خبر یزد
روش تهیه قلیه کدو حلوایی + فوت و فن
دوشنبه 7 آبان 1403 - 17:18:02
خبر یزد - فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه قلیه کدو حلوایی را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: 2 ساعت
تعداد: برای 4 نفر
مواد لازم:
لوبیا چیتی:300 گرم
سیر: 4 حبه
پودر گردو: 300 گرم
رب آلبالو: یک قاشق غذاخوری
رب انار ملس: 3 قاشق غذاخوری
کدو حلوایی: 300 گرم
شکر: یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روش تهیه:
1: در ابتدا لوبیا چیتی را خوب بپزید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
حالا پوست سیر را جدا کرده و آن را له کنید. سیر له شده را داخل قابلمه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
2: حالا پودر گردو را به سیر اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. رب انار، رب آلبالو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مواد بیفزایید. سپس داخل قابلمه آب ریخته و اجازه دهید تا به جوش آید.
3: بعد پوست کدو را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت دهید. پس از کمی شکر و زعفران را روی کدوها بپاشید و با شعله ملایم اجازده دهید تا کاراملی شوند.
4: در انتها لوبیا را به همراه کدو حلوایی به مخلوط گردو اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت به مدت یک ساعت پخته و جا بیفتد.
نکته:
داخل این غذا می‌توان به جای کدوی خرد شده، کدوی پوره شده ریخت. در سرو آن نیز بسته به ذائقه افراد می‌توان از شکر یا آب لیمو استفاده کرد.
کد خبر 894651 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها خواص مواد غذایی مواد غذایی پاییز آشپزی توصیه‌ها و آداب خبر مهم آشپزی - دستور پخت

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/677945/روش-تهیه-قلیه-کدو-حلوایی---فوت-و-فن
بستن   چاپ