خبر یزد - به گزارش ایرنا، این نمایشگاه که در راستای معرفی قابلیتها، دستاوردها و همافزایی میان نهادهای مالی داخلی و خارجی برگزار میشود، شامل ارائه آخرین دستاوردها و توانمندی های کشور در زمینه صنعت مالی، آشنایی شرکتها و سازمان های ایرانی با آخرین فناوری های جهان در موضوع نمایشگاه، جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی، توسعه فرهنگ تعاملی به واسطه برقراری ارتباط مستقیم و جلب اعتماد عمومی است.
نمایشگاه تخصصی تامین مالی و سرمایهگذاری در یزد از 17 تا 20 مهرماه سال جاری در مرکز نمایشگاههای بینالمللی یزد برگزار میشود و به همین بهانه با سراغ شماری از مدیران حوزه اقتصادی استان رفتیم تا در زمینه برگزاری این نمایشگاه و دست آوردهای آن برای استان با آنها گفت و گو کنیم.
معرفی فرصت های سرمایهگذاری در استان
استاندار یزد هدف از برگزاری نمایشگاه تخصصی تامین مالی و سرمایهگذاری در استان را معرفی بیش از پیش فرصت های سرمایه گذاری استان و جلب مشارکت هلدینک بزرگ سرمایه گذاری و نهادهای فعال در بازارهای مالی در استان جهت توسعه سرمایه گذاری بیان کرد.
"مهران فاطمی" با اشاره به لزوم استقبال و حمایت نظام بانکی از رویدادهایی نظیر نمایشگاه تامین مالی و فرصتهای سرمایه گذاری استان تصریح کرد: افزایش حجم سرمایهگذاری در استانها باعث رونق بیشتر نظام بانکی خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت ارزیابی حجم سرمایهگذاری هلدینگهای بزرگ نظام بانکی در استان گفت: متاسفانه مسئله سرمایه گذاری هلدینگ پتروشیمی بانک ملی در استان مصوبه سفر مقام معظم رهبری در سال 86 و نیز در حوزههای نساجی، زنجیره ارزش معدن، کشاورزی و غیره هنوز پیگیری نشده است.
استاندار یزد با تاکید بر ضرورت سرمایهگذاری هلدینگهای بزرگ نظام بانکی در استان گفت: افزایش حجم سرمایهگذاری در استان در حوزههای پتروشیمی، نساجی، زنجیره ارزش معدن و غیره باعث رونق بیشتر نظام بانکی خواهد شد.
نمایشگاه تخصصی تامین مالی و سرمایهگذاری موجب رونق اقتصادی در استان
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد هم با اشاره به برپایی نمایشگاه فرصتهای سرمایه گذاری در استان گفت: شهر دارالعباد در صورت معرفی درست این توانمندیها با استقبال خوبی از سوی سرمایهگذاران روبهرو خواهیم شد که این خود موجب توسعه فضای کسب و کار، اشتغالزایی و در یک کلام رونق اقتصادی استان خواهد شد.
"محمدعلی شاه حسینی" با اشاره به ارائه معیارها و چارچوبهای خاص فرصتهای سرمایهگذاری اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه میتواند ضمن جهتدهی، یکپارچه نمودن و امکان بازاریابی فرصتهای سرمایهگذاری، تصویری شفاف از وضعیت اقتصاد استان در جذب سرمایه را نشان دهد.
وی افزود: هدف از برگزاری این عناوین به صورت همزمان، علاوه بر آشنایی مردم عادی با خدمات ارائه شده در هر بخش، ایجاد هماهنگی و ارتباط بین فعالان این حوزه است؛ زیرا که ارتباط بخشهای مختلف اقتصاد با یکدیگر عاملی برای رشد و توسعه در این بخش است.
ضرورت حمایت از سرمایه گذاران در بخش انرژی های نو
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد هم با اشاره به در پیش بودن نمایشگاه تامین مالی و سرمایه گذاری در استان ، حمایت از سرمایه گذاران در بخش انرژی های نو را مهم خواند و گفت: تاکنون در بخش نیروگاههای برق خورشیدی با افزایش ظرفیتی بالغ بر 25 مگاوات افزون بر 750 میلیارد تومان و در بخش نیروگاههای تولید پراکنده با افزایش ظرفیتی بیش از 30 مگاوات بالغ بر 600 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.
"علی جم" با اشاره به اینکه در بخشهای مختلف نیروگاهی امکان سرمایه گذاری وجود دارد و دربخش نیروگاههای تجدید پذیر ( برق خورشیدی) نیز شرایط مناسبی برای همه مردم فراهم است افزود: تا سقف 200 کیلوات به صورت انشعابی ،شهروندان به صورت مستقیم در شرکت توزیع نیروی برق می توانند قراداد منعقد کنند و برای ظرفیت های بالاتر و ایجاد مزرعه خورشیدی، با نظارت و هماهنگی شرکت توزیع برق و عقد قرار داد با ساتبا این امر امکان پذیر است.
