طرز تهیه پاستا گیاهی برای گیاهخواران + فیلم
چهارشنبه 5 دي 1403 - 11:50:02
|
|
خبر یزد - به گزارش پارسینه به نقل از رکنا، طرز تهیه پاستا با انواع گیاهان و صیفی جات به شرح زیر است؛ مواد لازم: پاستا: دو سوم بسته 500گرمی پیاز: 1عدد قارچ: 300گرم فلفل دلمه ای رنگی هویج: 1عدد ادویه ها شامل: نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پولبیبر رب گوجه فرنگی: 2ق.غ گوجه فرنگی: 2عدد سیر: 1حبه لیموترش: 1عدد آب: یک استکان ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه برای روی پاستا طرز تهیه: پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای و هویج رو به هر اندازه و مدلی که خواستید خورد کنید. گوجه رو هم با سیر تو بلندر میریزیم و پورش میکنیم و کنار میذاریم. پیاز رو تو روغن تفت میدیم و بعد به ترتیب قارچ، فلفل دلمه ای و هویج رو اضافه میکنیم و هرکدوم رو 2 ، 3 دقیقه تفت میدیم تا سبک بشن. سبزیجات که تفت خوردن ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفتشون میدیم تا عطرشون آزاد بشه. بعد رب رو سرخ میکنیم و پوره گوجه و سیر رو همراه یه استکان آب و آب یه لیموی تازه به مواد اضافه میکنیم و میذاریم با در بسته 10 دقیقه بپزه و مایه مون جا بیفته. تو این فاصله پاستامون رو به مدت 10 دقیقه تا یکربع تو مخلوط آب و روغن و نمک می جوشونیم. وقتی کاملا پخت و نرم شد آبکش میکنیم. وقتی آبش رفت رو مایه مون میریزیم و خوب باهم مخلوطشون میکنیم و آمادست. از رو حرارت برمیداریم و تو ظرف سرومون میریزیم. با کلم بروکلی و گوجه گیلاسی تزئینش میکنیم. در آخر برای عطر و طعم بهتر روش ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه میریزیم. از پنیر پارمزانم میتونید استفاده کنید؛ خیلی هم خوش طعم میشه. به همین راحتی و خیلی سریع پاستای خوشمزمون آماده میشه. درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. حجم ویدیو: 29.26M | مدت زمان ویدیو: 00:01:30 دانلود ویدیو
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/690145/طرز-تهیه-پاستا-گیاهی-برای-گیاهخواران---فیلم
|