خبر یزد - فارس / رئیس پلیس فتای استان یزد گفت: ٢5 درصد از پروندههای پلیس فتا مربوط به حوزهی خریدهای اینترنتی و فضای مجازی است که در ردیف دوم جرایم قرار دارد.
حسن ابوالحسینی، رئیس پلیس فتای استان یزد بیان کرد: پروندههای مربوط به خریدهای اینترنتی و فضای مجازی در رتبه دوم پروندههای پلیس فتای استان قرار دارند و شهروندان باید مراقب درگاههای پرداخت اینترنتی باشند زیرا اطلاعات کارت بانکی بدون توجه به نکات لازم در معرض خطر قرار میگیرد.
وی به سهم ٢5 درصدی پروندههای مرتبط با خریدهای اینترنتی اشاره و افزود: شهروندان برای خرید یک کالای فیزیکی در بستر فضای مجازی و اینترنت باید مواردی اعم از بررسی اصالت لینکها، مراجعه به منابع معتبر، فعالسازی احراز هویت دو مرحلهای، دانلود نسخههای اصلی نرمافزارها و عدم اشتراکگذاری اطلاعات محرمانه را رعایت کنند.
ابوالحسینی تصریح کرد: باید از کلیک کردن روی لینکهایی که از سوی افراد ناشناس یا حتی آشنایان ارسال میشود خودداری کنید و همچنین لینکهای مشکوک با عناوینی مانند " alt="خبر یزد" width="100%" />
رئیس پلیس فتا استان به انجام هرگونه ثبتنام یا پیگیری از طریق سایتها و منابع رسمی و معتبر اشاره کرد و گفت: از اعتماد به پیامهایی که شما را به وبسایتهای غیررسمی هدایت میکنند، پرهیز کنید همچنین در پیامرسانها و برنامههایی که برای تراکنشهای مالی استفاده میکنید، تنظیمات امنیتی مانند رمز دو مرحلهای را فعال کنید تا حساب شما در برابر نفوذهای احتمالی محافظت شود.
وی یادآور شد: همیشه اپلیکیشنهای موردنیاز خود را از منابع رسمی مانند وبسایت اصلی یا فروشگاههای معتبر دانلود کنید زیرا نسخههای غیررسمی ممکن است آلوده به بدافزار باشند و کدهای ورود به برنامهها یا اطلاعات کارت بانکی خود را هرگز با دیگران به اشتراک نگذارید.
ابوالحسینی بیان کرد: اگر با هرگونه تخلف یا کلاهبرداری در فضای مجازی مواجه شدید به صورت حضوری به پلیس فتا مراجعه کنید یا از طریق سایت به آدرس Fata.gov.ir در قسمت درخواستهای مردمی گزارش دهید و با شمارهگیری ٠٩6٣٨٠ از مرکز امداد و فوریتهای سایبری کمک بگیرید.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/692708/٢5درصد-پروندههای-پلیس-فتای-یزد-مربوط-به-خرید-اینترنتی