خبر یزد
افزایش قدرت مغناطیسی یک حسگر کوانتومی با 2 حبه انگور!
چهارشنبه 5 دي 1403 - 17:20:41
خبر یزد - ایسنا / انگور قدرت مغناطیسی یک حسگر کوانتومی را در یک آزمایش پیشگامانه دو برابر کرد.
افزودن انگور به دستگاه‌های مایکروویو، قدرت میدان مغناطیسی را دو برابر می‌کند و درها را برای ساخت حسگرهای کوانتومی کوچکتر و کارآمدتر باز می‌کند.
به نقل از آی‌ای، در تحقیقاتی جالب، انگورهای معمولی سوپرمارکتی، محققان را به سمت افزایش عملکرد حسگر کوانتومی سوق دادند.
این مطالعه نشان می‌دهد که یک جفت انگور نقاط کانونی میدان مغناطیسی را برای امواج مایکروویو ایجاد می‌کنند که به توسعه حسگر کوانتومی فشرده و مقرون‌به‌صرفه کمک می‌کند.
مطالعات گروهی از دانشگاه مک کواری در سیدنی مبتنی بر ویدئوهایی بود که در شبکه‌های اجتماعی فراگیر شده و نشان می‌دهد که انگور در مایکروویو ذرات باردار درخشان یا پلاسما تولید می‌کند.
علی فواز (Ali Fawaz)، نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: در حالی که در مطالعات قبلی به میدان‌های الکتریکی که باعث ایجاد اثر پلاسما می‌شوند، پرداخته شد، ما نشان دادیم که جفت‌های انگور می‌توانند میدان‌های مغناطیسی را که برای کاربردهای سنجش کوانتومی بسیار مهم هستند، تقویت کنند.
افزایش میدان مغناطیسی
انگور یک میوه محبوب با فواید متعدد برای سلامتی است. در حالی که جرقه‌ها برای اولین بار در سال 1994 بین دو تکه انگور در یک مایکروویو مشاهده شد، این جرقه‌ها به کلیدی برای مطالعه یک مشکل فیزیکی جالب تبدیل شده‌اند.
تحقیقات نشان می‌دهد که جفت‌های انگور یا ساختارهای مشابه مبتنی بر آب، به‌عنوان تشدیدکننده‌های امواج مایکروویو عمل می‌کنند و به دلیل شکل و گذردهی بالا، میدان‌های الکتریکی را به دام می‌اندازند. جرقه زمانی اتفاق می‌افتد که پلاسما از یون‌های فلزی موجود در انگور تشکیل شود. به گفته این تیم، این پدیده الهام بخش اکتشاف کاربردهای فنی است که نیاز به تقویت میدان مایکروویو قوی دارند.
تشدیدکننده‌های مایکروویو که در فناوری‌هایی مانند ماهواره‌ها و سیستم‌های کوانتومی استفاده می‌شوند، میدان‌ها را به مناطق کوچک محدود می‌کنند.
در این مطالعه جدید، جفت‌های انگور میدان‌های مغناطیسی را تقویت می‌کنند تا به طور موثر چرخش‌های مرکز خالی نیتروژن در نانوالماس‌ها را هدایت کنند و به طور بالقوه فناوری‌های کوانتومی فشرده را ممکن می‌سازند. محققان اثرات میدان مغناطیسی را که برای کاربردهای کوانتومی مهم هستند، بررسی کردند، در حالی که تحقیقات قبلی بر روی میدان‌های الکتریکی متمرکز بود.
انگور حسگرها را تقویت می‌کند
در این مطالعه، محققان بیان کردند که در انتهای یک فیبر شیشه‌ای نازک، آنها حسگر کوانتومی خود را که الماسی با اتم‌های منحصربه‌فرد است، بین دو انگور قرار دادند. اگر این اتم‌ها نور لیزر سبز را از طریق فیبر بتابانند، ممکن است به رنگ قرمز بدرخشند. درخشش قرمز، شدت میدان مایکروویو اطراف انگور را نشان می‌دهد.
محققان نشان دادند که افزودن انگور به دستگاه‌های مایکروویو قدرت میدان مغناطیسی را دو برابر می‌کند. این یافته‌ها راه را برای کاوش در طرح‌های تشدیدگر مایکروویو جایگزین که به طور بالقوه ساخت دستگاه‌های سنجش کوانتومی کوچک‌تر و کارآمدتری را ممکن می‌سازد، هموار می‌کند.
به گفته این گروه، اندازه و شکل انگور بسیار مهم بود. آزمایش‌ها بر روی انگورهایی به طول تقریبی 27 میلی‌متر برای متمرکز کردن انرژی مایکروویو در فرکانس صحیح در حسگرهای کوانتومی الماس انجام شد.
به طور سنتی، یاقوت کبود در سنجش کوانتومی استفاده می‌شود، اما محققان فرضیه‌ای را مطرح کردند که آب می‌تواند عملکرد بهتری داشته باشد. انگورها که عمدتا، در پوست نازک خود آب دارند، یک مدل ایده آل برای آزمایش این رویکرد نوآورانه ارائه کردند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/690234/افزایش-قدرت-مغناطیسی-یک-حسگر-کوانتومی-با-2-حبه-انگور!
بستن   چاپ