خبر یزد
طرز تهیه املت انار | مطمئنم تاحالا امتحانش نکردی! +ویدئو
سه شنبه 25 دي 1403 - 11:41:20
خبر یزد - طرز تهیه املت انار
املت انار یکی از خوشمزه ترین صبحانه‌ها مخصوصا در مناطق شمالی ایران است. در این روش، طعم ترش و شیرین انار با طعم ملایم تخم‌مرغ و پیاز تفت‌داده شده، ترکیب بی‌نظیری را ایجاد می‌کند.
تهیه املت انار * پیاز متوسط: 1 عدد (خرد شده)
* دانه انار: 1 پیمانه
* روغن زیتون: به مقدار لازم
* تخم مرغ: 2 عدد
* نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
* زردچوبه (اختیاری): برای رنگ و طعم بهتر
یک املت خوشمزه که در زمان کمی درست میشه | طرز تهیه املت مدیترانه ای طرز تهیه: * تفت دادن پیاز: پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
* اضافه کردن انار: دانه‌های انار را به پیاز اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا آب انار کمی تبخیر شود.
* افزودن ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه و در صورت دلخواه زردچوبه را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
* شکستن تخم‌مرغ‌ها: تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی روی مواد شکسته و با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
* پخت املت: اجازه دهید املت از هر دو طرف طلایی شود.
* سرو: املت آماده را در ظرف سرو ریخته و با نان یا برنج میل کنید.
نکات مهم:
* برای طعم بهتر، می‌توانید از رب انار نیز استفاده کنید.
* برای تزیین املت می‌توانید از نعناع تازه، پیازچه خرد شده یا کشک استفاده کنید.
* املت انار را می‌توانید با انواع نان‌های محلی مانند نان باگت یا نان تست سرو کنید.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/693245/طرز-تهیه-املت-انار-|-مطمئنم-تاحالا-امتحانش-نکردی!--ویدئو
بستن   چاپ