‌شود، یک پرواز کامل تا لبه جو را انجام داد.
شرکت فضایی «اسپیس پرسپکتیو» مستقر در فلوریدا اولین پرواز آزمایشی کامل و بدون سرنشین کپسول لوکس خود را با بالن به لبه جو زمین با موفقیت به پایان رساند.
به نقل از اسپیس، نپتون اکسلسیور(Neptune Excelsior)، اولین کپسول قطره‌ای شکل این شرکت، در روز 15 سپتامبر از فلوریدا بلند شد و اولین آزمایش کامل پروازی خود را انجام داد و به ارتفاع تقریبا 30480 متری رسید و فرودی امن در اقیانوس داشت.
اگر همه چیز در آزمایش‌های باقی‌مانده اکسلسیور به آرامی ادامه یابد، جین پوینتر(Jane Poynter)، بنیانگذار و مدیرعامل اسپیس پرسپکتیو می‌گوید که اولین پروازهای آزمایشی سرنشین‌دار در سال 2025 آغاز می‌شود و او و همسرش، تابر مک کالوم هم بنیانگذار شرکت، سرنشینان آن خواهند بود.

خبر یزد


این پرواز آزمایشی نقطه عطف مهمی برای اسپیس‌ پرسپکتیو است که ساخت اولین کپسول فضایی نپتون را در فوریه گذشته به پایان رساند. مک کالوم این پرواز را لحظه‌ای تعیین کننده برای شرکت توصیف کرد و در یک بیانیه مطبوعاتی گفت که این پرواز نه تنها فناوری پیشگام ما را ثابت می‌کند، بلکه ما را یک گام اساسی به اینکه فضا را برای همه در دسترس قرار دهیم نزدیک‌تر می‌کند و بر اعتقاد ما مبنی بر قدرت دگرگون کننده سفرهای فضایی تاکید دارد.
برخلاف سایر شرکت‌های گردشگری فضایی که مسافران خود را در کپسول‌هایی که روی موشک‌ها پرتاب می‌شوند، سوار می‌کنند، «اسپیس پرسپکتیو» سواری نرم‌تر و بسیار ملایم‌تری به آسمان‌های بالای سیاره ما ارائه می‌دهد. کپسول فضایی نپتون آنها میزبان یک فضای داخلی مجلل است که در آن فضا حداکثر هشت نفر می‌توانند استراحت کنند و به آرامی به ارتفاعاتی صعود کنند که انحنای زمین را می‌توان مشاهده کرد.
بالُن اسپیس پرسپکتیو که تا ارتفاع خیره کننده 600 فوت(183 متر) بالای کپسول فضایی نپتون کشیده شده است، با رشته‌های کربنی با دست دوخته شده و هیدروژن درون آن پمپ می‌شود تا به ارتفاع 70100 متری برسد.

خبر یزد


در حالی که کپسول فضایی نپتون اسپیس پرسپکتیو از نظر فنی از جو زمین بالاتر نرفته است، این شرکت آن را به عنوان بزرگترین کپسول پرواز فضایی که تاکنون پرواز کرده است، با بزرگترین پنجره‌هایی که تاکنون وجود داشته، تبلیغ می‌کند.
اگرچه کپسول‌های فضایی نپتون برای آسایش مشتریان طراحی شده‌اند، اکسلسیور برای آزمایش با مجموعه‌ای از حسگرها و فشارسنج‌ها برای اندازه‌گیری تمام جزئیات داده‌ها در طول اولین پروازهای وسیله نقلیه مجهز شده است. تکمیل اولین پرواز کامل کپسول همچنین نرم افزار کنترل ماموریت و روش های ارتباطی اسپیس پرسپکتیو را تأیید کرد و پروتکل‌های پرتاب و بازیابی بالن را از مقر آنها در فلوریدا هماهنگ کرد.
این شرکت در حال حاضر بیش از 1800 بلیت فروخته است و انتظار می‌رود پروازهای مشتریان اواخر سال آینده یا اوایل سال 2026 آغاز شود. در حال حاضر، یک صندلی در فضاپیمای لوکس اسپیس پرسپکتیو 125 هزار دلار هزینه دارد اما با یک کپسول بزرگ‌تر که تعداد بیشتری مسافر را در خود جای دهد، ممکن است این قیمت به حدودا زیر 100 هزار دلار کاهش یابد.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/673419/بزرگ‌ترین-کپسول-فضایی-جهان-با-بالُن-به-لبه-جو-رسید
بستن   چاپ