طرز تهیه خورش اسفناج مازندرانی | راز و رمز داشتن یه خورشت خوشمزه شمالی
دوشنبه 1 بهمن 1403 - 18:22:11
|
|
خبر یزد - طرز تهیه خورش اسفناج مازندرانی خورش اسفناج مازندرانی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار این منطقه است. طعم ترش و ملس این خورش، آن را از سایر خورشهای اسفناج متمایز میکند. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید: راز قیمه نذری با دو نکته کوچک | طرز تهیه قیمه نذری +ویدئو مواد لازم: اسفناج تازه: 500 گرم گوشت گوسفند یا گوساله: 300 گرم پیاز: 2 عدد متوسط سیر: 3 حبه رب انار: 2 قاشق غذاخوری آبغوره: 2 قاشق غذاخوری زردچوبه: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم شکر: 1 قاشق چایخوری (اختیاری، برای تنظیم طعم)در ویدیو جزییات را میبینید طرز تهیه: آمادهسازی گوشت: گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز و سیر رنده شده، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. سپس گوشت را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. اضافه کردن اسفناج: اسفناج را پس از شستن و خرد کردن، به گوشت تفت داده شده اضافه کنید. کمی تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. اضافه کردن ادویهها و رب: رب انار و آبغوره را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در صورت تمایل، یک قاشق چایخوری شکر نیز اضافه کنید تا طعم خورش متعادل شود. پخت خورش: مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که گوشت و اسفناج کاملا پخته شوند، بپزد. سرو: خورش اسفناج مازندرانی را با برنج زعفرانی سرو کنید. نکات مهم: برای طعم بهتر، میتوانید از سبزیجات معطر مانند شوید و تره نیز در این خورش استفاده کنید. اگر دوست دارید خورش شما غلیظتر باشد، میتوانید در انتهای پخت، کمی آرد گندم را در کمی روغن تفت داده و به خورش اضافه کنید. برای تهیه خورش اسفناج با مرغ، میتوانید به جای گوشت گوسفند یا گوساله، از مرغ استفاده کنید. نکته: برای طعم اصیلتر، بهتر است از اسفناج تازه استفاده کنید. اگر از اسفناج منجمد استفاده میکنید، قبل از اضافه کردن به خورش، آن را کاملا آب کنید. نوش جان!
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/694101/طرز-تهیه-خورش-اسفناج-مازندرانی-|-راز-و-رمز-داشتن-یه-خورشت-خوشمزه-شمالی
|