خبر یزد
آموزش آشپزی / طرز تهیه کله جوش مجلسی به سبک تهرانی‌ها
دوشنبه 1 بهمن 1403 - 07:27:13
خبر یزد - به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کله جوش یکی از ساده ترین غذاها در گذشته محسوب می شده است، البته این غذا امروزه به صورت مجلسی تر با موادی مانند مغز گردو تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی قدیمی و مرحله به مرحله طرز تهیه کله جوش در ادامه با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه آش گردو مقوی برای روزهای زمستان
کشک 400 گرم
گردو 100 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت کله جوش مرحله اول
ابتدا گردوها را پودر می کنیم (زیادی پودر نشود و کمی دانه های ریز آن به اندازه یک عدس زیر دندان حس شود) و کنار می گذاریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند و آنوقت نمک،فلفل و زردچوبه را روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم و بعد نعناع خشک و گردوهای خرد شده را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا همگی مواد را زیر و رو می کنیم و کمی تفت می دهیم تا گردوها از حالت خامی بیرون بیایند و ( متناسب با غلظت کشک آب به غذا اضافه می کنیم، اگر کشک بسیار غلیظ بود نیاز است که آب بیشتری اضافه می کنیم)
مرحله چهارم
در آخر 1 لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت 10 دقیقه بجوشد و بعد مجددا اگر غلظت کشک زیاد بود آنرا با کمی آب رقیق می کنیم و اضافه می کنیم و بعد از 3 دقیقه کله جوش ما آماده شده است.
مرحله پنجم
می توانید همان ابتدا که پیاز را داخل قابلمه تفت می دهیم کمی سیر رنده شده و 1 قاشق آرد نیز اضافه کنید ولی دستور اصلی همین چیزی است که در بالا اشاره کردیم.کله جوش را داخل کاسه ای می ریزیم و با گردو و نعناع روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان کنید.
انتهای پیام/
کد خبر: 1256082 برچسب‌ها آموزش آشپزی

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/694016/آموزش-آشپزی---طرز-تهیه-کله-جوش-مجلسی-به-سبک-تهرانی‌ها
بستن   چاپ