وی در خصوص شیوه حمایت از سرمایهگذارها توسط شرکت توزیع برق خاطرنشان کرد: کارشناسان بازار برق این شرکت آمادگی دارند تا از طریق مشاوره با معرفی طرحهای توجیهی به صورت رایگان ،سرمایه گذاران راهنمایی کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد اعلام کرد: در بخش نیروگاههای برق مزرعه خورشیدی، بیش از 100 مگاوات نظارت بر قرارداد اجرایی در چارچوب ماده 12 (خرید برق بصورت تضمینی ارزی ) را برعهده دارد که تا کنون بالغ بر 12 مگاوات آن به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به اینکه انتظار میرود تا پایان سال رقم نظارتی به 30 مگاوات افزایش یابد گفت: در بخش نیروگاهای مزرعه خورشیدی با شرایط فروش برق در بورس انرژی تا کنون بیش از 130 مگاوات موافقت نامه صادر شده و هماهنگی های لازم جهت عقد قرار داد سرمایه گذار با ساتبا انجام داده ایم.
شبکه های کسب و کار استان در اولویت مالی حمایت شرکت شهرکهای صنعتی
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد هم با بیان اینکه تامین مالی فرآیندی در جهت تامین منابع مالی لازم برای فعالیتهای تجاری از جمله سرمایهگذاری، توسعه کسب و کار، خرید تجهیزات و غیره گفته میشود گفت: هدف از تامین مالی، سرمایهگذاری، سودآوری، کاهش ریسک و برطرف کردن نیازهای اقتصادی و اجتماعی شرکت و بنگاه های اقتصادی است بر اساس همین هدف یکی از برنامههای حمایتی معاونت صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط، کمک به تأمین مالی آنها است.
"مسلم فلاح زاده" با تاکید بر اینکه منابع مالی مناسب یکی از ارکان اصلی موفقیت شرکتهاست و شرکتهایی که از منابع مالی مناسبی برخوردار هستند عملکرد بهتری دارند افزود: در این راستا شرکت شهرکهای صنعتی استان با روش های متعدد نوین تأمین مالی از جمله تأمین مالی زنجیره ای، سکوهای تأمین و مالی سعی در تحقق این امر شده است.
وی با بیان اینکه سالمترین و مناسبترین راه برای تامین مالی شرکتها و بنگاه های اقتصادی به ویژه شرکتهای تولیدی مسیرهایی است که ضمن مزیت کسب یک درآمد ثابت یا سرمایه ثابت، به کاهش تورم کمک میکند خاطرنشان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی در حوزه تأمین مالی بیشتر بر تأمین منابع سرمایه ثابت برای نوسازی و بازسازی ماشین آلات خط تولید و نیز سرمایه در گردش واحدهای صنعتی است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد با اشاره به برپایی نمایشگاه فرصتهای سرمایه گذاری در استان تصریح کرد: برای تخصیص بهتر و عادلانه تر حمایتهای تامین مالی، سعی شده که شبکه های کسب و کار استان مانند خوشه های صنعتی و کنسرسیوم های صادراتی در اولویت قرار گیرند تا با توجه به ماهیت فعالیت این شبکه ها، حمایت های تامین مالی واقعی تر و عادلانه تر ارائه شود.
معرفی پتانسیلهای استان در نمایشگاه
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد هم با اشاره نقش نمایشگاههای سرمایهگذاری در جذب سرمایه برای صنایع و معادن کشور گفت:با توجه به اینکه سرمایه گذاران داخلی و خارجی در این نمایشگاهها شرکت میکنند در صورت معرفی پتانسیل های استان می توان جهت تکمیل طرح های نیمه تمام و یا تامین مالی طرح های موجود برنامه ریزی کرد و نکته دوم برگزاری نمایشگاهها ارتباط مستقیم با بازار فروش داخلی و خارجی خواهد داشت.
"محمدرضا صادقیان" تصریح کرد: دولت با استفاده از ابزارهای پولی و مالی در اختیار مانند بورس و سکوهای تامین مالی گام موثری در جذب سرمایه گذار داشته باشد و همچنین انواع مشوقهای بیمه ای ، مالیاتی و غیره می تواند با ایجاد نمایشگاهها، توانمندی صنعتی کشور را معرفی و جهت تشویق توسعه سرمایه گذاری خارجی کشور اقدام کرد.
وی اضافه کرد: شرکت ها و واحدهای تولیدی در نمایشگاهها موجب افزایش تکنولوژی به کشور شده و مدیران واحدهای صنعتی را مشتاق به بازسازی و نوسازی و توسعه صنعتی در راستای افزایش بهره وری و کیفیت در تمام ابعاد خواهد نمود.
حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در نمایشگاه تخصصی تامین مالی و سرمایهگذاری استان یزد در صورت معرفی پتانسیل های استان می توان جهت تکمیل طرح های نیمه تمام و یا تامین مالی طرح های موجود برنامه ریزی کرد
صادقیان ادامه داد: استان یزد با دارا بودن بیش از 900 طرح نیمه تمام بالای 60 درصد یکی از استانهایی است که به چنین نمایشگاههایی برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی نیاز دارد و این نمایشگاه به عنوان اولین ایونت 1403 در این حوزه می تواند کمک زیادی را انجام دهد و با توجه به اینکه مجری ، شرکت خصوصی می باشد با بسیاری از محدودیت هایی که شرکتهای دولتی دارند مواجه نبوده و می تواند با فراغت بال بیشتری به کار خود ادامه دهد.
نقش تعاون در تامین مالی و سرمایه گذاری
مدیرکل تعاون ، رفاه و امور اجتماعی استانداری یزد با بیان اینکه تعاون به عنوان یک ساختار اجتماعی و اقتصادی، نقش بسیار مهمی در تأمین مالی و سرمایهگذاری ایفا میکند و گفت: این مدل همکاری، به ویژه در جوامع محلی و مناطق کمتر توسعهیافته، میتواند به عنوان ابزاری مؤثر برای ارتقاء وضعیت اقتصادی و اجتماعی عمل کند.
"محمدرضا فلاحتی "افزود: استان یزد به عنوان پایتخت تعاون کشور شناخته می شود و یکی از راه های سرمایه گذاری و تامین مالی جهت مشارکت مردم در امر اقتصاد تعاون است در صورتی که فرهنگ تعاون در بین مردم نهادینه شود کارهای بسیاری بزرگی در زمینه اقتصادی شکل می گیرد.
وی اضافه کرد: تعاونیها با تقسیم هزینهها و ریسکهای مرتبط با سرمایهگذاری، میتوانند بار مالی را بر دوش اعضای خود کاهش دهند. این امر به اعضا این امکان را میدهد که با اطمینان بیشتری در پروژههای مختلف سرمایهگذاری کنند. به عنوان مثال، در یک تعاون تولیدی، اعضا میتوانند با هم تجهیزات را خریداری کرده و هزینهها را تقسیم کنند، که باعث کاهش هزینههای تولید و افزایش سودآوری میشود.
مدیرکل تعاون، استان یزد اظهار می دارد: تعاونیها معمولاً به دنبال توسعه پایدار و اجتماعی هستند. این موضوع میتواند به جذب سرمایهگذاران اجتماعی و تأمین مالی پروژههای زیستمحیطی و اجتماعی کمک کند. بسیاری از تعاونها به دنبال تولید پایدار، حفظ منابع طبیعی و حمایت از جامعه محلی هستند.
فلاحتی یکی از موفقیت های شرکت ها مالی و سرمایه گذار را استفاده از نیروی انسانی آموزش دیده ذکر کرد و گفت: تعاونیها میتوانند با برگزاری دورههای آموزشی و کارگاههای مهارتی چون مدیریت مالی، بازاریابی، تکنیکهای تولید و مهارتهای ارتباطی به رشد اقتصادی تعاونی کمک میکند.
آشنایی با آخرین دستاوردهای و فناوری های نوین تامین مالی
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد هم برگزاری نمایشگاه تخصصی تامین مالی و سرمایه گذاری استان ، فرصت مناسبی را برای گردهمایی فعالان اقتصادی بخش کشاورزی بیان کرد و گفت: فعالان این بخش در این نمایشگاه با آخرین دستاوردها و فن آورهای نوین تامین مالی و سرمایه گذاری آشنا شده و به تعالی و پیشرفت این بخش کمک نمایند.
" محمد علی حاتمی زاده" افزود: بخش کشاورزی بعنوان متولی تأمین امنیت غذایی کشور ،در راستای بهرهمندی حداکثری از فرصت ایجاد شده ، بطور فعال در این رویداد حضور خواهد داشت و تمام تلاش خود را معطوف به هدایت نقدینگی به سمت فعالیتهای مولد و سودآور و تقویت واحدهای تولیدی خواهد نمود.
وی اضافه کرد:این نمایشگاه به محلی به منظور برگزاری نشست های تخصصی، تبادل اطلاعات و ارتقای دانش و بینش فعالان اقتصادی در زمینههای مختلف سرمایه گذاری بالاخص درصنعت کشاورزی مبدل خواهد شد و آینده روشن و شفافی از پیاده سازی پروژه های متنوع سودآور در این حوزه را برای سرمایه گذاران محترم ترسیم خواهد کرد.
استانها یزد 0 نفر
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/675724/مهیا-شدن-فرصت-سرمایهگذاری-در-نمایشگاه-تخصصی-تامین-مالی-در-یزد