طرز تهیه خورشت به
چهارشنبه 3 بهمن 1403 - 10:07:49
|
|
خبر یزد - چهار فصل بودن کشورمان این امکان را فراهم کرده که در تمام نقاط کشور در هر زمانی که اراده کنیم، بتوانیم مواد غذایی مورد نیاز برای پخت و پز را در دسترس داشته باشیم. خورشت به نیم ساعت پخت: یک ساعت تعداد : 4 نفر مواد لازم: گوشت: 400 گرم پیاز متوسط: یک عدد میوه به : 300 گرم آلو خورشتی: 10 تا 12 عدد شکر و آبلیموی تازه : هر کدام یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری لپه: دو سوم لیوان زعفران دم کرده: یک سوم لیوان روغن: به میزان لازم دارچین، پودر سیر و نمک: به میزان لازم زردچوبه: 2 قاشق چایخوری طرز تهیه : 1. بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود. 2. گوشت ها در اندازه های متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. سپس پودر سیر و فلفل سیاه و در ادامه زردچوبه بیفزایید و تفت دهید. 3. داخل گوشت یک لیتر آب بریزید تا بپزد. سپس رب گوجه فرنگی را کمی با روغن تفت دهید و به خورش اضافه کنید. 4. به را درشت خرد کنید. سپس هراه آلو بخارا و دارچین به گوشت اضافه کنید تا بپزند. وقتی خورش شما جا افتاد، مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید. بعد از نیم ساعت خورش را از روی حرارت بردارید. نکته: خورش به، معمولا با گوشت گوسفندی و گوساله تهیه میشود، اما میتوان با گوشت بوقلمون و مرغ یا حتی کاملا گیاهی بدون گوشت تهیه کرد.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/694358/طرز-تهیه-خورشت-به
|