طرز تهیه خوراک نونی ساده و سریع ایرانی با گوشت و بادمجان
سه شنبه 10 مهر 1403 - 00:37:52
|
|
خبر یزد - به گزارش پارسینه پلاس، اگر دوست دارید یک شام ساده و سبک با گوشت و سبزیجات تهیه کنید این رسپی را دنبال کنید. این غذای خوشمزه برای شام یا زمان های که وقت کافی برای تهیه غذا ندارید فوق العاده می باشد و شما می توانید به همراه یک نان تازه و سبزی خوردن یا ترشی سرو کنید. در این غذا از گوشت و بادمجان استفاده شده است که ترکیب این مواد باهم فوق العاده خوش طعم می شود. مواد لازم گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 1 عدد بزرگ گوجه 2 عدد بادمجان 3 عدد فلفل دلمه سبز و قرمز 1 عدد سس گوجه (رب گوجه+روغن+نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا،خیلی کم زیره،پودر سیر و دارچین،کاری)) آب جوش به مقدار لازم 1مرحله اول: تفت دادن ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت چرخ کرده یخ زده را اضافه کنید و خوب گوشت را سرخ کنید دقت کنید از گوشت فریزری استفاده کنید چون نمی خواهیم گوشت خیلی له شود و تکه های گوشت مشخص باشد. 2مرحله دوم: سرخ کردن در ادامه بادمجان ها را پوست بگیرید و می توانید برای مزه بهتر یکی در میون پوست را نگیرید و داخل آب و نمک برای 15 دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان از بین برود و بعد داخل روغن سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید.حالا فلفل دلمه رنگی را نیز یک تفت دهید و از تابه خارج کنید و بعد گوجه فرنگی اسلایس شده را نیز داخل همان روغن یک تفت دهید. 3مرحله سوم: تهیه خوراک نونی حالا باید رب گوجه را به همراه ادویه های که در مواد لازم گفته شده خوب ترکیب کنید و کمی آب جوش برای رقیق شدن سس بریزید. تابه مورد نظر را بردارید و کف آن بادمجان بعد فلفل و گوجه و در انتها گوشت سرخ شده در مرحله اول را بریزید و سس تهیه شده را بریزید و برای 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/674334/طرز-تهیه-خوراک-نونی-ساده-و-سریع-ایرانی-با-گوشت-و-بادمجان
|