خبر یزد - به گزارش ایرنا " مجید دهقانیزاده" روز چهارشنبه در دومین نشست ستاد هماهنگی سرشماری عمومی کشاورزی استان که با حضور فرمانداران و معاونان آنان در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد برگزار شد با بیان اینکه سرشماری عمومی کشاورزی بهعنوان دومین طرح آماری بزرگ کشور بعد از سرشماری عمومی نفوس و مسکن و مهمترین فعالیت آماری بخش کشاورزی است،افزود: فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی استان تکلیف دارند تا تمامی امکانات مورد نیاز اجرای این طرح در استان را در اختیار ستاد سرشماری عمومی کشاورزی قرار دهند.
وی اظهار کرد: بر اساس مواد (5) و (6) قانون مرکز آمار ایران، تمامی دستگاههای اجرایی، موسسات دولتی و وابسته به دولت و شرکتهای دولتی، مکلف هستند در مدت زمان اجرای سرشماری عمومی کشاورزی، افراد، خودرو، وسایل مخابراتی و سایر تجهیزات مورد نیاز سرشماری را در اختیار در اختیار سازمان مدیریت و برنامهریزی و فرمانداران در شهرستان های استان قرار دهند.
جانشین رییس ستاد هماهنگی و مدیر اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در استان یزد اظهار کرد: یکی از پر چالشترین حوزهها در برنامهریزی بخش کشاورزی است چرا که تا پایه اطلاعاتی این بخش دقیق نباشد برنامهریزی برای بهرهبرداران آن به بهترین شکل صورت نخواهد گرفت.
دهقانیزاده به تخصیص مستقیم یارانه به بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: همین موضوع اهمیت این بخش را دوچندان میکند که نیاز به پایههای آماری دقیق و متقن دارد.
"جعفر رحمانی" معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد هم در این نشست با بیان اینکه نگاه اقتصادی به دریافت اطلاعات بهرهبرداران در این سرشماری نداریم، گفت: اطلاعات حاصل از این سرشماری، تأمینکننده نیازهای چارچوبی و آمار پایه این بخش در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی مورد نیاز مرکز آمار ایران، وزارت جهاد کشاورزی، برنامهریزان، پژوهشگران و ... است.
در پایان این نشست از سوی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، احکام فرمانداران به عنوان مدیران اجرای طرح سرشماری عمومی کشاورزی در شهرستانها به آنان اعطاء شد.
بر اساس این گزارش، سرشماری کشاورزی 1403، در آبان ماه سال جاری به مدت 30 روز اجرا خواهد شد.
آخرین سرشماری کشاورزی در سال 1393 انجام شده است و این سرشماری، ششمین سرشماری کشاورزی کشور میباشد.
سالانه یک میلیون و 800 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در زمینههای زراعی، باغی، دام، طیور و شیلات در این استان تولید می شود.
سطح کل اراضی زیر کشت استان 110 هزار و 715 هکتار است که از این میزان 25 درصد محصولات زارعی و 73 درصد محصولات باغی و 2 درصد هم گلخانه ها تشکیل می دهد.
استانها یزد 0 نفر
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/675948/تاکید-رییس-سازمان-مدیریت-یزد-بر-همکاری-دستگاهها-در-اجرای-طرح-سرشماری-کشاورزی