خبر یزد
حل مسئله اتباع یزد نیازمند سازوکار ملی است
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 14:15:41
خبر یزد - استاندار یزد در کارگروه اشتغال استان با حضور وزیر کار بر ایجاد سازوکاری ملی برای حل مسئله اتباع در یزد تاکید و سرمایه‌گذاری شستا در این استان را خواستار شد.
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان که با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال برگزاری است، بیان کرد: یزد استانی مولد است در حوزه‌های معدن، صنعت، گردشگری و حتی کشاورزی علی رغم محدودیت منابع آب در بسیاری از تولیدات رتبه‌های اول تا پنجم را در کشور داریم.
بابایی افزود: یزدی‌ها با روحیه سخت‌کوشی در هر عرصه‌ای وارد شدند مولد بوده و ارزش افزوده بالاتری هم در عرصه‌های مختلف نشان دانند.
وی یادآور شد: 41 درصد بیمه شدگان تامین اجتماعی در یزد غیربومی هستند و یزد بخشی از بار اشتغال کشور را به دوش می‌کشد و در حوزه درمان هم به همین شکل است و در حال حاضر استان‌های جنوبی و شرقی کشور برای درمان به یزد می‌آیند.
بابایی در ادامه اظهار داشت: یزد در بخش‌های مختلف به قدری متورم شده است و نیازمند نگاه ملی هستیم و آنگونه که باید توجه و نگاه ملی با توجه به ظرفیت و توانمندی‌های موجود به یزد کمتر صورت می‌گیرد.
جایگاه یزد در حوزه تسهیلات و منابع بانکی تقویت شود عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد تصریح کرد: اگر برخی از شاخص‌ها در یزد بالاتر از میانگین کشوری است به دلیل حضور و مشارکت خیرین در عرصه‌های مختلف است و به جای اینکه توجه بیشتری صورت گیرد، کم توجهی می‌شود.
بابایی افزود: اتباع بیگانه را نیز بار‌ها گفته‌ایم، اما 150 هزار تبعه بیگانه در یزد هستند و بعضی از درد‌های استان از جمله مسئله اتباع نیازمند ساز وکار ملی است.
استاندار یزد خاطرنشان کرد: در وام‌های تبصره‌ای رقم‌‎های ناچیزی برای یزد در نظر گرفته می‌شود و انتظار داریم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در موضوعات مرتبط جایگاه مناسبی برای یزد با توجه به ظرفیت‌های موجود در نظر بگیرد.
محمدرضا بابایی در پایان گفت: در حوزه منابع بانکی و تسهیلات نباید به یزد کم توجهی شود و از دیگر سو با توجه به اینکه حدود 90 درصد از جمعیت یزد بیمه تامین اجتماعی دارند، اما شستا این غول عظیم سرمایه گذاری هیچ سرمایه گذاری حتی به میزان اندک در یزد انجام نداده است و خواستاریم که در این زمینه اقدام شود.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/696515/حل-مسئله-اتباع-یزد-نیازمند-سازوکار-ملی-است
بستن   چاپ